vineri, 11 aprilie 2014

Bourjois Rouge Edition Velvet: rujul Hot Pepper pentru buze de catifea, rosii ca macii


My lovely Cristina, pe care voi o cititi pe blogul ei Shopping Therapy, mi-a daruit un ruj absolut mi-nu-nat, nuanta HOT PEPPER din colectia Rouge Edition Velvet lansata de Bourjois in aprilie. Este un rosu ca ala macilor, exact asa cum imi doream sa arate buzele mele in aceasta perioada, mai ales ca le-am dat un pic de volum cu acid hialuronic (va povestesc in curand despre aceasta experienta). Pe langa nuanta superba, rujul imi lasa buzele catifelate, efect cum n-am mai intalnit la nici un alt ruj vreodata, nici la casele mai mari de cosmetice.


Colectia Rouge Edition Velvet de la Bourjois este formata din opt culori intense, care rezista pe buze chiar si 24 de ore. Nu pot confirma acest lucru pentru ca nu am avut nevoie de buze rosii pentru o zi intreaga, insa recunosc ca a trebuit sa insist cu demachierea in zona buzelor pentru ca rosul nu voia sa plece si pace!
Am apreciat ca nu mi-a uscat buzele, mi le-am simtit hidratate si catifelate pe toata durata purtarii superbului Hot Pepper si mult dupa aceea. Nu am simtit nevoia sa insist cu balsamul de buze, asa cum mi se intampla in cazul folosirii altor rujuri care imi dau senzatia de buze deshidratate.
Ah, nu lasa urme de buze nici pe ceasca de cafea, nici pe gulerul lui de la camasa! :)

Anonim spunea...

L-am adaugat pe wishlist de cand a aparut. E superb acest rosu, dar daca voi ajunge sa-l cumpar cred ca il voi lua pe alta culoare pentru ca rosu mai am si se termina cel mai greu :))

Anonim spunea...

Extrem de tentant. Imi plac produsele de la Bourjois, dar inca nu am avut ruj de la ei si ceea ce vad aici m-a convins usor sa merg sa-l iau. Sa-l folosesti sanatoasa! :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search