luni, 7 aprilie 2014

See by Chloé eau fraîche, arome proaspete de zambile, mar si iasomie


Creata de parfumierul Michel Almairac, Eau fraîche, cea mai recentă adăugare la linia See by Chloé se dezvăluie îndrăzneţ într-o deschidere modernă. Primele note poetice ale apei de zambile sunt amestecate cu eflorescenţa mărului şi a iasomiei. Nota de bază sofisticată a vetiverului oferă prezenţă şi caracter.

See by chloé indroduce Eau fraîche, un nou parfum poetic şi aerat care evocă prospeţimea unei flori care se deshide. Feminin şi delicat, See by Chloé eau fraîche evocă tandreţea unei plimbări prin Paris. Trecând printr-o grădină, fata See by Chloé este învăluită de o mireasmă proaspătă şi delicată. Curioasă şi neastâmpărată, ea se distrează.

N-am fost la Paris, niciodata, niciodata si tare frustrata sunt din aceasta cauza, nici parfumul cu zambile, mar si iasomie lansat de Chloé nu mi l-am simtit inca pe piele, asa ca am treaba in primavara asta! Este usor mai complicat sa ajung la Paris si, in plus, este "orasul dragostei" iar eu mi-am propus, inca de mica, sa nu merg acolo decat amorezata maxim, sa ma plimb cu indragostitul de mana, sa-mi fac selfie-uri obraz in obraz cu Turnul Eiffel in spate, si nu altfel! 
Pana una, alta, o sa-mi croiesc drum spre cea mai apropiata parfumerie sa ma invalui in aromele lui See by Chloe si mi-am propus sa-mi bifez aceasta dorinta din lunga lista de to-do-uri pe care o am in suflet intr-o dis de dimineata, cand am simturile inca functionale, cand m-as putea bucura de acele note proaspete de zambila si vetiver in deplinatatea puritatii lor.
Daca vreuna dintre voi ajunge inaintea mea, o rog sa-mi dea de veste ca tare curioasa sunt sa aflu ce prime sentimente ii trezeste parfumul! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search