luni, 26 mai 2014

Concurs DOVE MIRRORS: 5 premii x 6 produse Dove. Tu ce vezi cand te privesti in oglinda?



Fie ca esti o mama care traieste pentru a se asigura ca puiului ei nu-i lipseste nimic si ca este in perfecta siguranta; fie ca esti un tata care are ca singur scop in viata confortul familiei sale; o studenta care bea kilograme de cafea pentru a trece cu bine peste examenele scolii, dar si ale vietii; un tanar la inceput sau la mijloc de drum, fericit sau dezamagit de reusitele sale de pana acum; un suflet sensibil sau, dimpotriva, o piatra dura (ne)afectat de furtunile care au trecut prin viata sa, as vrea sa-mi spui CE VEZI CAND TE PRIVESTI IN OGLINDA? As aprecia sinceritatea - sigur, nu te pot verifica, dar vei fi sincer fata de tine, inainte de toate- si mi-ar placea sa-ti acorzi cateva minute si sa privesti in sufletul tau, dincolo de chipul pe care-l vei zari in oglinda. Acest exercitiu face parte din campania Dove Mirrors, lansata recent de Dove, iar in concursul care va dura 10 zile vor fi premiate 5 raspunsuri cu cate 6 dintre cele mai iubite produse Dove!



"Cand ai zambit ultima data?", m-a intrebat Dove intr-o dimineata, din spatele unei oglinzi desprinse din povestea Albei ca Zapada, parca. Si am stat putin sa ma gandesc... Zambesc in fiecare zi, in fiecare ora si poate de mai multe ori in 60 de minute. Si totusi, n-am prea mai zambit cu adevarat, de ceva vreme. De multe ori zambim pentru a-i pacali pe altii, dar mai ales pe noi insine ca ne este bine, chiar si atunci cand sufletul ne plange cu suspine. Ne este teama sa fim vulnerabili in fata lumii, ascundem trairi si emotii, impachetam lacrimi in zambete si le punem si fundita rosie, dar atunci cand ne privim noi in oglinda, ne vedem asa cum suntem, dincolo de poleiala.
In ultima vreme, lunga ce-i drept, n-am traversat o perioada prea placuta si toate zambetele au fost menite a nivela craterele pe care le-a facut furtuna violenta care m-a surprins total nepregatita, fara pelerina de ploaie, fara umbrela, fara un acoperis solid care sa ma protejeze. M-am chinuit din greu sa rezist singura, sa nu ma ia apa la vale, sa nu ma inec sau, mai rau, sa nu raman cu rani atat de adanci, incat nici un soare puternic nu le va putea fi vindecat la ivirea curcubeului.


Cateodata cred ca am reusit sa inving furtuna si sa-mi fie zambetul sincer la vederea curcubeului, dar in viata mea tot ploaua. Ploi scurte, de vara. Trecatoare. Dar ploua. Da, stiu, ploaia este benefica, pe de o parte. Ne ajuta sa crestem mari, sa fim puternici, ne modeleaza, ne ajuta sa apreciem curcubeul si cerul senin la adevarata lor valoare, atunci cand apar. Cumva, o parte din nori s-au risipit, dar atat de tare m-a marcat furtuna care m-a surprins in mijlocul ei, fara nici o aparare, cum ziceam, incat acum mi se intampla sa vad nori chiar si pe cel mai senin cer. Si chiar nu mint ca la Meteo :)
Incerc pe cat pot sa vad doar curcubeul si soarele de pe strada mea atunci cand ma privesc in oglinda, sa-mi fie intotdeauna sufletul curat si sa nu mi-l mai zguduie nici o furtuna pentru ca acum am intotdeauna o pelerina de ploaie la mine. Nu mai plec din casa nepregatita :)
Si simt ca ma incalzeste soarele care a iesit dupa furtuna, il simt pe piele si in par si este o senzatie atat de placuta, desi ma mai trezesc noaptea speriata de tunetele si fulgere care m-au speriat nu demult. 
Si as vrea sa vad in oglinda omul care a rezistat furtunii, care a luptat din greu, de unul singur in mare parte, sa nu se duca la vale cu suvoiul puternic de apa, care se bucura la fel de mult de soare, care iubeste curcubeul si care stie ca el apare doar dupa ploaie!



Noua campanie Dove Mirrors încurajează femeile să se privească în oglindă și să-și descopere frumusețea.

Dove și-a asumat misiunea de a crea o lume în care frumusețea este o sursă de încredere, nu de anxietate. Astfel, încurajează femeile să-şi descopere frumusețea și să zâmbească atunci când se privesc în oglindă prin lansarea unei noi campanii, construite în jurul unui spot video - Dove Mirrors 



Filmul subliniază discrepanţa dintre reacţiile femeilor adulte şi cele ale fetelor aflate la o vârstă fragedă, atunci când sunt în faţa unei oglinzi.
Campania are la bază cel mai recent studiu Dove conform căruia una din trei femei recunoaște că se simte incomod şi își zâmbește foarte rar atunci când se privește în oglindă. Femeile sunt cel mai aprig critic al felului în care arată, atunci când se privesc concentrându-și mai degrabă atenția asupra defectelor, în timp ce tinerele fete adoră ceea ce văd în oglindă.
”Femeile tind să se subestimeze atunci când se privesc în oglindă, iar acest comportament le afectează încrederea în sine şi le face să se simtă nemulțumite de felul în care arată. Sperăm că filmul Dove Mirrors va inspira femeile să reconsidere modul în care își percep imaginea în oglindă, astfel încât de fiecare dată când se privesc să facă acest gest doar pentru a-și confirma frumusețea”, declară Dan Oprescu – Brand Building Director Home & Personal Care Unilever South Central Europe.
Frumusețea este o sursă de anxietate, ceea ce împiedică femeile să fie mulțumite de propria reflexie
Atunci când femeile privesc în oglindă văd dincolo de înfățișarea lor. De cele mai multe ori femeile își percep emoțiile negative, născute din nemulţumirea legată de felul în care arată. 60% dintre femei își percep starea de spirit, nu doar imaginea reflectată în oglindă, iar una din trei femei descrie ceea ce vede printr-un atribut negativ. Încurajarea femeilor să-și descopere frumuseţea, în primul rând în faţa oglinzii, le poate ajuta să-și îmbunătățească încrederea de sine și să-și atingă potențialul maxim de frumusețe. 
Dove crede că atunci când femeile arată și se simt bine, sunt mai fericite.

Fetele „oglindesc” comportamentul mamelor lor

Fetele copiază comportamentul mamelor lor în ceea ce privește frumusețea și încrederea de sine. Este important ca mamele să-și recunoască propria frumusețe și să dea exemple pozitive fiicelor lor. Dove invită toate femeile să retrăiască bucuria pe care o simțeau în perioada copilăriei, atunci când se priveau în oglinda, și să transmită sentimentul următoarei generații.

Cu cât privești mai mult, cu atât îți place mai puțin

Deși femeile se simt incomod atunci când se privesc, simt nevoia să se uite în oglindă foarte des. În medie, femeile se privesc în oglindă de aproximativ șase ori pe zi, ajungând la 50 de minute în decursul a 24 de ore. 15% dintre femei admit că nu au fost niciodată mulțumite de propria imagine în oglindă,  considerând oglinda ca fiind cel mai aprig critic al lor. Deși nu le place reflexia lor, femeile își alimentează nemulțumirea legată de felul în care arată de-a lungul întregii zile, folosind diverse ocazii pentru a se privi în oglindă: în cea retrovizoare (50%), în geamurile magazinelor (48%) sau în oglinzile din lifturi (44%).
Dove invită toate femeile să-și admire frumusețea naturală atunci când se privesc în oglindă și să zâmbească.

