luni, 26 mai 2014

LOVE THE OCEAN, campania Davidoff Cool Water si National Geographic pentru salvarea oceanului

 Pentru al treilea an consecutiv, Davidoff Cool Water îşi reînnoieşte parteneriatul cu National Geographic Society, exprimând angajamentul brandului în conservarea oceanului. Pentru fiecare sticlă de Davidoff Cool Water vândută, Davidoff ajută la protejarea a 10.000 m² din suprafaţa oceanului. Pentru a celebra acest nou angajament, versiunile parfumului Davidoff Cool Water pentru femei şi bărbaţi şi a noului parfum Davidoff Cool Water Night Dive vor fi vândute în ambalajul ediţie-limitată, Love the Ocean. Va fi lansată, de asemenea, o ediţie exclusivă a lui Davidoff Cool Water pentru bărbaţi de 200ml pentru a celebra succesul misiunilor Pristine Seas. Acest produs de colecţie va fi însemnat cu un logo special şi un ambalaj cu temă marină.  

Din 2012 Davidoff Cool Water a sprijinit activ programul Pristine Seas, susţinut de National Geographic, care are ca obiectiv cercetarea şi protejarea oceanului. Prin acest program, National Geographic a desfăşurat cinci expediţii de explorare în zonele virgine ale oceanului, în locuri ca Insulele Pitcairn şi Noua Caledonie.

Anul trecut Davidoff Cool Water a sprijinit expediţia în Gabon, unde National Geographic a explorat fundul mării. National Geographic lucrează în prezent îndeaproape cu Guvernul Gabonez şi cu National Park Agency pentru a crea o zonă marină protejată.

În 2014 Davidoff va susţine încă o dată ambiţioasa expediţie Prestine Seas în Mozambique, zonă în care se găsesc cele mai largi populaţii de megafaună aşa cum sunt diavolul de mare, dugongul şi rechinul-balenă. Liderul expediţiei, Paul Rose, va conduce un grup de oameni de ştiinţă şi cameramani pentru explora, supraveghea şi înregistra ceea ce ei se aşteaptă a fi una dintre cele mai sănătoase recifuri din Africa de Est.

Cool Water, EDT 200ml, pret editie limitata -  390.60 lei
Protejarea ocenului este un lucru care nu priveşte doar explorarea ştiinţifică: ar trebui să-i preocupe pe toţi. Cei mai mulţi oameni vor spune fără ezitare că iubesc oceanul. Cu toate acestea, doar puţini sunt conştienţi de echilibrul delicat care guvernează acest mediu fragil. Pentru a trage un semnal de alarmă, Davidoff Cool Water va lansa o nouă ediţie a campaniei globale foarte apreciate, Love the Ocean.

Special în acest scop va fi lansat un nou site, Love-the-ocean.com
Fiecare vizitator va posta imaginea lui preferată cu oceanul direct pe website sau pur şi simplu folosind hashtag-ul #lovetheocean pe reţelele de socializare ca Instagram, Twitter sau Facebook. 
Pentru fiecare imagine postată, Davidoff Cool Water va ajuta la protejarea a 5.000 m² din ocean.  Vizitatorii vor putea, de asemenea, să navigheze site-ul pentru a afla mai multe despre parteneriatul cu National Geographic şi despre misiunile desfăşurate în prezent şi trecut.

Fotografiile trimise se vor încărca progresiv astfel încât să formeze un val uriaş de imagini. Cea mai bună poză va fi aleasă de un juriu special din care va face parte şi exploratorul-rezident, Dr. Enric Sala. Câştgătorul va avea oportunitatea să se alăture echipei National Geographic într-o călătorie.

Odată cu campania Love the Ocean de la Davidoff Cool Water, care începe pe 1 iulie 2014, este timpul pentru un angajament în conservarea oceanului planetar. 



Extra info


Despre DAVIDOFF Cool Water

Zino Davidoff Group
Zino Davidoff Group este o afacere de familie bazată în Suedia care produce ceasuri, instrumente pentru scris şi bunuri din piele pentru o clientelă sofisticată, la care se adaugă o prestigioasă serie de parfumuri, ochelari, coniac şi cafea. DAVIDOFF îşi propune să strângă laolaltă cele mai luxoase materiale şi ingrediente din lume. De la design, inspiraţie şi măiestrie, scopul este să furnizeze cea mai bună calitate şi încredere. Toate fac parte din filozofia perfecţiunii brandului DAVIDOFF.

Moştenirea lui Zino Davidoff

Produsele care poartă numele DAVIDOFF însuşesc cea mai bună calitate, model şi stil pozitiv de viaţă, îmbrăţişat de însuşi fondatorul companiei, Zino Davidoff. Zino Davidoff (1906 – 1994), gentilomul educat, rafinat şi sofisticat, omul de afaceri vizionar şi entuziastul călător a explorat întreaga lume pentru inspiraţie, mereu în căutarea calităţii superioare. Un artizan al vieţii fericite, delectându-se şi împărtăşind cu prietenii simplele plăceri ale vieţii. Expertiza, tenacitatea şi intuiţia sa combinate cu personalitatea sa remarcabilă l-au transformat într-o legendă. Astăzi, brandul DAVIDOFF rezonează în întraga lume ca având unele dintre cele mai exclusiviste criterii. Calitatea superioară şi autenticitatea au făcut din DAVIDOFF un sinonim pentru luxul cosmopolit. 

Parfumurile DAVIDOFF

Simţul remarcabil al calităţii şi artei de a trăi frumos care caracterizează compania este refelctat în fiecare parfum DAVIDOFF. De la lansarea primului parfum în 1984, brandul a devenit unul dintre cele mai emblematice nume în materie de parfum, incluzând una dintre cele mai de succes arome din toate timpurile:

DAVIDOFF Cool Water – celebrul parfum pentru bărbaţi lansat în 1988. Printre parfumurile care au urmat se numără DAVIDOFF Cool Water Woman, DAVIDOFF Cool Water Woman Sensual Essence, DAVIDOFF Hot Water, DAVIDOFF Adventure, DAVIDOFF Champion and DAVIDOFF The Game.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search