vineri, 25 aprilie 2014

NOU! MagnifiqueSkin, 7 noi game de dermato-cosmetice


Conștient de importanța imbunătățirii accesului pacienților români la produse de ultimă generație adecvate și eficiente, Grupul A&D Pharma anunță lansarea în România a șapte noi game inovatoare de produse dermato-cosmetice, reunite sub conceptul umbrelă MagnifiqueSkin. 


Creată după ani lungi de cercetare în laboratoarele ACM și Lysaskin din Franța de către specialiști dermatologi și cosmetologi cu experiență, noua colecție MagnifiqueSkin tratează cu succes cele mai întâlnite probleme dermatologice, de la piele uscată, atopie, psoriazis, hiperpigmentare și hipopigmentare, piele iritată, molluscum contagiosum, acnee, seboree, până la păr și unghii sau protecție solară. 

Una dintre marile inovații aduse de Magnifique Skin este combinația patentată de ingrediente active denumită Urodium. Urodium alătură conținutului de uree specific produselor de hidratare, un element cheie într-o concentrație proprie - clorura de sodiu. Comparativ cu ureea în formulă simplă, amestecul unic MagnifiqueSkin oferă cu peste 50% mai multă putere de hidratare la 6 ore de la aplicare, iar efectul său este prelungit până la 24 de ore.
Astfel, parte a unui stil de viață sănătos, noile game inovatoare oferite de MagnifiqueSkin contribuie la îmbunătățirea calității vieții și a percepției asupra propriei persoane.

Echipa MagnaPharm din cadrul A&D Pharma a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase proiecte de succes, gama MagnifiqueSkin fiind noutatea anului 2014 și, deopotrivă, o nouă mare provocare profesională pentru toți cei implicați. Susținerea științifică și excelenta calitate a produselor lansate de noi sunt două dintre principalele argumente care recomandă MagnifiqueSkin drept soluția potrivită pentru problemele dermatologice ale consumatorilor. Ne manifestăm încrederea că, împreună cu partenerii noștri, putem aduce mai aproape de cei interesați noul concept MagnifiqueSkin și tot ceea ce el propune în premieră pe piața de profil din România” - declară Dr. Iris Matei, Country Director MagnaPharm. Gamele MagnifiqueSkin au fost prezentate în cadrul unui eveniment de lansare, denumit “Vis la vie en rose, Vis une vie Magnifique!”. 

Gasiti produsele in farmacii (eu deja am vazut, mare parte din ele, in Sensiblu). Testez deja o crema pentru unghii care imi place foarte mult si despre care voi vorbi in curand, aici, pe blog, un sampon energizant care miroase a citrice si este senzational si o crema pentru corp destinata pielii sensibile. Minunate toate!

Pe Facebook, gasiti Magnifique Skin AICI

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search