marți, 1 aprilie 2014

APOCALIPS, noul lac de buze de la Rimmel London



Culoarea intensă a rujului cu o strălucire delicată de lac? Imposibil, nu-i aşa? Greşit! Noul lac de buze APOCALIPS îmbină cele mai bune aspecte ale celor două produse cu flormula sa inovatoare – un lichid seducător combinat cu pigment de culoare pentru o culoare bogată, o strălucire incredibilă şi un confort deosebit care durează întreaga zi. Cine il recomanda? Desigur, Kate Moss!


Formula lacului de buze oferă buzelor o culoare atât de puternică şi îndrăzneaţă încât vei atrage atenţia oriunde ai fi! Uită de buzele deshidratate pe care cele mai multe dintre rujurile persistente ţi le oferă, uită de gloss-urile lipicioase. Cu APOCALIPS vei obţine buze cu o textură cremoasă şi umedă care, la o atingere cu noul aplicator de bumbac care are în interiorul său un micro-rezervor, alunecă uşor distribuind culoarea uniform, lăsându-ţi buzele frumoase şi hidratate de-a lungul întregii zile. 

Kate poarta nuanta Apocaliptic (303)

Ambalajul lacului de buze APOCALIPS este la fel de exploziv. Cu capacul său spectaculos în colţuri şi culoarea sa, negru dramatic, APOCALIPS arată ca un obiect extraterestru produs de Big Bang. In plus, celalalt capăt este transparent şi dă impresia că străluceşte ca lava topită odată ce dezvăluie nuanţa din interiorul său. 
APOCALIPS este disponibil în 6 nuanţe impresionante din care să alegi, printre care rozaliul Nova (102) sau roz-coral Stellar (501) şi nude-auriu Nude Eclipse (600).
Pret: 25.9 lei


fashion doctor spunea...

in sfarsit apar la noi? eu am demult!

Zuzele spunea...

si cum este Apocalips, Stella frumushella? tare curioasa sa-l vad cum straluceste si pe buzele mele botoxate :)))

Anonim spunea...

are un gust neplacut

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search