Poți viziona video Dove Mirrors aici, pe Facebook.com/dove și te poți alătura conversației pe #MyBeautifulSelf


CONDITIILE CONCURSULUI DOVE:

  • Like pe Facebook paginilor Pentru Dive si Dove
  • Share concursului pe pagina ta
  • Raspunde-mi la intrebarea: Tu ce vezi cand te privesti in oglinda?
  • Poti participa fie pe Facebook, unde lasi un comentariu cu raspunsul la intrebarea de mai sus, fie aici pe blog, unde poti scrie raspunsul tau in josul postarii la rubrica de comentarii, fie pe mail. Mecanismul este acelasi: trimiti un mail catre 3 prieteni cu adresa noastra in CC in care ii inviti sa participe la concursul Dove.

DURATA: 26 mai - 4 iunie

PREMIUL este compus din urmatoarele 6 produse:

· Săpunul-cremă Dove Original cu ¼ cremă hidratantă şi pH neutru este mult mai delicat decât un săpun obişnuit şi nu usucă pielea aşa cum fac săpunurile obişnuite.
· Gelul de duş nutritiv Dove Deeply Nourishing are la bază tehnologia inovatore NutriumMoistureTM, un amestec unic de agenţi de curăţare delicaţi şi lipide proprii pielii, care în timpul duşului se depun pe suprafaţa pielii şi se absorb în mod natural, ajutând la refacerea barierei de protecţie a pielii.
· Deodorantele antiperspirante Dove Original cu ¼ cremă hidratantă şi vitamina E oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei şi îngrijește delicat a pielea subraţului (in premiul vostru sunt 2 antiperspirante: unul tip spray si unul roll-on)
· Laptele de corp Dove Essential Nourishment beneficiază de sistemul unic DeepCare Complex, un complex de agenți nutritivi proprii pielii, ulei bogat în acizi graşi Omega-6 şi aminoacizi care împreună hrănesc pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi previn descuamarea acesteia.
· Samponul Dove Intense Repair are la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajuta la refacerea keratinei, proteina vitala a firului de par - solutia ideala pentru par degradat.


Despre studiu

Studiul Dove Mirrors a fost efectuat la finalul anului 2013 pe un eșantion de 6.006 femei cu vârsta cuprinsă între 18-64 ani. Acesta s-a desfășurat în 12 țări: Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic, Brazilia, Argentina, Marea Britanie, Germania, Italia, India, China, Tailanda și Filipine.
Studiul explică felul în care femeile se raportează la imaginea pe care o văd reflectată în oglindă și evidențiază mai multe aspecte cheie:

Femeile sunt nemulțumite de ceea ce văd în oglindă:

- 9 din 10 femei se simt incomod când se privesc în oglindă
- 1 din 5 femei recunoaște că nu a fost niciodată mulțumită de ceea ce a văzut în oglindă
- 6 din 10 femei aleg un atribut fizic negativ pentru a descrie cum se percep când se privesc în oglindă: ”prea grasă” (30%) și ”neatrăgătoare” (19%)
               
Dar se privesc în oglindă în mod regulat:

- în medie, femeile se privesc în oglindă de 6 ori pe zi, alocând acestui obicei 50 de minute pe zi / o zi pe lună
- 9 din 10 femei se privesc de-a lungul unei zile în: oglinzile retrovizoare (50%), geamurile magazinelor (48%), oglinzile compacte (46%) sau cele din lifturi (44%)

Femeile folosesc oglinzile pentru a se concentra pe ceea ce nu le place la ele:

- 1 din 4 femei se concentrează pe defecte
- 1 din 4 femei își încordează abdomenul atunci când stă în fața unei oglinzi
- 1 din 3 femei spune că uneori simte oglinda ca fiind cel mai aprig critic al ei

Oglinda reflectă mai mult decât înfățișarea:

- 6 din 10 femei își văd starea de spirit, nu doar înfățișarea atunci când se privesc în oglindă
- 3 din 4 femei aleg cuvinte emoționale pentru a descrie cum se simt când se privesc în oglindă, iar 1 din 3 femei folosește un cuvânt emoțional negativ, precum ”neliniște” (13%)

Privitul în oglindă le poate determina pe femei să se simtă mai rău:

- 1 din 3 femei se simte mai rău în legătură cu felul în care arată
- 1 din 5 femei recunoaște că își poate strica dispoziția pentru întreaga zi
- 1 din 5 femei uneori evită să se privească în oglindă
- femeile care sunt nemulțumite de ceea ce văd în oglindă se privesc mult mai rar (1,5 ori pe zi) în comparație cu cele mulțumite de felul în care arată

Femeile nu zâmbesc în oglindă


- 1 din 3 femei recunoaște că își zâmbește foarte rar atunci când se privește în oglindă




UPDATE

Castigatorii concursului Dove sunt:


  • Ioana Pascalin
  • Ady Adriana
  • Anca Gradinaru
  • Ioana Negrescu
  • Marin_ela_16
Va multumesc tuturor pentru ca atentia acordata campaniei Dove!
Astept pe mail datele complete ale castigatorilor si va invit cu mare drag si la urmatoarele concursuri!
xoxo
Unknown spunea...

Cand privesc in oglinda vad o mama fericita si o femeie implinita din toate punctele de vedere! O femeie frumoasa prin naturaletea ei si care se accepta asa cum este, cu defecte.

Popescu Ioana Cristina spunea...

Atunci cand privesc in oglinda vad o persoana cu trasaturi frumoasa, dar care mai necesita slefuire, insa ce este mai important este ca vad o persoana sincera si serioasa!

lorelay spunea...

Cand ma uit in oglinda ma vad pe mine, o persoana normala cu calitati si defecte.

Unknown spunea...

Cand ma privesc in oglinda vad scanteia din ochii mei , o scanteie care se bucura de orice lucru mic , care se bucura de orice conversatie , de orice "buna" spus cu drag , de orice. Vad o persoana care incearca sa fie mai buna , care incearca sa ii inteleaga pe ceilalti , o persoana ce nu iubeste totul la ea dar invata sa accepte toate imperfectiunile ca facand parte dintr-o perfectiune . Nu iubesc totul la mine , nu sunt cea mai frumoasa si nu am cel mai frumos par sau ochi . Dar eu sunt eu si am inceput sa ma accept , asadar atunci cand ma uit in oglinda vad o fata convinsa sa nu doar frumusetea conteaza , o fata ce invata sa se accepte si care crede ca frumusetea consta in zambet si privire , in ingrijire si nu impopotonare .
Vad in oglinda si un copil , un copil ce creste mai mult pe zi ce trece , care invata sa se obisnuiasca cu greutatile lumii , cu rautatea lumii , dar care nu se lasa doborat .
Vad o persoana care isi spune de fiecare data : " Tu esti frumoasa , destepta , simpatica ,o sa reusesti sa-ti construiesti propria viata si o sa ai de partea ta doar persoane ce te iubesc si iti doresc binele . "
Vad o persoana sufletista , capabila sa vada dincolo de aparente !

Cristina spunea...

Cand ma uit in oglinda vad intreaga lume... intreaga mea viata trezita la realitate, uneori visatoare, vad umbrele care separa un argint de aur, vad lumea de feerie in care dainuie prietenia, vad o lume contemplativa, colorata, uneori dulce, uneori amara, probleme insiruite pe hartii, lacrimi de bucurie, de fericire, dragoste, vad ambitie, vad o lume mai buna, un viitor ce nu a fost inca, o persoana batrana, o persoana tanara, vad imbratisari, primavara, vad alergare catre fericire pe un drum lung , vad o femeie !

MARY ANTON spunea...

