joi, 24 aprilie 2014

MegaRed, noua generație de Omega-3 acum si in România



RB, compania OTC Nr.1 în România, ce deține în portofoliu medicamente ca Nurofen, Strepsils sau Gaviscon, lansează MegaRed. Acesta este un supliment alimentar ce conține o nouă generație de Omega-3, pe bază de ulei de Krill, care contribuie la funcționarea normală a inimii. MegaRed Omega-3 ulei de Krill se absoarbe mai rapid decât uleiul de pește și are o capsulă moale, de dimensiuni reduse, mai ușor de înghițit și fără gustul și mirosul neplăcute specifice uleiului de pește.

„În contextul unei vieți moderne ce ne solicită organismul la maxim, în care regimul alimentar dezechilibrat este aproape o regulă, bolile cardio-metabolice sunt principala noastră amenințare, afectându-ne grav încă din adolescență. Vestea bună este că aproximativ 80% dintre consecințele dramatice ale acestor boli, inclusiv cele cu risc letal, pot fi prevenite!”, declară Domnul Prof. Dr. Dan Gaiță, FESC Președintele Fundației Române a Inimii. Această situație face prevenția afecțiunilor cardiovasculare cu atât mai importantă, iar MegaRed vine în sprijinul celor ce vor să-și protejeze eficient inima.

Aportul de Omega-3 este foarte important pentru sănătatea sistemului cardiovascular. În plus, Omega-3 este un element pe care organismul uman nu îl poate sintetiza, ceea ce face cu atât mai importantă o absorbție eficientă a acestuia.
Uleiul de Krill din MegaRed conține acizi grași Omega-3 sub formă fosfolipidică, similară structurii celulare a organismului uman. Fosfolipidele sunt componente importante ale membranei celulare, ce îi asigură acesteia permeabilitatea. Găsindu-se deja în formă fosfolipidică, Omega-3 din MegaRed cu ulei de Krill este eficient și mai rapid asimilat decât Omega-3 sub formă trigliceridică din uleiul de pește.
Dimensiune redusă a capsulei, fără gust și arome neplăcute
MegaRed Omega-3 cu ulei de Krill elimină problemele gustului și aromei neplăcute, des întâlnite în rândul celor care consumă produsele Omega-3 pe bază de ulei de pește. Mai mult, noul MegaRed se prezintă sub forma unor capsule moi, de dimensiuni reduse, ușor de înghițit.

Puritatea uleiului de Krill

Uleiul de Krill conținut de MegaRed este obținut dintr-o sursă sustenabilă, care nu afectează ecosistemul marin. Krill-ul utilizat în producția MegaRed provine din apele reci și curate ale Oceanului Antarctic, probabilitatea de contaminare a acestuia cu toxine și metale grele fiind extrem de redusă.
 „Suntem foarte bucuroși să lansăm în România MegaRed, o nouă generație de Omega-3, pe bază de  ulei de Krill. Acesta contribuie la menținerea sănătății inimii, un aspect pe care ar trebui să-l tratăm cu seriozitate, date fiind statisticile îngrijorătoare ale incidenței bolilor cardiovasculare în România.”, declară Matthieu Cheyrou, Director de Marketing al RB România.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search