duminică, 25 mai 2014

Despre parfumul MINT by Toni Gard pe note de citrice, lacramioare si piersica


Nu de putine ori mi s-a intamplat ca, atunci cand intru intr-o parfumerie si sunt, dintr-o data invaluita din toate directiile de culori si forme, sticlute mai mici si mai mari, cutii, parfumuri si farduri si rujuri si lacuri pentru unghii, sa ma simt coplesita de atata frumusete si sa nu stiu incotro sa-mi indrept privirea. Si se intampla sa-mi pun ochelari de cal invizibili si sa ma indrept direct spre ceea ce cunosc deja si abia dupa ce mi-am satisfacut dorul de anumiti prieteni mai vechi sa ma concentrez spre imprietenirea cu altii. Sau stabilesc prioritati intre mine si minunile dintr-o parfumerie in functie de culori si se intampla intotdeauna sa aleg verde. Parfumurile verzi ma atrag intotdeauna pentru ca stiu ca sunt proaspete. Asa s-a intamplat si cu MINT semnat Toni Gard, l-am zarit acum mult timp intr-o parfumerie Douglas, dintr-o aglomeratie de alte arome si forme, si am ramas extrem de placut surprinsa de prospetimea miresmelor lui care m-au invaluit instantaneu.

Si ca sa ma intelegi mai bine, o sa va spun ca se deschide cu note citrice, de mandarina, lamaie, portocala, menta si ceai Mate, iar acest prim conctact este, credeti-ma, menit sa opreasca timpul in loc! Pentru cateva freactiuni de secunda chiar va simtiti teleportati intr-un cu totul alt spatiu decat mall-ul in care va aflati. Intr-o gradina verde, acoperita de roua diminetii de vara, cand aerul este usor rece, dar foarte proaspat. Si dupa ce ati inspirat adanc, va invaluie arome catifelate si dulci de lacramioare, stanjenel si Maracuia (Fructul Pasiunii). Vin ca o mangaiere aceste note de mijloc ale parfumului MINT. Domolesc usor din prospetimea citricelor si le confera putina dulceata, dar delicat si nu cu intentia de a le acoperi complet.
Dupa un timp de acomodare, parfumul isi dezvaluie notele finale, lemnoase, de ambra, mosc, piersica alba si lemn esuat. Asadar, preiau conducerea aromele fructat-lemnoase, dar intr-un melanj delicat cu cele florale si citrice, de la inceput.
Da, parfumul MINT este o creatie minunata, este prospetimea primaverii stransa toata intr-o sticluta, la care puteti apela mai cu seama in zilele caniculare de vara atunci cand vanilia si aromele dulci si puternice, orientale, nu-si mai gasesc rostul pe piele. Desi le ador, vor trebui sa astepte pana la toamna!
Eu vara, nu numai ca nu dorm, dar prefer parfumurile proaspete, verzi, citrice!
Si pentru vara asta, care se anunta caniculara, aleg MINT!

Il gasiti in excusivitate in parfumeriile Douglas!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search