miercuri, 2 aprilie 2014

Cu drag despre Vitamin E Overnight Serum in Oil by The Body Shop




Probabil ati observat termenul "oil" din numele produsului recent lansat de The Body Shop si poate ca putin v-ati speriat de ideea ca n-ar fi potrivit pentru tenul vostru gras sau cu tendinta de ingrasare, cu acnee si lucios pe frunte si pometi. Sunt sigura ca v-a trecut acest gand prin cap, insa inainte de a trage aceste concluzii, aflati ca Vitamin E Overnight Serum in Oil este un serum uleios, dar nu gras. Este recomandat tuturor tipurilor de piele, hidrateaza excelent, confera luminozitate, catifelare si fermitate tenului si poate fi folosit ca atare sau inaintea cremei de noapte/zi.


The Body Shop este un brand care nu inceteaza sa ma suprinda, prietenia dintre noi intinzandu-se deja de ani buni si retin ca primul produs folosit vreodata a fost un unt pentru buze pe care l-am ales intr-o dimineata viscolita de iarna geroasa cand buzele imi erau uscate si crapate ingrozitor. Nu mai stiam cu ce sa le tratez, aveam deja geanta aglomerata de balsamuri si unturi si creme pentru buze, fara nici o alinare, insa. Si tin minte ca abia iesisem de la facultate si am intrat in magazinul din Piata Romana pentru ca afara era frig si ninge, iar atmosfera dinauntru imi parea atat de calda si de primitoare, incat n-am putut rezista tentatiei de a-i calca pragul, desi stiam ca bursa mea de stundent nu-mi va ajunge sa-mi astampar poftele cosmetice. Cu ultimii bani pe care ii aveam in portofel mi-am cumparat un unt de buze cu cafea daca imi amintesc bine si acum, dupa multi ani, pot spune ca au fost cel mai bine investiti vreodata ultimi bani :)
De-atunci si pana astazi minunatiile The Body Shop au fost nelipsite din kitul meu de ingrijire/infrumusetare, fara nici urma de dezamagire sau regret.
De aceea, cand mi s-a propus sa testez serumul-ulei cu vitamina E si un amestec de sase uleiuri organice extrem de hidratante: germeni de grâu, floarea soarelui, jojoba, marula, susan şi soia, am articulat un DA hotarat insotit de un zambet pana la urechi!
Asa cum ma asteptam, citind in prealabil lista de ingrediente, l-am iubit din prima! Imediat ce am ajuns cu el acasa, mi-am demachiat tenul si am picurat cu pipeta din dotare nu mai mult de trei picaturi, una pe frunte si cateva una pe fiecare obraz. Cu un masaj delicat am acoperit toata pielea fetei si chiar si pe cea a gatului, atat de spornic este acest serum.
Vi se poate parea micut din punct de vedere cantitativ (28 ml), insa nu sunt necesare mai mult de doua picaturi pentru a hidrata cu generozitate toata zona fetei si chiar a gatului, cum spuneam.
Cel mai mult imi place sa-mi hidratez tenul cu Vitamin E Overnight serum in oil dupa dus/baie, cand obrajii imi sunt incinsi si usor deshidratati de aburul fierbinte. Imediat ce aplic uleiul-serum, pielea se catifeleaza instantaneu, isi recapata rozul sanatos, devine luminoasa. Va spun, senzatia este wow, ca in reclame! :)
Si atat de incantata sunt de efectele lui miraculoase incat evit sa mai completez ritualul de ingrijire cu o crema de noapte, fara ca dimineata sa ma trezesc cu cearcane, pungi sub ochi sau piele terna.
Desi se cheama "overnight serum", adica de folosit seara, asa incat el sa-si demonstreze eficacicatea pe timpul noptii, eu l-am folosit si dimineata si mi-a priit la fel de bine. In cazul meu a functionat, de alfel, si ca o foarte buna baza de machiaj, fara ca pielea sa-mi luceasca peste zi si nici nu sunt adepta fondurilor de ten matifiante, excesiv de pudrate. Si mi-a fost bine, foarte bine!
Costa 79 de lei. Mult, putin, voi decideti! Aflati ca-l puteti testa in orice magazin The Body Shop. Abia dupa aceea sa va aud parerile pro sau... pro! :)



INGREDIENTE

Caprylic/Capric Triglyceride (Emollient), Dicaprylyl Carbonate (Skin-Conditioning Agent), Triticum Vulgare Germ Oil/Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil (Emollient), Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Skin-Conditioning Agent), Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Emollient), Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Skin-Conditioning Agent), Simmondsia Chinensis Seed Oil/Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient/Skin Conditioner), Parfum/Fragrance (Fragrance), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Benzyl Benzoate (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Eugenol (Fragrance Ingredient), Citral (Fragrance Ingredient), Anisyl Alcohol (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search