luni, 7 aprilie 2014

6 produse marca SEPHORA pe care le-as recumpara



Atat de multe produse cosmetice imi trec prin maini incat nu-mi permit sa folosesc ceea ce nu-mi place la modul superlativ. Nu fac nici un compromis cand vine vorba despre cosmetice si imi permit aroganta de a arunca in cosul de gunoi un produs care nu imi place din prima. Hai, din a doua. Dar daca nu corespunde nevoilor mele nu zaboveste prea mult timp pe policioara. Asta-i clar!


Ideea de a trece in revista cateva produse marca SEPHORA care m-au dat pe spate mi-a venit putin mai devreme cand leneveam in cada cu spuma -apropo, tot marca Sephora, dar am uitat sa o pozez asa ca va povestesc despre ea altadata- si priveam in jurul meu, printre aburii fierbinti, cu miros de zmeura. Si am vazut unul, si am vazut doua, si am vazut sase produse, toate marcate cu brandul Sephora. Si ma gandeam eu asa, in meditatia mea sephoristo--tarzie-trecut de miezul noptii de tarzie: hmm, mie chiar imi plac cosmeticele marca proprie Sephora! De ce n-as povesti si altora despre ele, macar asa un pic, atat cat mai poate duce creierul meu la aceasta ora tarzie, dupa o zi de munca istorivitoare.
In ordinea, nu a numerelor de pe tricou, ci a locului indicat de barometrul de placere in momentul folosirii lor ar fi:

1. Sephora demachiant pentru ochi 2 in 1 waterproof eye makeup remover gel - "removes while caring". Nu costa o avere, dar este la fel de eficient ca unul care necesita investitii serioase. Are textura unui gel delicat, indeparteaza mascara, chiar si pe cea rezistenta la apa, in doi timpi si trei miscari si este foarte prietenos cu ochii. Nu-i inroseste, nu-i agreseaza, nu-i ustura si nu-i inlacrimeaza. Deloc, deloc, niciodata, niciodata. Il ador!

2. Sephora apa micelara demachianta Triple action cleansing water- "makeup be gone". Testata dermatologic, formula fara parabeni si fara alcool, aceasta apa demachianta este si ea prietenoasa cu tenul meu sensibil, cu o mie de toane si extrem de mofturos. Recunosc, nu am crezut ca mi se potriveste, eu obisnuind-o cu dermatocosmetice din farmacii, dar, fiind in doza mini de 50 ml, am luat-o cu mine intr-o vacanta si am fost suprinsa de eficienta ei. Curata foarte bine machiajul - pudra, fond de ten, ruj rezistent la transfer, mascara in trei straturi, etc. Nu mi-a iritat nici ochii, nici pielea. Nota 10!

3. Sephora lotiune tonica Instant refreshing toner - "the perfect finish". Nu stii ca ai nevoie de o lotiune tonica decat dupa ce folosesti una buna. Iar cand spun "buna" ma refer la un produs fara alcool si fara parabeni, care nu agreseaza pielea si definitiveaza eficient demachierea, curata urmele de machiaj ramase in urma demachiantului si catifeleaza. Ah, si miroase si foarte proaspat si delicat!

4. Sephora fond de ten 10 HR wear perfection foundation. Am fost sceptica si de data asta - nu o lua personal, Sephora, asa sunt eu o urmasa a lui Toma Necredinciosul, dar recunosc cand ma grabesc sa trag concluzii pripite si imi indrept gresala! Cand am auzit ca acest fond de ten ar rezista 10 ore, m-am gandit la o zi aglomerata a vietii mele, mereu agitata, mereu pe drumuri alergand de colo colo si mi-am imaginat acest scenariu intr-o zi caniculara de vara. Horror, nu? NU! Este aproape pe duca, atat de mult l-am folosit si iubit. Este fondul de ten ideal. Textura usoara, cremoasa, acopera foarte bine imperfectiunile, nu incarca pielea, nu sufoca porii, uniformizeaza culoarea pielii, ascunde cuperoza si punctele negre si...rezista 10 ore!

5. Sephora smart liner - cel mai bun tus din lume, cum i-am spus eu. L-am prezentat in detaliu AICI.

6. Fardurile de pleoape Sephora, norocosul care a fost primit in poza fiind Lunar eclipse no. 98. Am un portfard intreg de culori diverse, marouri si rozuri si verzulii. Dar am vrut sa-l fac celebru pe acest sclipicios - voiam sa zic "mustacios", ca nu gasisem alta rima, dar nu prea are legatura!- pentru ca ma transforma intr-o printesa - in capul meu, cel putin!- atunci cand mi-l aplic pe pleoape. L-am folosit si doar pe el, singur-singurel, si ca tusa finala peste orice alta culoare. Merge de minune si peste verde, si peste gri, si peste maro si, mai ales, peste negru. Simt ca fiecare zi in care imi pun sclipici la ochi este una speciala! Poate pentru ca ni s-a spus ca sclipiciurile se accepta doar in zilele de sarbatoare, Revelion gen. O prostie, daca ma intrebati pe mine. Atat timp cat nu se exagereaza, cat machiajul ramane in granitele discretului si ale bunului gust, cred ca Revelionul poate sa fie in fiecare zi! :)

PS: rasfoind articole sephoriste pe blog, mi-am amintit ca foarte mult iubesc si gelurile de dus, spumantele si lotiunile pentru corp Sephora, in special cele cu citrice, floare de bumbac, ciocolata. Ah, si mai era uleiul pentru uscarea rapida a manichiurii, Express drying oil pe care vi l-am aratat AICI.
Sa nu uit de paleta de farduri pentru ochi Sephora IT palette, o minune in lumea fardurilor! Frumoasa frumoasa de tot! V-am aratat AICI poze cu ea, in varianta Nude si cu sora ei, Smoky!
coco spunea...

eu am folosit doar rujuri marca Sefora si mi-au placut tare mult!

Anonim spunea...

Interesante produse :) Pacat ca nu este si Sephora online :(

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search