joi, 20 martie 2014

Programul de ingrijire a tenului sensibil in doi pasi de la AVENE


Prima regulă pentru o piele sănătoasă si frumoasă este să fie întretinută zi de zi. Cu o rutină de îngrijire adaptată tipului de ten și folosind produse dermato-cosmetice, putem preveni apariția timpurie a ridurilor și putem evita formarea micilor imperfecțiuni. Pentru tenul sensibil, îngrijirea specifică este cu atât mai importantă, cu cât acesta este mai vulnerabil la factorii externi cu care intră în contact, decât cel normal, iar AVENE propune un ritual in doi pasi, menit sa ne asigure o piele curata, hidratata si luminoasa, cu ajutorul lotiunii micelare si a cremei Hydrance Optimale, in variantele sale Riche si Legere.


Formulele dermato-cosmetice fără conservanți și care conțin numai ingredientele esențiale, naturale, cu efect calmant (apa termală) sunt ideale pentru îngrijirea tenului sensibil și evitarea problemelor de disconfort cutanat (senzații de uscăciune, descuamarea, înroșirea, alergiile).
Laboratoarele Dermatologice Avene recomandă programul de îngrijire a tenului sensibil în doi pași: curățarea și tonifierea tenului cu loțiunea micelară Avene și apoi hrănirea, hidratarea și protejarea lui cu crema de zi Avene Hydrance Optimale.


1. Pasul 1

Loțiunea micelară Avene curăță, tonifiază și hidratează tenul, îndepărtând delicat și printr-un singur gest impuritățile și machiajul de pe ochi, față sau buze. Este concepută special pentru îngrijirea tenului sensibil care se irită ușor. Bogat în mult apreciata apă termală Avène, acest produs calmează pielea în mod natural, oferind prospețime și catifelare într-un singur gest. Disponibilă în două variante, 200ml și 400ml, în toate farmaciile din țară.

Preț 200 ml: 50 lei


2. Pasul 2

Gama Avene Hydrance Optimale este special concepută pentru hidratarea de zi cu zi a pielii sensibile, cu rezultate imediate și de lungă durată, pentru toate vârstele și toate tipurile de ten. Crema de zi Avene Hydrance Legere hidratează și matifiază tenul gras sensibil. Crema de zi Avene Hydrance Riche hrănește și hidratează tenul uscat sensibil. Ambele creme sunt disponibile și în variantă îmbogățită cu SPF 20+ pentru un plus de protecție.
Formulele din gamă combină apa termală Avène, recunoscută pentru calitățile sale natural calmante, cu un complex unic de lipomucină și meiboserină, care contribuie la difuzarea Apei Termale Avène în piele și formează un scut protector la suprafața ei, pentru a reduce posibilitatea evaporării apei termale.


Preț:  55 ron
Macnetize spunea...

Eu le testez deja de ceva vreme și sunt încântată de ele. În plus, eu folosesc de vreo doi ani, gelul de curățare fără săpun Avene Cleanance.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search