Cand ma privesc in oglinda vad o mamica fericita, implinita, multumita de realizarile ei de pana acum, care se bucura de viata si de momentele petrecute alaturi de cei 2 copii, sincer imi doresc si peste 10 ani sa raman la fel de fericita si sa nu imi dispara zambetul niciodata.

Unknown spunea...

buna!
fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/632665510143807
am trimis email la trei prietene.
eu cand ma vad in oglinda vad o femeie si o mama puternica si increzatoare.

Cristina spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o femeie frumoasa, o mama implinita si o sotie fericita.

ELENA BANU spunea...

Ce vad cand ma privesc in oglinda? Vad in primul rand anii ce au trecut 36 la nr ma intristeaza normal pentru ca stiu ca mergem inainte si tineretea exterioara o sa dispara,dar asta nu are importanta pentru ca imediat zambesc si gandul imi fuge la minunatele mele fetite,ce ma fac sa intineresc zi de zi.Joaca zilnica alaturi de fetite ma face sa intineresc,sa zambesc sa traiesc sa visez si sa sper ca timpul nu o sa-si arate coltii.
share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/718225051562613

crybaby spunea...

In functie de starea sufleteasca , cateodata imi place ce vad in oglinda , alteori , nu .
Dar incerc pe cat pot sa trec peste zilele mai putin senine , ma gandesc la fetita mea , si reusesc sa zambesc . Tot cu gandul la ea , ma ingrijesc , pentru a arata bine si a nu-i da de gandit ca am vreun fel de probleme .

Nicoleta Agache spunea...

fb:Nicoleta Agache
share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/651703721587690
Cand ma uit in oglinda vad o femeie fericita,care se simte bine in pielea ei.

Diana Uricu spunea...

Este greu sa zic ceea ce vad in oglinda, sigur sunt una care se uita foarte mult in oglinda, nu numai acasa dar si oriunde am ocazia :D. Vad o fata puternică, sincera si visătoare. Visez ca intr-o zi sa pot avea ceea ce-mi doresc: o cariera si o familie iubitoare. Câteodată fug de oglinda, unele ma arata cum nu vreau...

Andreea spunea...

e vad?Nu pot spune concret.Depinde mult de starea mea.De multe ori vad cea mai frumoasa persoana,insa de alte multe ori imi gasesc milioane de defecte.Depinde foarte mult de starea mea,insa..cam castiga zilele rele..si sper ca in viitor sa fiu mai multumita cu mine insumi. - See more at: http://www.shoppingtherapy-cristina.com/2014/05/concurs-tu-ce-vezi-cand-te-privesti-in.html#sthash.6TW4GDoH.dpuf

claudia hossu spunea...

FB;HOSSU CLAUDIA
SHARE; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/805042819513402
SHARE; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/805042972846720
VAD O FEMEIE INDRAGOSTITA CARE IUBESTE SI APRECIAZA VIATA SI TRAIESTE ZI DE ZI FIECARE CLIPA LA MAXIM.UN SUFLET FRUMOS SI O PRIVIRE SEDUCATOARE O PIELE FRUMOASA SI CATIFELATA

Legrand Andrea spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o fata zambitoare,optimista si vesela.

Lucica Lazar spunea...

FB. Lucica Lazar
Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/552834021503509

Cand ma uit in oglinda vad o sotie,mama si bunica.Sunt trecuta de prima tinerete dar grijile si necazurile mi-au brazdat chipul,imi fac singura curaj sa merg mai departe si sa infrunt totul,trebuie sa-mi cresc nepotelul iar asta imi da forta necesara.Rareori am si zile bune iar atunci ma simt in al noualea cer,zambetul si chipul nepotelului imi da forta necesara si sa fiu o luptatoare :)
Multumim pentru concurs! :-* <3

Anonim spunea...

Cand ma uit in oglinda vad femeia DOVE,puternica, frumoasa, proaspata!! I LOVE DOVE! cu drag, Ioana Pascalin

Anonim spunea...

Eu cand ma privesc in oglinda ma vad o sotie iubitoare, o femeie ce incearca sa fie o mama buna si moderna!



Ady Adriana

Mirabela Horiceanu spunea...

Cand ma privesc in oglinda vad trasaturile unei mamici frumoase, fericite si implinite!

Rotaru Gabriela spunea...

FB: Rotaru Gabriela Tatiana
Share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/577834802334974
In oglinda te vezi in fiecare zi,uneori chipul tau zambeste,alteori e mai suparat,dar nu te dai batuta,lupti pentru ca el sa arate bine,sa fie optimist,sa oferi celor din jurul tau si tie ,zambete care fac ziua buna,zambete care fac ridurile ce dau sa apara sa paleasca in fata lor.

Lenhardt Loredana-Mioara spunea...

Cand ma uit in oglinda ma vad asa cum sunt in acel moment uneori trista, alteori fericita, dar mereu aceeasi eu.

daniela daniela spunea...

Cand privesc in oglinda,ma vad pe mine exact asa cum sunt,cu bune si cu rele am reusit sa devin o mamica mandra.Am 3 baietei frumosi,si chiar de asta a lasat urme pe corpul meu,mie mi se par urme de mandrie,riduri de fericire si vergeturi sexy :)

Mihaela Apostoiu spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o femeie pe deplin fericita din toate punctele de vedere

Anonim spunea...

Vad o femeie puternica, asa cum sint, vad prospetime , luminozitate, relaxare!

ungureanu gabriela spunea...

Cand ma privesc in oglinda vad o mamica fericita, implinita, multumita de realizarile ei de pana acum

Unknown spunea...

FB: Daniela Gabriela Ionescu
Share:https://www.facebook.com/daniela.ionescu.315/posts/648906731864957
Cand ma privesc in oglinda vad un om optimist, fericit si increzator in fortele proprii...un om iubit de familie si cu cativa prieteni, dar buni... vad o femeie cu o vointa de fier, care desi nu a avut parte doar de momente frumoase in viata, a reusit sa treaca peste greutati cu zambetul pe buze... Chiar daca anii si-au pus amprenta doar putin asupra tenului meu, am 34 ani, asta nu inseamna ca nu ma mai simt bine in propria-mi piele.
Multumim pentru concurs.

Jane spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o femeie matura trecuta de prima tinerete dar care ramane mereu cu sufletul tanar o femeie implinita si fericita,cu o famile frumoasa, o femeie peste care se vad ani ce au trecut dar care nu are regrete, o mama si o sotie iubitoare cu zambetul pe buze mereu.

mihaescu maria magdalena spunea...

Cand privesc in oglinda vad o mama si o bunica fericita

Unknown spunea...

CIND PRIMESC IN OGLINDA VAD O FEMEIE INCREZATOARE IN PUTERILE EI,IUBITOARE SI FERICITA

Unknown spunea...

Cand ma uit in oglinda,vad o femeie la inceput de viata,o femeie cu dorinte,cu aspiratii,cu impliniri si dezamagiri

Rox spunea...

FB: Roxana Roxana
Share: https://www.facebook.com/roxana.dochita/posts/10152430845826605
Cand ma privesc in oglinda vad locurile pe care le-am vizitat, oamenii pe care i-am cunoscut, experientele pe care le-am trait. Toate acestea se reflecta in chipul meu si ma definesc ca si persoana.

Sterie Maria Cristina spunea...

FB:https://www.facebook.com/cristina.cris.7946
Cand ma uit in oglinda vad o fata cu multa ambitie,care vrea sa reusasca in viata, sa mearga pe drumul construit de ea ! Incerc sa fac fata tuturor provocarilor pe care le intalnesc si DOVE ma ajuta mult sa le infrunt mai ales cele care se abat asupra corpului meu !
Multumim pentru concurs !

Anonim spunea...

