miercuri, 2 aprilie 2014

Ai parul uscat si subtire? Incearca Syoss Keratin Hair Perfection!


In timp ce rasfoiam, din mouse, informatiile primite despre noua gama SYOSS, si anume Syoss Keratin Hair Perfection, mi-am dat seama ca eu niciodata nu am folosit un produs Syoss si nu pentru ca i-as fi gasit vreo hiba in documentarea mea cosmetica. Pur si simplu nu i-a venit randul. Alta explicatie nu am. Dar, atat de multe lucruri frumoase am aflat despre produsele Syoss si am citit pareri pozitive ale fetelor, pe unele dintre blogurile dragi, incat mi-am luat inima in dinti si la prima repriza de shopping, voi alege Syoss, un sampon si un balsam potrivite tipului meu de par. Poate chiar Keratin Hair Perfection!



Datorită formulei unice SYOSS, care are la bază cheratină, părul uscat si subţire este revitalizat si hidratat cu produse profesionale, chiar la tine acasă, devenind astfel mult mai uşor de coafat. Formula noii game SYOSS, îmbogățită cu inovația Keratin Primer, repară în profunzime celulele firului de păr și completează cheratina pierdută. Fiecare fir strălucește, structura este reparată și reconstruită pentru un aspect catifelat și lucios, ca după un tratament profesional la salon.

Primer-ul (grund-ul) reprezintă cea mai nouă tendință în produsele cosmetice, fiind deosebit de popular mai ales pentru produsele profesionale. Primer-ul creează o bază pentru următorul pas într-un tratament și acțiunea sa contribuie la îmbunătățirea rezultatelor finale.

Odată cu lansarea gamei Keratin Hair Perfection, Syoss folosește pentru prima dată primer-ul în produse de îngrijire profesională a părului, destinate folosirii în casă. În plus, Syoss integrează primer-ul direct în formula sa, astfel că elimină pasul în care este necesară aplicarea unei baze.

Inovația Keratin Primer cu Pro-Cellium și alte tipuri de cheratină repară în profunzime celulele fibrei capilare, părul devenind astfel cu 100% mai puternic, mai mătăsos și strălucitor. Formula profesională conține cu 80%* mai multă cheratină ce ajută la completarea cheratinei pierdute din toate straturile firului de păr. Noua gamă cuprinde:

Șampon Syoss Keratin Hair Perfection, 500 ml – Dezvoltat și testat împreună cu stiliştii, cu 80%* mai multă cheratină, pentru păr 100% sănătos, fin și strălucitor. 
Preț: 17,49 lei.


Balsam Syoss Keratin Hair Perfection, 500 ml - Netezește fibra de păr pentru o mai bună pieptănare. Conferă 100% strălucire cu reflexe luminoase. 
Preț: 17,49 lei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search