marți, 1 aprilie 2014

SEPHORA Upside Down, o mascara cum n-au mai vazut genele voastre




Pun pariu ca daca nu as fi scris in titlu cuvantul "mascara" si daca obiectul ne-zburator greu de identificat, de forma unui clestisor cu doua perii nu ar fi fost alaturat ambalajului pe care scrie SEPHORA upside down mascara, nu ati fi ghicit din trei incercari ce reprezinta mai sus amintitul! Sau poate ca voi ati fi stiut pentru ca sunteti fete cochete, la curent cu tot ce misca in industria beauty, insa o amica a mea - nu-i dau numele!-, functionara intr-o banca, toata ziua cu ochii in dosare, tabele in Excel si rapoarte prafuite nu a stiut sa-mi identifice obiectul cu pricina, sambata, cand am provocat-o la o excursie prin Sephora. 


S-a mirat vreo 27 de secunde, a facut ochii mari, apoi a inchis unul, a analizat cu atentie, mai ceva ca pe dosarul unui intarziat cu ratele creditului pe care trebuie sa-l recupereze, a onomatopeizat un "hmmm" si inca un "hm.. mda.. hm..." si apoi a izbandit un sincer "habar nu am!". Prietena corporatista nu le are cu sephorismele de ultima generatie, e clar! Trebuie s-o hartuiesc cu niste meditatii sephoriste pentru ca asa nu se poate. Nu este admisibil sa te numesti prietena mea si sa nu fi auzit de Sephora Upside Down mascara, la vreo doua luni de la lansarea ei! Sper ca nu-mi citeste articolul asta pentru ca risc sa ma provoace si ea la nu stiu ce chestie bancara a ei si nici nu ma fac de ras ca nu stiu sa o rezolv, ca o absolventa de ASE ce sunt! 
Asadar, pare un obiect cazut din buzunarul lui Theo James (cum? nu stiti cine este?!? atunci ar trebui sa vedeti filmul Divergent, acum pe val. este personajul masculin principal, un ins caruia daca i-as spune "dragut" l-as subaprecia. musculos, buze senzuale, tatuat, superb, din viitor. o sa-mi dati dreptate, sunt sigura!). 
Theo James asta este un razboinic din viitor, iar Upside Down mascara de la Sephora pare o arma de ucis oamenii rai din arsenalul lui :)
Dar nu este!
Este o mascara altfel decat ati vazut/folosit pana acum, un produs revolutionar, indraznet, 3 in 1, care promite gene lungi, curbate si cu volum.
Pare greu de folosit, dar nu este. Se prind genele ca intr-un senvis, intre cele doua perii ale mascarei-clestisor si se trage usor catre varf. S-ar putea ca, in primele incercari, sa va murdariti pleoapele, insa cu putin exercitiu veti vedea ca produsul este foarte usor de folosit si o sa va faca placere sa apelati la serviciile lui, indata ce-i veti remasca abilitatile!



Periuța sa dublă, inovatoare, permite obținerea a 3 tipuri de machiaj și realizarea a 3 tipuri de aplicări cu un singur produs: 

- cu periuța dublă deschisă = volum 360°, prin plasarea genelor între cele două părți ale periuței duble. Astfel genele primesc o doză dublă de produs! 
- cu periuța dublă închisă = curbare + alungire
- cu o singură parte a periuței duble = machiajul micilor gene ale pleoapei inferioare (acum nu mai scapă nemachiate!)

Rezultatul: acoperire în proporție de 100% a genelor; fiecare geană este machiată atât pe partea inferioară cât și pe cea superioară, pentru un rezultat ireproșabil și o rezistență îndelungată a machiajului!

Pret: 93 lei, exclusiv in Sephora




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search