Cand ma privesck in oglinda,vad un zambet frumos si cateodata mai vad si cateva cosuri da nu e problema pentru ca daca zambesc trec instantaneu.

georgyaaa spunea...

gfc:georgyaaa
fb:Georgyaa Geoo
share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=774159872602722&id=100000261480494
Am anumite momente cand ma privesc in oglinda,cateva minute bune nu doar cand ma aranjez.Nu am fost creeata cu o frumusete desavarsita dar nu ma plang.sunt o femeie norocoasa ,ca am un chip de copil,as zice angelic ,dar aparentele inseala sunt chiar un ''dracusor'' :)).
In geanta mea nu exista oglinda doar nelipsitul balsam de buze ,Asta nu ma inseamna ca nu ma intereseaza cum arat ,sau ies neingrijita pe strada,sunt destul de cocheta si feminina .Doar ca e suficient o data,dimineata inainte de a iesi din casa,nu m-am comparat niciodata cu alte femei si nu m-am simtit niciodata complexata.
Cand ma privesc in oglinda vad o copila care se afla pe un drum bun azi,chiar daca in trecut s-a ratacit de nenumarate ori,Vad o femeie ambitioasa ,optimista.
Uneori ma intreb cine sunt cu adevarat pentru ca uneori port o masca draguta sau nu ,asta din cauza grijilor cotidiene si a goanei dupa diverse .Frustrari ,aroganta,rautate,egoism,sunt cuvinte care ma caracterizeaza in anuminte momente(la un moment dat toti le avem),Mi-ar placea sa nu fie asa...de asta ma si uit in oglinda unde nu ma vede nimeni in afara celuilalt ''eu..''Am nevoie sa ma privesc,analizez,si sa ma critic.Desi asta e doar dreptul lui Dumnezeu...

Paula Karina spunea...

fb Paula Karina
share: https://www.facebook.com/paula.karina.50951/posts/248921985311031
Ce vad cand privesc in oglinda? Sincer, nu exista un raspuns simplu pentru intrebarea ta. Din pacate starea de spirit influenteaza mereu ceea ce vad eu in oglinda. Atunci cand nu-mi place si nu recunosc fata care se reflecta in oglinda incerc sa ma gandesc si sa-mi dau seama ce anume nu-mi place si ce anume ar trebui sa schimb. Diminetile de genul asta sunt deprimante pentru mine din toate punctele de vedere. Din fericire, cu trecerea timpului, am reusit sa fiu mai putin exigenta cu mine si sa-mi zambesc aproape de fiecare data cand ma privesc in oglinda. Maturitatea aduce cu ea nu doar cateva riduri de expresie ci si experienta necesarii acceptarii propriei persoane.

Unknown spunea...

FB: crystyna nichita
share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/550971318344907
Cand privesc in oglinda vad o persoana ambitioasa, increzatoare in propriile forte si care vrea mai mult de la viata. frumusetea e trecatoare si sunt constienta de unele atuuri pe care le am dar nu acestea raman pentru totdeauna.

Unknown spunea...

Cand ma privesc in oglinda vad un chip implinit si fericit.

Unknown spunea...

Cand ma privesc in oglinda ... uneori ma vad frumoasa , alteori urata , trista ... totul depinde de starea de spirit in care sunt .:)
Insa , indiferent daca ma vad frumoasa sau urata ,.... important este ca in primul rand in oglinda vad o luptatoare , o femeie energica si ambitioasa , care desi nu are mai mult de 50 kg , este o persoana pe care se bazeaza multi oameni : mama ei care este bolnava, fetita ei scumpa pe care trebuie sa o creasca , bunica , tatal si alte persoane dragi , carora aceasta persoana pe care o vad eu in oglinda nu refuza niciodata , dar abolut niciodata sa le dea o mana de ajutor. Vad o persoana care , desi a primit multe lovituri de la viata , a '' cazut '' de multe ori ,insa ... de fiecare data s-a ridicat mai puternica si a mers mai departe cu curaj.
Sunt o '' leoaica '' care adora minunatele produse Dove , iar fetita mea asemenea.

Anonim spunea...

Vad o femeie implinita,matura, puternica care face fata, cred eu, cu succes provocarilor vietii.

Monica Marton spunea...

Cand ma uit in oglinda, vad o femeie hotarata sa treaca peste toate greutatile de zi cu zi.
share: https://www.facebook.com/martonmonica/posts/516202731839822

LAURA LOREDANA MYRVOLD spunea...

Cand ma privesc in oglinda vad o femeie puternica, care a trecut ca mai toata lumea , prin bune si rele, dar inca tanara sufleteste, care stie sa se faca placuta ...o femeie implinita cu doi copii adolescenti superbi si o familie fericita...cred ca chipul meu radiaza implinirea si fericirea pe care o simt de cand mi-am intalnit sufletul perche si sant mai fericita ca niciodata alaturi de el...

lumi_ni_ta spunea...


https://www.facebook.com/luminita.diaconu.7/posts/866999533316337
In oglinda sufletului meu,vad o femeie zambitoare,respectata,admirata de cei dragi si nu numai,o femeie gata sa ofere ajutor celor care au nevoie,fara sa astepte nimic in schimb,mai vad o femeie pentru care viata fara oglinda nu exista.......aaaaa.......mi-a spus un mic secret: ar dori ca aceasta oglinda sa nu se sparga niciodata!

Unknown spunea...

Cand ma privesc in oglinda vad o femeie fericita, ingrijita si realizata din toate punctele de vedere, un chip vesel, placut si inca tanar, o mamica a doua printese minunate pe care le iubesc din tot sufletul si o sotie minunata care ar face orice pentru ca familia ei sa fie intotdeauna pe primul loc.

vios77ro spunea...

Eu si o oglinda mica, stalucitoare in bataia lunii, la mine in baie , ma contemplu insfasurata-n ganduri – in gandurile lumii, ma privesc, imi zambesc… ma ascult ca si cand nu as fi altceva decat o umbra,oate chiar umbra mea de fericire, si vad vise, ganduri , tristete , fericire, implinire , neimplinire, dar mai ales speranta si incredere.
like cu Vlasceanu Violett
share https://www.facebook.com/vlasceanu.violeta/posts/768889099818138

Unknown spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o femeie zambitoare indiferent de situatie

Unknown spunea...

Cand ma privesc in oglinda vad o femeie fericita, un chip placut, luminos, ce reflecta bucurie si implinire, o femeie mandra si mereu indragostita de familia ei draga, copilul ei fiind cea mai mare realizare din viata ei, vad o femeie pentru care fiecare minut conteaza si care traieste fiecare clipa la intensitatea ei, o femeie care incearca sa se bucure doar de lucrurile frumoase din viata ei.

Dulce Ale spunea...

Vad o femeie placuta, puternica si hotarata! Dulce Ale

MichelyL spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o femeie sensibila, dar totusi puternica, iubitoare, dar totusi lipsita de iubire, optimista, dar totusi cu urme adanci lasate de palmele date de viata, calma, dar totusi vulcanica in fata nedreptatilor, increzatoare in feminitatea ei, dar totusi timida in fata partenerului, dornica sa ofere tot ce-i mai bun persoanelor dragi din viata ei, dar totusi saraca si stinghera, o femeie cu care viata nu a fost deloc zambitoare, dar totusi cu puterea de a zambi cand se priveste in oglinda.
FB: Mihaela Luca
Share: https://www.facebook.com/Michadeea/posts/10152461418732360

lautarescu adriana spunea...

vad o persoana normala cu calitati si defecte.

caroline maria spunea...

