Nu-i vorba ca s-a intors toamna sa ne omoare cheful de viata si florile din copaci, eu beau ceai oricand, oricat, aproape orice fel, dar in zilele astea mohorate, reci si gri, cu atat mai mult. Mai tot timpul am alaturi, fie acasa, fie la birou, o cana cu ceai fierbinte. De regula verde sau musetel, insa de vreo doua saptamani incoace am facut o adevarata obsesie pentru Sarbatoare de primavara de la Fares.
Fructat, aromat, parfumat, rozaliu, un rasfat pentru simturi, gust si miros. Imi da trezirea dimineata si imi ureaza "noapte buna" tarziu, cand dau stingerea, dupa o zi plina si obositoare. Ma relaxeaza ca nici o alta licoare in aceasta perioada si tare mult mi-as dori sa nu fie in editie limitata si sa-l am in cana si la vara, si la toamna, chiar daca el se cheama "Sarbatoare de primavara" :). O sa-mi fac stoc de pe acum, sa fiu sigura ca nu mi-l ia Fares de pe rafturi, sa faca loc altor "sarbatori", adaptate sezoanelor care urmeaza.
Sunt convinsa ca va fi delicios si la vara, in zilele caniculare, cand mi-l imaginez cu multa lamaie, atat galbena cat si verde, si cuburi de gheata. Si poate o frunza de menta. Pe post de limonada racoritoare.
Contine flori de hibiscus, mere, scortisoara, cirese, coacaze, ulei esential de portocale, zmeura, petale de trandafir. Ce-ti poti dori mai mult de la un ceai? :)
Ah, si sa nu uit sa va spun: in fiecare cutie de ceai Sarbatoare de primavara, Fares a strecurat cate o planta medicinala sub forma unui magnet de frigider!
PS: uitasem sa va arat si cateva fotografii de la evenimentul de lansare al ceaiului, petrecut in ceainaria La un ceai, unde am facut si cateva fotografii dragute, alaturi de fetele din blogosfera. Daca va parem distrate, era pentru ca savurasem Sarbatoare de primavara si cateva felii generoase de tort din ciocolata si cheesecake delicioase :)
impreuna cu Antonia Tucheac (Macnetize) |
Cu Livia Lixandru (despre frumusete si nu numai) |
Trimiteți un comentariu