vineri, 28 martie 2014

DUREX propune sa sarbatorim Ora Pamantului impreuna!


"Let's TURN OFF to TURN ON!", zice Durex ca ar trebui sa procedam maine, 29 martie, cu ocazia Orei Pamantului, cand orice vietuitoare pe doua picioare si cu acces la intrerupatorul de lumina ar trebui sa apese pe off pentru cel putin o ora, intre 20.30 si 21.30. Excelenta initiativa, marturisesc, mai ales ca eu nu sunt o mare iubitoare de becuri aprinse de fel. "Casa mea-i un cantec cu acorduri ample/ E o calda melodie casa mea", luminata doar de lumanari parfumate si ocazional o veioza plictisita ce imprastie lumina difuza. Cei care ma viziteaza imi spun adesea ca la mine in casa parca este sediul central Durex, daca integeti ce vreau sa spun! :))

Liderul global și brandul numărul 1 în lume în produse pentru îmbunătățirea vieții sexuale, Durex, va celebra Ora Pământului în luna martie, încurajând oamenii să profite de acest moment, când luminile sunt stinse, pentru a se redescoperi în cuplu.
Cu toate că tehnologiile moderne aduc oamenii împreună, nu sunt tot acestea cele care îi țin departe unul de celălalt? În contextul în care cuplurile interacționează cu gadget-urile mai mult decât unul cu celălalt, putem afirma că acesta este motivul care stă în calea intimității și principalul motiv pentru care oamenii fac cu 20% mai puțin sex decât în anul 2000?
20% dintre tinerii cu vârste între 18 și 34 de ani din SUA au declarat că au folosit un smartphone în timpul sexului (Harris Interactive), iar utilizatorii de Twitter au relații mai scurte decât cei care nu utilizează rețeaua socială (OK Cupid) – oare tehnologia este cea care ne reduce interesul pentru partener?

Un sondaj recent realizat de Durex (OnePoll), pe tema vieții sexuale a locuitorilor din Marea Britanie, a dezvăluit statistici șocante: 12% dintre oameni au răspuns la telefon în timpul sexului, unul din 10 a citit mesaje primite și peste 5% dintre respondenți și-au verificat conturile de Facebook în timp ce făceau dragoste.

Durex consideră că nimic nu ar trebui să stea în calea unei vieți sexuale extraordinare. Abandonează ecranul și bucură-te de întuneric. 
De Ora Pământului, profită de ocazie și redescoperă-ți partenerul cu lumina stinsă!

Durex lansează o provocare și prezintă un scurtmetraj care urmărește poveștile mai multor cupluri care s-au pierdut în mirajul tehnologiei moderne, ca mulți dintre noi. 


Stinge lumina pe 29 martie, deconectează-te de la orice tip de tehnologie și profită de ocazie pentru a înlocui laptopul cu dragostea și pentru a abandona telefonul în favoarea preludiului.

Ukonwa Ojo, care coordonează departamentul de Global Brand Equity Marketing la Durex, a declarat: „Ora Pământului reprezintă oportunitatea perfectă pentru cupluri să se deconecteze timp de 1 oră și să se redescopere. Ce altă activitate pe întuneric e la fel de intensă și de eficientă energetic?!”

“Cu toții suntem afectați de noutățile tehnologice din viața de zi cu zi, dar nu ar trebui să neglijăm persoana iubită! Ar trebui să ne folosim de toate ocaziile pentru a ne exprima sentimentele. Așa că folosește-te de această oportunitate oferită de Durex pentru a-ți manifesta dragostea față de partener și planetă” spune Alexis Chatzialexiou, Brand Manager Durex South Eastern Europe.

Acest film este o pledoarie pasională pentru abandonarea ecranelor și revenirea la plăcerile fizice. De Ora Pământului este timpul să ne apropiem de persoana dragă și să “Turn off to turn on!”.


Ora Pământului are loc pe 29 Martie, în intervalul 20:30-21:30, earthhour.org.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search