Sunt o persoana vesela si optimista , asa ca si dimineata ma trezesc plina de voie buna si chef de viata...prima data vad in oglinda un chip ciufulit , zglobiu , cu ochii un pic umflati de stat noaptea la filme pana la 3 , dar nu-i nimic.. fata zambeste , aplica rapid un retus si ..gata de plecare! Sunt multumita de mine, am invatat sa-mi accept si defectele,, acum simt ca-mi dau personalitate, ori poate izbucnirile mele interioare reusesc sa depaseasca cu farmecul lor , acele trasaturi mai putin fericite :-D cred ca m-am iubit in fiecare perioada a vietii mele de fapt...acum , imi plac pana si ridurile de la ochi...semn al intelepciunii, ori poate semn ca ma hlizesc prea mult !? Vad un om care stie sa iubeasca viata si se simte bine in pielea lui :-)
fb: caroline maria
https://www.facebook.com/caroline.maria.1029/posts/657142137694635

Unknown spunea...

Cred ca toata povestea asta cu privitul in oglinda depinde in mare parte de starea sufleteasca. Parerea mea e ca nu ai cum sa vezi o frumusete atunci cand iti plange sufletul, atunci cand problemele te apasa si esti in plin stres. Eu cand ma uit in oglinda prima data vad imperfectiunile pentru ca asa este normal, noi suntem cei mai mari critici ai nostri. Mi s-a intamplat sa ma vad frumoasa dupa cateva ore de plans, pentru ca ma simteam eliberata si cicatricile parca le vedeam in ochii mei verzi. Ma vad frumoasa atunci cand incep sa ma aranjez sa mai maschez din imperfectiuni, ma vad frumoasa atunci cand cel pe care-l iubesc ma face sa ma simt speciala si-mi demontreaza ca pt el sunt perfecta. Ma vad batrana atunci cand ma sufoca deciziile si alegerile pe care trebuie sa le iei in viata, atunci cand ai responsabilitati care uneori te coplesesc. Eu...cand ma privesc in oglinda vad uneori un om frumos sau unul obosit, sau unul suparat sau unul vesel...dar mai presus de toate vad o femeie care trece prin schimbarile firesti ale vietii! :*
Fb: Ana-Maria Gurgu
share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/800021203361589

marisara15 spunea...

like cu Porumb Maria
share https://www.facebook.com/porumb.maria/posts/702626549800488
Sunt in acelasi timp fericita si suparat , slaba si puternica , blanda si cruda , imprastiata si concentrata, seducatoare si respingatoare , conservatoare si inovatoare , responsabila si iresponsabila.Sunt un teritoriu intreg intre aceste extreme.Au trecut ani buni pana sa reusesc sa ma uit in oglinda si sa vad adevarul gol golut, adevarul meu : eu , cea autentica, sunt o persoana care se schimba de la un moment la altul Toate aceste trairi reprezinta personalitatea mea , mi-am tesut o cochilie din convingeri , ganduri, invataturi si credinte despre ceea ce ar
trebui sa fiu , cand de fapt visez nu sa traiesc in aceasta cochilie ci sa ies din ea , sa-mi intind aripile.

marisara15 spunea...

like cu Porumb Maria
share https://www.facebook.com/porumb.maria/posts/702626549800488
Sunt in acelasi timp fericita si suparat , slaba si puternica , blanda si cruda , imprastiata si concentrata, seducatoare si respingatoare , conservatoare si inovatoare , responsabila si iresponsabila.Sunt un teritoriu intreg intre aceste extreme.Au trecut ani buni pana sa reusesc sa ma uit in oglinda si sa vad adevarul gol golut, adevarul meu : eu , cea autentica, sunt o persoana care se schimba de la un moment la altul Toate aceste trairi reprezinta personalitatea mea , mi-am tesut o cochilie din convingeri , ganduri, invataturi si credinte despre ceea ce ar
trebui sa fiu , cand de fapt visez nu sa traiesc in aceasta cochilie ci sa ies din ea , sa-mi intind aripile.

Denisa Nicolae spunea...

FB:Denisa Nicolae
link share:https://www.facebook.com/nicolae.denisa/posts/844973408864698
Cand ma uit in oglinda vad o femeie fericita deoarece are un sot deosebit si doi copii minunati :) pe care ii ador.
Ma bucur in fiecare zi ca am reusit sa imi intemeiez familia dorita.

Anonim spunea...

fb ene maria Cand privesc in oglinda vad o femeie increzatoare in ziua de maine. Chiar daca anii si-au pus amprenta stiu ca , frumusetea vine din interior

mirela spunea...

pentru mine oglinda este o prietena.. cand ma uit in ea ,vad parca printr-o fereastra ... vad acea perioada cand din cauza unui nefericit accident , imi pierdusem increderea in mine ... nu imi placea sa imi vad cicatricile de pe fata... eram sub ochi vanata.. privirea lasata.. cu greu ieseam din casa .multi nu stiau prin ce trec,si ma judecau..ca-s batuta.. ca-s bolnava de nustiu ce boala... dar adevarul era ca o caruta cu cai trecuse peste mine.. noroc am avut ca am supravetuit..dar atunci nu gabdeam asa..:( copita calului mi-a lasat rani adanci nu numai pe corp,pe chip...ci si in suflet. in timp,cu ajutorul doctorilor ,chipul meu a inceput sa arate normal.. dar starile de anxietate in care cazusem cu greu se duceau. familia mi-a fost alaturi mereu... zi de zi...ceas de ceas... pana am crescut,si mi-am revenit . fiind pe la 18 ani, incepeam sa primesc complimente .. ce ochi frumosi ai..ce buze ... sau esti o blonduta frumoasa .. Asa ,azi..asa maine si mi-am recapatat increderea in mine ,iar dupa multi ani mi-am adus oglinda inapoi in camera mea .. am inceput sa ma machiez,sa ma imbrac frumos..sa mai imi schimb look-ul... si asa am dat uitarii acele timpuri negre.. nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva .. nu e usor.. de aceea admir initiativa DOVE ..mesajul trimis noua femeilor .. suntem frumoase oricand,oricum... trebuie sa ne schimbam din interior ,de acolo sa vedem cum suntem... daca nu, stari de tristete ne vor acoperi zambetul. eu ma uit zi de zi in oglinda,caci am grija de mine,si orice ar fi,sunt multumita de mine .

Bianca Roxana spunea...

Eu stii ce am vazut azi in oglinda? Fericirea oglindita pe intregul meu chip. Aproape nici nu am dormit azi noapte de bucurie.
Am aflat undeva dupa miezul noptii ca m-am clasat pe un loc foarte bun intr-o competitie a bloggerilor. E prima competitie in care ma implic, intrucat am avut mereu impresia ca cei din jur imi vor rade in fata si vor gandi despre mine ca alta treaba mai buna n-am decat sa stau pe net si sa vorbesc cu desktop-ul. Doi ani m-am luptat cu mine pana sa prind curajul necesar de a face asta.
Nu ma mai lungesc, nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu nebuniile mele. Ideea e ca am reusit! Si sunt foarte fericita de evolutia mea, in situatia in care in zilele proaste credeam ca sunt o biata mama,cu doi copii de care nu ma puteam bucura suficient, o sotie absenta, o angajata aiurita de prea multe ganduri, cu un salariu pe care nu aveam nici timp sa il cheltui;))
Acum ma vad pe mine in oglinda, cea de care am uitat timp de ani de zile, careia i-am platit in bijuterii scumpe si parfumuri, in dulapuri intregi de haine frumoase, doar-doar o sa uite de sperantele si bucuriile de demult!
Si stii ce? M-am redescoperit la 30 de ani, fix la varsta la care ma vedeam mai batrana decat mi-as fi imaginat.
Cu adevarat, un zambet schimba intreaga lume! Azi am zambit tuturor, cunoscuti sau straini! Toti mi-au intors zambetul, fara nici o exceptie. Asa ca e adevarat ce se spune: ca primesti ceea ce oferi!
Va doresc tuturor o viata plina de zambete!
Share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/724795627577422
fb bianca roxana anitei

Beauty and others spunea...

