marți, 29 aprilie 2014

THE BODY SHOP ne invita intr-o călătorie olfactivă cu noua editie speciala English Dawn White Gardenia


Cand am aflat ca The Body Shop a lansat o noua editie speciala, al carei nume ma trimite cu gandul catre doua dintre marile mele iubiri: Anglia si parfumul gardeniei - English Dawn White Gardenia, am fost extrem de fericita! Am schitat un zambet larg si cu greu m-am abtinut sa nu sar de pe scaun, de bucurie. Ma aflam la birou si colegii mei n-ar intelege entuziasmul de care dau dovada atunci cand aud/vad/citesc ceva, orice, legat de Marea Britanie si simt arome de gardenie. Din punctul meu de vedere, gardenia este una dintre cele mai frumoase creatii ale naturii, este perfecta, sublima, delicata, iar parfumul ei ma trimite, pentru fractiuni de secunda, intr-o tara a minunilor, mai frumoasa decat a lui Alice!


Din luna mai, The Body Shop si-a propus sa ne trimita într-o nouă călătorie olfactivă cu noua editie specială English Dawn White Gardenia, prima statie fiind in zonele rurale ale Marii Britanii. Amintirea acelor locuri si emotia pe care o resimt de fiecare data cand calc pe taram englezesc, starea care ma cuprinde atunci cand aud accentul britanicilor, calmul si relaxarea pe care le primesc in dar dupa o plimbare prin Hyde Park, lacrimile pe care le am in ochi, inexplicabil chiar, de fiecare data cand vad Big Ben, si Tamisa, si Palatul Buckingham, drapelul Marii Britanii pe care l-as purta si pe tricouri, si pe cani, si pe agende, pe orice lucru care ma inconjoara, toate aceste sentimente ma fac sa cred ca intr-o viata anterioara m-am nascut acolo! :) 
De acum si pe vecie, datorita The Body Shop, si mireasma gardeniei ma va trimite cu gandul tot la my beloved Great Britain!
Gama speciala English Dawn White Gardenia înglobează un buchet de sute de flori de gardenie albă, deschizându-şi petalele în primele raze de soare ale diminetii.




Poti simti esenta gardeniilor proaspete în:

- White Gardenia Eau de Toilette (96lei) - un amestec feminin şi senzual de gardenie şi 
tuberoze.
- Body Mist (56 lei) - spray-ul pentru corp cu formulă uşoară îti răcoreşte 
perfect dimineŃile de primăvară cu parfumul floral
- White Gardenia Body Lotion (54 lei) - lotiunea de corp se absoarbe uşor şi lasă pielea 
parfumată discret, datorită extractului de gardenie. Folositi în combinatie cu celelalte produse ale gamei pentru ca aroma să persiste timp îndelungat
Shower Gel (42 lei) - un gel de duş feminin şi fresh, ce nu contine săpun pentru a nu usca pielea şi contine extract de gardenie.

Aroma glorioasă a gamei se deschide cu note tonice de Bergamotă (my fav, also); după scurt timp, notele subtile de Tuberoză se acordă cu notele de Gardenie Albă într-o simfonie a simturilor pentru ca, la final, Santalul sa echilibreaze perfect notele florale, îmbogătind parfumul cu note elegante şi profunde. 


Nota: 
Apa de toaletă şi Body Mist-ul din noua gamă English Dawn White Gardenia conţin 100% alcool organic din Ecuador, obţinut prin intermediul programului Community Fair Trade. The Body Shop a fost una dintre primele companii din lume ce a inclus alcoolul organic în componenta parfumurilor sale. 
Sustinând productia organică locală, protejăm biodiversitatea Ecuatorială şi împiedicăm aparitia fermelor de mono-culturi în zonă. Astfel, se păstrează echilibrul natural şi firesc al ecosistemului.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search