miercuri, 2 aprilie 2014

ASTOR prezinta colectia Fashion Studio Neo Tribal, explozie de culoare pe unghii


Îmbrăţişează culorile tribale minunate ale universului Astor din noua colecţie de lacuri de unghii Fashion Studio Neo Tribal: o paletă vastă de 12 culori incandescente şi intense, inspirate din întreaga lume. Colorează-ţi unghiile într-o explozie de nuanţe fabuloase pentru a te transforma într-o prinţesă tribală modernă!


Expertul în culoare de la Astor s-a inspirat din peisajele şi viaţa oamenilor din întreaga lume pentru a crea colecţia Neo Tribal pentru gama de lacuri de unghii Fashion Studio. Paleta vastă este o armonie de culori care include nuanţele apusului de soare, a florilor tropicale, a tonurilor deschise de albastru şi a nuanţelor bogate pământii, toate făcând trimitere la o ţinută tribală tradiţională.


Prezentările de modă din acest sezon abundă în culori intense şi modele îndrăzneţe tribale, ceea ce înseamnă că elementele tribale vor face parte din cele mai importante trenduri în 2014. Iar modul ideal de a accesoriza acest trend este cu nişte unghii în culori impresionante. Inspirată de ţinutele entice din întreaga lume, noua colecţie de lacuri de unghii de la Astor, Fashion Studio Neo Tibal, pune laolaltă cele mai dinamice 12 nuanţe în pas cu moda care exprimă o notă modernă nomadică", Heidi Klum, consilierul artistic Astor.

Colecţia Neo Tribal include:
·  Nuanţe uimitorare de portocaliu şi galben, precum cea în tonuri de tangerină, Land of Volcano (#275)
·  Nuanţe mov de efect ca Aurora Boreal (#283)
·  Nuanţe strălucitoare de albastru ca azurul Caribbean Trip (#308)
·  Nuanţe bogate şi seducătoare de verde precum cea în tonurile jadului, Machu Picchu (#310)

Pret: 6.9 lei

Galerie foto:
















Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search