miercuri, 19 martie 2014

Meserie de fericit trupul si sufletul: cobai de minuni cosmetice


Prietenele mele, neimplicate in mod direct in povestea cu blogurile de beauty, lansarile-eveniment care anunta diferite minunatii pe piata cosmeticelor si bunatatile pe care le primim noi spre testare, privesc acest fenomen ca pe unul fericitor de suflet, o onoare si un privilegiu pe care nu orice muritor le are. Partea frumoasa este ca au dreptate! 

Da, este minunat sa fii cobai de minuni cosmetice, sa fii (aproape) primul care ia contact cu ultimele aparitii de beauty, sa-ti rasfeti parul si pielea cu unele dintre cele mai bune produse din lume, sa ai pe noptiera o crema de fata pe care, in mod normal, nu ti-ai permite vreodata sa o cumperi si parfumuri pe care sa le asortezi zilnic cu starea de spirit si, eventual, cu vremea de afara.
A fost o vreme in care doar am visat sa le am, in care admiram, cu jind si pofta si dorinta, prin revistele pe care le colectionam cu constiinciozitate, o perioada in care le invidiam pana la lacrimi pe fetele care scriau, din proprie experienta, despre ele, norocoase care jonglau cu cremele de noapte, si de zi, si de cosuri, si de piele sensibila, si cu sampoanele care transformau parul in matase stralucitoare, si cu parfumurile care iti schimbau instantaneu starea de spirit, si cu fardurile si rujurile si toate celelalte minuni care populeaza parfumeriile si magazinele de cosmetice. Pe toate mi le-am dorit, pana la ultima. Si acum le am, in marea lor parte. Daca sunt fericita? Poate parea superficial, dar DA! Sunt fericita. Si ma simt norocoasa si privilegiata.
Dincolo de produsele cosmetice in sine, menite a ne infrumuseta trupul si, implicit, sufletul, se afla o lume atat de frumoasa, mesagerii acestui univers fiind, la randul lor, pe masura. Din postura de blogger am avut ocazia sa particip la evenimente la care, altfel, nu as fi avut voie nici macar sa calc covorul rosu de la intrare, sa cunosc oameni care au scris istorie in lumea beauty, personalitati despre care am citit pe Wikipedia si femei pentru care frumusetea este o adevarata religie, oameni care ii respecta pe cei din jur respectandu-se, inainte de toate, pe ei insisi, sufleteste si trupeste. 
Numiti-ma superficiala si cum mai vreti voi, dar atat de happy sunt cand gasesc pe birou o punguta sau mai multe trimise de diferite agentii de PR care ma apreciaza suficient de mult incat sa-mi trimita anumite produse spre testare, cand un curier imi inmaneaza o cutie cu numele meu scris pe ea in care regasesc minunatii fara de care noi, fetele, nu putem trai fericite sau cand sunt invitata de catre un centru de infrumusetare sa-i testez serviciile. 

Si daca tot am vorbit despre asta, sa va si arat cateva dintre bunatatile intru testarea carora sunt cel mai fericit cobai din lume :)




















Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Foarte frumos ai scris si adevarat!

Macnetize spunea...

Ce frumos ai spus! Da, e un privilegiu și, în același timp, o responsabilitate mare și atât de frumoasă față de comunitățile pe care le construim. Keep up the wonderful work! Te pup!

Camelia spunea...

Ai scris frumos si probabil ca multe ne regasim (partial sau total) in cuvintele tale, dar e doar o parte din ceea ce inseamna bloggingul.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search