joi, 17 aprilie 2014

Sun Renaissance, o noua gama de cosmetice cu ingrediente 100% naturale


Multi se lauda, putini sunt insa producatorii de cosmetice care chiar ofera consumatorilor produse cu ingrediente 100% naturale! Etichetele sunt frumoase, brandurile sunt renumite, preturile ridicate, insa produsul in sine lasa de dorit. Nu si in cazul Sun Renaissance, un brand mai mult sau mai putin cunoscut voua, insa extrem de apreciat in strainatate si, mai ales, in India, tara lui de origine. Produsele Sun Renaissance au ingrediente 100% naturale, nu contin alergeni, coloranti sau arome artificiale, fiind non acneice.



Având o  formulă  unica  si  delicată,  produsele  din  gama  Sun Renaissance au proprietăti de hidratare, continând ingrediente active din uleiuri naturale de aloe vera, lavandă, jojoba, iasomie, extracte de trandafir, castravete sau busuioc.
Gama de produse Sun Renaissance este foarte variata si cuprinde creme hidratante, exfoliant, lapte demachiant, lotiuni tonice, gel pentru ochi, creme cu factor de protectie si masca de fata.
Eu am testat, pana acum, crema hidratanta de fata cu aloe vera, ulei de grau, busuioc si lemn duce si lotiunea tonica, pentru purificare si tonifiere, cu extract de castravete si de trandafir. 
Imi plac amandoua, in egala masura, insa tonicul imi pare o minune! Miroase atat de bine, de proaspat si imi lasa pielea catifelata si luminoasa! Si costa doar 17 lei! 

Produsele au preturi mai mult decat prietenoase si pot fi cumparate din magazinul online www.doctorulverde.ro
Nu am cunostinte ca s-ar gasi si in magazine fizice, dar daca le vad pe undeva, va anunt!
Anonim spunea...

Tentat! Mie-mi cosmeticele naturale si in general sunt cele care au avut efectul cel mai bun asupra pielii mele problematice. Ai testat ceva anume?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search