FB: Nicoleta Alexandra

Share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1421813891429557

Cand ma uit in oglinda vad o adolescenta fericita, misterioasa, mereu cu zambetul pe buze!

Rodica Paula Caval spunea...

Vad rezultatul folosirii produselor Dove.

Unknown spunea...

Cand ma privesc in oglinda vad o femeie si o mamica imlinita si foarte fericita de ceea ce are langa ea adica 2 baieti minunati si un sot iubitor. Mai vad o femeie cu un ten si o piele frumoasa si ingrijita!

criscryssy spunea...

like cu Cristina Vl
share https://www.facebook.com/cristina.vl.35/posts/446253772144851
vad o femeie normala , cu vise, sperante , esecuri si realizari , o femeie cu incredere in fortele ei , o femeie care nu se da batuta in fata greutatilorsi care merge mai departe cu fruntea sus

Vasile Mihaela Cosmina spunea...

cand ma privesc in oglinda observ cand o fata vesela si bine dispusa, cand o fata trista obosita

Roxana Timocel spunea...

Cand ma uit in oglinda vad un chip care o zi e trist, alta fericit, dar cu toate astea trece prin toate si merge inante cu capul sus! Si, da, MA IUBESC!! :) Ma bucur, cand, ma alint si spun ca nu sunt draguta, iubitul imi spune ca sunt cea mai frumoasa!! :) Prin cuvintele unor oameni dragi, prind(em) mult mai multa incredere in propria persoana!! Privitul in oglinda nu-mi arata doar frumusetea fizica, ci si cea interioara, si, e ciudat, cum doar privindu-ma in oglinda constientizez faptele care le fac, de unele nefiind mandra deloc! Nu sunt o persoana perfecta, am defectele mele, dar fac tot posibilul pentru a le remedia si a ma putea privi cu respect!!

Padureanu Tatiana spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o femeie sincera, curajoasa, draguta si implinita.

Unknown spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o femeie implinita, puternica, increzatoare si cu o vointa de fier.. Vad o femeie, ingrijita, cocheta, atractiva, frumoasa, care pe zi ce trece arata din ce in ce mai bine; inaintarea in varsta o face tanara si frumoasa.
Sunt o persoana optimista, si ma simt bine in pielea mea. Cred ca e foarte important sa te accepti asa cum esti si sa iti placa ce vezi in oglinda.
Cred cu tarie ca cei din jurul tau vad ceea ce vrei tu sa le arati. Daca tu te vezi frumoasa, cu siguranta si cei din jurul tau te vor vedea la fel ;)

Unknown spunea...

cam toate incepem la fel, cand ma vad in oglinda, ma vad frumoasa, fericita, implinita, bla bla, cand de fapt realitatea e alta, ma vad pe mine, depinde de zi si de moment, trista sau happy, incruntata sau nu, in fata prietenului sau inamicului numit oglinda, oglinda cu, care de cele mai multe ori ne imprietenim instantaneu. ma vad pe mine, huh a mai trecut o zi, a mai aparut un rid, apare zambetul, ei si ce sunt eu happy pana la final vorba aceea ca, daca nu ma imbarbatez eu singura in fata mea, ceilalti au slabe sanse :)))), sunt eu domnule, in fata oglinzii ne cad mastile folosite in jocul rorurilor zilnice, acolo in fata oglinzii pot si chiar eu, pentru norocul meu, oglinda nu are glas, ca altfel, au mama, ce mi-ar mai auzii urechiusile
in fine in oglinda ma vad pe mine Zoie cea curajoasa
super fain concursul, mai slabut stam la sinceritate, toate bune si bafta

Anonim spunea...



Cand ma privesc in oglinda vad o fata tanara , increzatoare fericita, imi place ce vad FB dulce aleka

ioana alexandrescu spunea...

vad o femeie implinita cu defecte si calitati

Carmen Tender spunea...

fb:tender carmen marilena,share:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/916931898324015.
Ce vad cand ma privesc in oglinda?O intrebare simpla in aparenta,dar totusi extrem de complexa!Vad o femeie frumoasa,simpla,dar cu bun gust...un briliant cu multe fatete,toate diferite,dar pline de voie buna,incredere,un pic de egoism,emotie,cochetarie,iubire de frumos,de copii..animale si natura! O femeie care se iubeste,care nu stie ce inseamna invidia,avaritatea,ganduri nepotrivite pentru o persoana gingasa si delicata...Asta vad eu ;) Succes!

oprea ion spunea...

vad un barbat implinit cu o familie frumoasa care se accepta asa cum aste

Daniele spunea...

Oglinda este prietena mea. Este alaturi de mine cand zambesc si sunt fericita, ma ajuta sa ma machiez si sa-mi aranjez parul, dar cel mai mult ma ajuta sa-mi vad sufletul tanar si optimist, increderea in propriile forte si hotararea mea care strabate toti porii. Tot ea este langa mine si atunci cand ma stramb sau imi studiez cearcanele… dar o iubesc pentru ca mereu imi da incredere si-mi arata ca sunt cea mai frumoasa in interior dar si in exterior.

Ileana Seran spunea...

Cand privesc in oglinda vad o femeie draguta,zambitoare,optimista desi am trecut prin foarte multe greutati in toti acesti ani.

Mere Verzi spunea...

FB: Mere Verzi
share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1505701399649034
Cand ma privesc in oglinda de cele mai multe ori vad o femeie simpatica cu fetisoara dragalasa si cu un zambet pe fata adesea. O femeie matura care se poarta ca un copil de cele mai multe ori, zambareata cu cei din jur si cu o parere modesta despre sine. Alteori vad o femeie sensibila, dar cu o personalitate puternica, o femeie matura inzestrata cu o charisma personala. :) Ceea ce vad cand privesc in oglinda reflecta ce-i in sufletul meu…. : )

Mikyangel spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o femeie frumoasa, o mama implinita, o iubita fericita, care nu a uitat sa zambeasca indiferent de greutatile prin care a trecut, o femeie care la 35 de ani simte ca viata ei abia a inceput.

Anamaria Postolache spunea...

Oglinda : prieten sau dusman? cand suntem mici si facem cunostinta prima data cu oglinda,suntem
bucurosi pentru ca descoperim ca avem posibilitatea de a ne vedea imaginea proprie.Pe masura ce timpul trece,observam
cum trasaturile fetei incep sa se accentueze,cum apar primele cosuri si cum dispar,apoi ridurile de expresie si in final
cele profunde.Observam cum imaginea noastra in oglinda,se modifica pe masura ce se scurg anii si ne este greu sa acceptam
acest lucru.

Cand eram adolescenta si priveam in oglinda,imi observam doar "defectele":porii dilatati,cosurile,sprancenele groase,bretonul
pe care eram obligata sa-l port.Uram imaginea pe care mi-o oferea oglinda in acel moment.Ma simteam urata in comparatie cu
celelalte fete de varsta mea si in loc sa fac din oglinda un aliat,vedeam in ea un dusman.Pe masura ce trecea timpul,
am inteles ca problemele acelea erau trecatoare si am acceptat ceea ce imi oferea oglinda.

Ce vad astazi cand ma privesc in oglinda?

Vad o tanara incantatoare cu ochi verzi-albastrui,imi vad chipul cu imperfectiuni,de care acum sunt constienta ca face parte
din farmecul meu personal,dar mai presus de atat,privind in oglinda imi vad sufletul,imi vad vulnerabilitatile si atu-urile,
imi vad viata mea de pana acum.De multe ori insa,cand privesc in oglinda,mintea imi este napadita de amintiri si realizez pe zi ce trece
ca imaginea mea din oglinda este intr-o permanenta schmbare,ca va veni ziua cand vor aparea ridurile,care nu vor arata altceva decat
experienta mea de viata cumulata,implinirile sufletesti si ca acest proces este ireversibil,pentru fiecare dintre noi.

