vineri, 28 martie 2014

Piele aramie in luna lui Marte


Atat de multe lucruri urate am citit si am scris despre efectele solarului asupra pielii, dar si despre ale soarelui, din ce in ce mai "bogat" in radiatii cauzatoare de cancer de piele, incat imi prefer pielea alba decat bronzata prin aceste doua metode extrem de periculoase. Ador bronzul, dar daca trebuie sa aleg intre sanatate si piele aramie, aleg fara sa stau pe ganduri, prima varianta. Pentru oamenii ca mine a fost inventat, insa, Vita Liberata, cel mai bun autobronzant din lume!



In urma cu mai bine de un an am facut cunostinta cu Vita Liberata, un brand despre care nu stiam nimic pana in momentul acela (v-am spus cateva cuvinte la vremea aceea), insa i-am ramas fidela in timp pentru ca si-a demonstrat valoarea oferindu-mi o piele aramie pentru multe zile la rand, un bronz uniform si o piele placut parfumata, total diferit de ceea ce incercasem pana in momentul acela. 
In marea lor majoritate, produsele autobronzante sunt dificil de aplicat, necesita atentie mare pentru ca pot lasa pete, pielea se coloreaza neuniform, degetele sunt patate de parca am fi spart nuci verzi o toamna intreaga, iar mirosul, vai... mirosul este groaznic, de piele si par parlite. 
Cu Vita Liberata nu am bifat nici unul din aceste minusuri cu care produsele autobronzante vin la pachet. Poate am avut eu noroc, as putea lua in calcul si aceasta varianta, insa de aceeasi parere sunt toti cei care au testat pe pielea lor bronzul care se cumpara in sticluta, de la Sephora :) Google-it, daca nu ma credeti pe cuvant!
Pentru aceasta primavara, Vita Liberata propune setul Luxury Tanning Essentials, care contine un exfoliator ce iti va lasa pielea moale si catifelata, precum si o spuma bronzanta, care timp de 3 saptamani iti va asigura un bronz stralucitor si uniform. 
Setul contine si o manusa speciala, pentru o aplicare usoara a spumei bronzante.
Astfel, inaintea aplicarii spumei bronzante, exfoliati delicat pielea cu ajutorul produsului din pachetel, potrivit atat pentru fata cat si pentru corp, uscati bine pielea cu prosopul si nu aplicati nici un fel de crema pentru corp sau fata. 
Apoi, cu ajutorul manusii intindeti spuma pe toata suprafata corpului si pe fata, avand grija sa acoperiti toate zonele, iar la final bronzati si zona mainilor care a fost ascunsa in manusa. Eu nu mai pun spuma pe manusa pentru aceasta ultima operatiune, ci masez energic cu ceea ce s-a imbibat in buretelul manusii, in urma bronzarii corpului si a fetei. Am observat ca este suficient, palmele si degetele se coloreaza atat cat trebuie, capata o nuanta aramie naturala si nu se maronesc inestetic.
Incercati sa nu va imbracati in jur de 25 de minute pentru ca produsul sa intre perfect in piele. Pana dimineata veti arata ca intoarse din tarile calde! :)

Vita Liberata este un brand exclusiv Sephora.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search