luni, 7 aprilie 2014

Smoothie pentru piele: gel de dus B.U. cu smochine si iaurt


B.U. întâmpină primăvara cu parfum proaspăt şi dulce în acelaşi timp. Gama de geluri de duş B.U. in action are în prim-plan în acest sezon cel mai nou produs, o lansare delicioasă, gelul de duş pe bază de iaurt şi smochine: YOGURT + FIG. Misiunea acestuia este de a îndulci fiecare zi şi de a transforma momentele de îngrijire corporală într-un ritual de răsfăţ nu doar pentru piele ci şi pentru simţuri.

Smoothie-ul de iaurt şi smochine combină proprietăţile benefice ale celor două ingrediente pentru ca rezultatul să fie un produs ce catifelează şi hrăneşte pielea, în timp ce parfumul senzual desfată simţurile. După aplicare, pielea este învăluită într-o spumă fină şi cremoasă ce oferă hrănire. Vitaminele ce se regăsesc în extractul de smochină aduc un plus de strălucire, pentru un aspect sănătos. Nutri Moist, complexul de agenţi a căror misiune este hidratarea, întregeşte răsfăţul, asigurând hidratare în profunzime.
B.U. a creat o experienţă veselă şi seducătoare a noului gel de duş prezentat într-un ambalaj colorat, prietenos, ce inspiră energie. YOGURT + FIG este dedicat celor care îşi doresc să fie răsfăţate şi… delicioase. 


Gama “in action” include şi: bingo BERRIES, funky GUAVA şi cool MARACUJA. Fiecare gel de duş costă 9 lei.                                                                                              

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search