Cand privesc in oglinda incerc sa fiu constienta de fiecare etapa a vietii mele,sa accept imaginea din oglinda,sa ma accept pe mine la 30,40 sau 60 de ani,sa
accept ca imbatranirea este un proces fiziologic si mai ales sa-mi fac din oglinda un prieten ,nu un dusman.

Unknown spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o femeie de 40 de ani multumita de familia ei, de viata ei, care se impaca un pic mai greu cu schimbarile de pe chip si corp , intervenite odata cu inaintarea in varsta. Observ ca pielea si-a mai pierdut din elasticitate si stralucire, ca au mai aparut pe ici pe colo mici pete si alunite cauzate de sarcina, de expunerea prelungita la soare, insa ma straduiesc sa le ascund cu ajutorul produselor cosmetice , iar acolo unde nu se mai poate face nimic, sa accept aceste mici inconveniente. Ma consolez cu gandul ca oricum acum arat mai bine decat voi arata la 50 sau 60 de ani. Intr-adevar, oglinda nu este cea mai buna prietena a mea, insa cand ma supar pe ea, incerc sa ma vad prin ochii fetitei mele, care la cei aproape 6 anisori , imi spune mereu ” mami a mea este cea mai buna si frumoasa “.

Victoria Vicky B spunea...

Oglinda pot sa afirm ca este prietena mea deoarece ma simt bine in corpul meu cu mici exceptii. Cand ma privesc in oglinda vad o femeie multumita de ceea ce a realizat in viata si frumusetea vine din sufletul meu implinit..
share: https://www.facebook.com/victoria.vickyb/posts/1429805517280500

blueroses spunea...

FB: Cristina Chitanu
share: https://www.facebook.com/cristina.chitanu.35/posts/10152016400637723
In oglinda ma vad ... pe mine. Poate suna ciudat, dar e bine cand ma vad pe mine, toata, zambesc si ma plac asa cum sunt. Majoritatea 'imaginilor' mele in oglinda sunt fragmentate si nu pentru ca folosesc o oglinjoara mica, ci pentru ca de multe ori ma uit sa vad ultimul 'monstrulet', sa vad cate fire albe au aparut sau sa-mi 'admir' ridurile. Ma regasesc in statistice date de studiul Dove - zambesc rar in oglinda, vad defectele si prea putin ceea ce e frumos - autoaprecierea nu e tocmai punctul meu forte, dar fara ca asta sa insemne ca nu ma plac sau ca imi doresc sa fiu altfel. Rad la o comedie sau la faze amuzante din carti, ma bucur de familie si prieteni si in general nu acord prea multa atentie defectelor pe care le percep la mine - daca nu e un cos dureros, in general uit de el si nu-mi strica in niciun fel ziua. Ridurile le vad doar cand aplic crema antirid seara si nu ma stresez prea tare pentru ca stiu ca anii trec si accept urmarile cu ... seninatate (altfel apar mai multe :))
Poate nu apreciez cum se cuvine imaginea din oglinda, dar sunt ... OK. Nu traim intr-o lume plina de oglinzi si daca imi accept imaginea, traiesc frumos si cei din jur ma apreciaza pe mine asa cum sunt, sunt multumita de oglinda interioara.

Oanna P spunea...

share : https://www.facebook.com/oana.marya.92
nume facebook: Oanna Marya
Frumusetea vine din interior.. acesta este sloganul dupa care ar trebui sa ne ghidam intotdeauna.. Dar totusi, ce ne facem cand increderea in noi este Zero? Chiar daca frumusetea adevarata vine de interior si nu este ceea ce se vede, tot mai multe persoane pun mai mult accent pe “ámbalaj”, judeca si critica la prima vedere.
Eu personal, sunt de parere ca frumusetea ti-o creezi.. si nu ma refer aici la tonele de machiaj asternute straturi, ci frumusetea ti-o poti crea zambind mai mult, fiind mai increzatoare.. Cand ma uit in oglinda, zambesc tot timpul, chiar daca am momente in care nu ma simt tocmai confortabil si imi doresc sa schimb ceva, sa ascund un colacel de la burtica sau sa maschez cearcanele adanci, incerc sa le transform in lucruri bune si sa gasesc totusi o explicatie pentru toate: da, am un colacel in plus pentru ca sunt o pofticioasa si nu ma pot abtine sa nu savurez o prajitura in plus, da am cearcane adanci pentru ca pierd seri in sir citind si invatand pentru ca vreau sa fac ceva cu viata mea.. Tot timpul trebuie sa vedem inainte sa ne criticam, lucrurile bune si pozitive. Sa nu ne judecam singure pentru ceea ce suntem, sa nu ne plangem de mila.. o persoana increzatoare va avea tot timpul succes.. Acum ceva timp, un domn psiholog ma invata astfel: scrie mare pe oglinda “sunt frumoasa” si in fiecare dimineata cand privesti in ea sa citesti aceste 2 cuvinte iar ele sa-ti fie calauza in intreaga zi.. Deci fetelor, suntem frumoase pentru ca suntem increzatoare, suntem puternice si invingatoare..Daca noi ne plangem singure de mila, nu vom reusi in viata. Si chiar daca nu suntem multumite, trebuie sa reusim sa ne invingem aceste nemultumiri si sa mergem mai departe pentru ca viata este frumoasa si trebuie traita.

Unknown spunea...

Mai nou, cand ma uit in oglinda, vad o viitoare mama care are mii de intrebari si temeri, dar care in acelasi timp este foarte fericita pentru burtica ei pe care o iubeste mult de tot si pentru care ii multumeste din tot sufletul lui Dumnezeu!

Unknown spunea...

Si care este adresa dvs pe care trebuie sa o trecem in cc?

Unknown spunea...

Am dat like celor doua pagini cu user Fb Roxana Dumitrascuta, iar linkul de share este aici https://www.facebook.com/roxana.mirela.9/posts/641913115879461

Cand ma privesc in oglinda zaresc un chip placut, o privire jucausa si un zambet mereu prezent indiferent ca problemele sunt coplesitoare!

Doina Butman spunea...

FB:bdoinana (Doina Ana Butman)
Share: https://www.facebook.com/bdoinana/posts/10201921601312643

Uneori, mi-ar plăcea, să mă strecor în ochii altor oameni, pentru a şti care este maniera, în care, mă văd. Eu, mă recunosc în aceea, pe care o întâlnesc dimineața, în oglinda din baie. Dar, fotografiile, de multe ori, îmi lasă impresia unei persoane străine. Iar, atunci, când, uneori, mă descopăr într-o înregistrare video, cu dificultate, ajung să cred, că aceste expresii, această voce, aceste gesturi sunt ale mele. De ce, nu ne vedem, niciodată, așa, cum suntem?
Acest hiat, inevitabil, între ființa noastră - din carne și oase - și imaginea, pe care o avem, despre noi, ne provoacă, uneori, suferinţă. Adesea, nu ne vedem decât defectele, ne inventăm tare…Pentru a ne reconcilia cu aspectul nostru exterior, trebuie, în general, să trecem printr-o explorare a fanteziilor, pe care le avem asupra lui.

Cel mai greu, este atunci, când, te uiți în oglindă, dimineața, și îţi spui "nu ești frumoasă, în această dimineață!", având impresia, că, toată lumea vede acest lucru. Dar, destul de ciudat, există, întotdeauna, şi cei, care îţi afirmă contrariul, în cursul zilei. Până la urmă, cine greşeşte – noi înşine sau ceilalţi ne văd mai bine ?! Ceea ce este sigur, întotdeauna, am crezut, că, în zadar, îti reprimi resentimentele, totul este văzut din exterior… Atunci, soluția constă în a încerca, întotdeauna, „să te simţi bine în pielea ta” şi „în mintea ta”, să rămâi, în lumină… Aici, nu există nici o îndoială, te simţi, în armonie.

