vineri, 25 aprilie 2014

NOVOPHANE, crema pentru unghii fragile si casante


In ultimele luni am evitat sa-mi mai fac manichiura cu oja si am preferat lacurile-tratament pentru ca mi-am vazut unghiile in suferinta, in sensul ca se rupeau foarte usor, erau ingrijorator de fragile si ingalbenite. Din fericire, am gasit produsul care le-a redat frumusetea si sanatatea: Novophane, crema pentru unghii fragile si casante, care se exfoliaza.


Novophane Nail Cream include in formula cinci ingrediente menite sa refaca coeziunea celulelor unghiilor si sa asigure flexibilitatea acestora: 
- lecitina (similara colesterolului din plante)
- ulei de migdale (o sursa excelenta de acid oleic)
- pantenol
- vitamina E si biotina (cunoscuta si sub denumirea de vitamina B7 sau vitamina H, are un rol vital in sintetizarea acizilor grasi, functionand ca un cofactor enzimatic). 

Crema de unghii Novophane ajuta la hranirea si hidratarea unghiilor prin ingredientele active care redau supletea si hidratarea naturala a acestora.
Crema isi pastreaza proprietatile benefice chiar daca pe unghie este aplicat lac de unghii, insa eu nu am incercat lucrul acesta. Se aplica crema hranitoare zi cu zi, pe unghie si imprejurul acesteia, masand usor si trebuie sa va spun ca este nevoie de o cantitate foarte mica de crema pentru a fi acoperita intreaga unghie. Din fericire, nu se pierde crema pentru ca recipientul este prevazut cu un aplicator special care permite dozarea unei bobite micute in mijlocul fiecarei unghii. 
Dupa doua saptamani de tratament am observat o imbunatatire nu numai a aspectului unghiei, ci si a cuticulei. Daca unghiile si-au recapatat rozul natural si s-au intarit, nemaifiind atat de fragile ca inainte, cuticulele sunt bine hidratate si n-a mai fost nevoie sa le indepartez. 
Ador crema Novophane si nu-mi lipseste din geanta pentru ca dupa fiecare spalare pe maini se recomanda reaplicarea ei, mai ales in primele zile de tratament. Nu am respectat intocmai aceste instructiuni, insa de minim doua ori pe zi am grija sa-mi masez unghiile cu Novophane. Ah, si important de mentionat: crema penetreaza foarte rapid unghia, nu ramane lipicioasa sau grasa la suprafata ei!
In concluzie, o recomand cu mare drag tuturor celor care se confrunta cu unghii casante si fragile, dar si celor care vor doar sa-si rasfete unghiile din cand in cand!
Se gaseste in farmacii!
Unknown spunea...

Subscriu! Crema asta mi-a salvat si revitalizat unghiile afectate de oja semipermantenta! Girls, go natural ��.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search