Când te simţi frumoasă, eşti frumoasă, strălucitoare..., te simţi, confortabil, în pielea ta, bucuria și încrederea, în sine, având darul de a atrage! Te simţi bine, te simţi "bogat/ă". Deci, să ne amintim, că, suntem toți/toate frumoşi/oase în felul nostru, chiar, dacă, nu semănăm cu „top-urile” prezentate în paginile revistelor.

ana maria birladeanu spunea...

cand ma privesc in oglinda vad o mama care incerca tot pntru copilul sau si uita de ea :(

Unknown spunea...

Nume facebook:Adriana Ionita

Privesc cu drag in oglinda in care de atata vreme ma regasesc. Eram doar un copil cand am privit cu uimire la fata care ma privea cu ochii mari de dupa suprafata lucioasa. Nu intelegeam eu prea multe dar primul lucru pe care l-am invatat de la oglinda a fost acela ca daca vei zambi cuiva, vei primi un zambet inapoi. Atunci, in primii ani ai copilariei, fata blonda cu doua codite imi zambea mereu cand ii zambeam sau plangea odata cu mine.
Apoi, am descoperit ca oglinda te poate atrage fara sa-ti dai seama intr-un miraj in care te poate cuprinde ore intregi. Iti privesti atent tenul, iti aranjezi parul si te intorci mereu la ea pentru a te asigura ca totul este la locul lui.
Privind in oglinda descoperi bucuria de a privi in viitor. Cu bratele pline cu haine si cosmeticele mamei, te lasi invaluita de masina timpului si admiri intr-un final rezultatele, sperand totusi ca in viitor hainele iti vor veni mai bine si vei avea mai multa indemanare in a te da cu ruj si farduri.
Cele mai pure sentimente au luat nastere, fara sa-ti dai seama, tot in fata oglinzii. Imi amintesc fluturii primei dragoste, cand inainte de a ma intalni cu cel iubit, stateam cu orele in fata oglinzii incercand sa obtin cel mai bun rezultat in ceea ce priveste machiajul, hainele. Totusi, niciodata nu-mi placea rezultatul si aveam impresia ca ultima vestimentatie era parca mai potrivita.
Dragostea, iluziile dar si tristetea, toate s-au reflectat de-a lungul timpului in oglinda mea. Sperante, zambete senine si lacrimi ce mi le-am privit curgand libere pe obraji. M-am intrebat de atatea ori ce pot face sa fiu altfel. Am trait atata vreme vrand sa fiu mai buna incat am uitat sa apreciez ce am. Am invatat insa sa ma accept asa cum sunt, sa-mi accept atat defectele cat si calitatile si sa privesc in oglinda si sa fiu multumita de ceea ce vad fiindca fiecare dintre trasaturile mele fac parte din mine.
Micile riduri de la coltul gurii poarta amprenta zambetelor si momentelor fericite de alta data, in ochii vad stralucirea dragostei iar obrajii imi poarta atingerea buzelor celor dragi si ale fulgilor topiti ale iernilor trecute. Imi privesc genele negre si lungi, gene ce au fost atat de des udate de lacrimi de tristete sau de bucurie. Imi privesc nasul, care desi nu este perfect m-a ajutat sa miros florile primaverii, copacii infloriti, prospetimea padurii si aerul sarat adus de brizele marii. Imi privesc parul blond si lung care a fost adesea mangaiat de adierea primaverii si in care mi-am pus cu drag flori culese de pe pajisti inflorite. Imi privesc buzele si vad pe ele mangaierea saruturilor.
Vad in oglinda o fata zambitoare, visatoare care incearca sa-si pastreze seninanatatea si puterea de a visa. Imi vad trecutul, prezentul si imi desenez viitorul. Imi privesc atent fata, caci niciodata nu va mai fi ca azi.
In aceeasi oglinda am vazut odata o fetita cu parul ciufulit, apoi o adolescenta visatoare. Acum vad o femeie si imi doresc sa apuc sa vad in aceasta oglinda o batranica inconjurata de sot, copii si nepoti.
Iar fiecare trasatura pe care mi-o vad in oglinda poarta amprenta amintirilor trecute care fac parte din mine transformandu-ma in ceea ce sunt azi. Iar cu timpul, am observat ca defectele nu exista, acestea sunt doar o creatie a mintii noastre atunci cand aceasta nu poate vedea frumusetea naturala a fiecarui lucru. Si am invatat ca indiferent de cum arat atunci cand privesc in oglinda sa aplic cea mai eficienta modalitate de infrumusetare: sa zambesc . Si am invatat astfel ca oricate lucruri ai invata pe lumea asta, cele mai importante sunt cele pe care le-ai stiut dintotdeauna. Astfel, eu am revenit la ceea ce am invatat de mica: atunci cand privesc in oglinda sa zambesc. Caci zambetul infrumuseteaza si aduce cu el sclipiri de fericire, raze de impliniri si mii si mii de alte zambete intoarse.
Nume facebook:Adriana Ionita
https://www.facebook.com/adriana.ionita.9/posts/663361947077499

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/stefania.ionita.7543/posts/657061304387843

Ce vezi atunci cand te privesti in oglinda? O multitudine de aspecte influentate de starea noastra interioara. Crestem, ne maturizam si uitam sa ne privim cu aceasi veselie si bucurie cu care ne priveam in oglinda atunci cand eram mici. Ne uitam in oglinda si ne zambeam fiindca in spatele suprafetei lucioase vedeam un copil vesel. Odata cu trecerea vremii am inceput sa ne privim in oglinda mult mai obiectiv, sa ne analizam, sa ne criticam si de multe ori sa ne pierdem increderea in noi. Ne prabuseam si de multe ori singurul lucru pe care il vedeam era o lacrima cristalina care se scurgea usor pe obrazul nostru. Alteori, atunci cand fericirea ne coplesea din diverse motive, ne lasam prada ei, iar zambetul nostru stralucea in oglinda.
Cum ne vedem atunci cand ne uitam in oglinda?Ne vedem triste, entuziaste apoi brusc nepasatoare. Oglinda… acelasi vechi prieten care ne spune ca am plans prea mult sau ca am dormit prea putin. Oglinda ne arata mereu o realitate atat de obiectiva incat nu inteleg cum ne vedem mereu atat de subiectiv. Ne privim in ea ca intr-un refugiu, cautand-o in casa, pe strada, oriunde. Ne privim in vitrine nu pentru a vedea continutul lor ci pentru a vedea imaginea noastra reflectata. Oglinda, aceeasi obsesie a noastra care ne da incredere adeseori sau ne frange aripile altadata.Iar atunci cand ochii nostri se vor intalni intr-o cu cei ai imaginei reflectate, vom intelege brusc ca totul este trecator, ca am fost mereu mult mai frumoase decat ne-am privit si ca singurul lucru care conteaza este scanteia fericirii din ochii nostrii. Ca singurul motiv pentru care ne vom privi in oglinda va fi sa zambim si sa ne umplem cu energia pozitiva a increderii in sine.

Ioana_Alinta spunea...

Cand ma uit in oglinda,ma vad pe mine,o persoana vesela,optimista,sincera si cu chef de viata.Vad o femeie iubita si fericita,cu mici defecte(ca fiecare),dar care se accepta asa cum este.Ma vad mai frumoasa si increzatoare cand folosesc produse de ingrijire si machiaj

like:Ioana Gheorghita
share:https://www.facebook.com/ioana.a.gheorghita/posts/10204179002654470

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search