sâmbătă, 24 mai 2014

HELLO BEAUTY! Noutatile Douglas pentru vara 2014



Tocmai ce-am aflat ca Douglas este lider european in retailul de beauty, parfumerie si produse cosmetice, cu peste 1.200 de parfumerii in 18 tari! In Romania a venit in 2007 si a deschis, de-atunci si pana acum, 15 magazine si sunt sigura ca este loc si de mai multe. Niciodata nu sunt prea multe parfumerii, niciodata devoratoarele de beauty nu se vor simti coplesite de prea multe astfel de oaze de frumusete. Zilele trecute, Douglas a fost gazda unui eveniment adorabil in cadrul caruia a prezentat o parte din noutatile pe care le-a pregatit pentru vara 2014 si a readus in atentia noastra multe dintre produsele deja indragite. 




Am regasit, in decorul minunat pregatit pentru noi de catre fetele de la Douglas, parfumul MINT by Toni Gard, produsele proprii Douglas - demachiantul pentru ochi fiind, de departe, preferatul meu de mult timp-, lacurile pentru unghii ANNY, dar si cele Douglas in culori senzationale, produsele de machiaj BeYu si cele de ingrijire J.S. Douglas Sohne. Am revazut o parte dintre minunatiile Michael Kors si m-am indragostit iremediabil de parfumul cu iasomie semnat de celebrul designer.
Am testat produsele de ingrijire a tenului si a corpului din gamele Douglas Beauty System si Douglas Nails Hands Feet. 
Mi-au placut, la prima vedere, bunatatile pe care ni le-a pregatit Douglas Seathalasso, care au la baza ingrediente marine, dar si cele din gama Douglas Hair, produse cu formule profesionale, dedicate ingrijirii parului si stylingului.

Va las in compania fotografiilor, multe la numar, pe care le-am facut la eveniment si va promit cu prezentarea detaliata a produselor pe care le-am primit in dar, intru rasfatul propriu :)





































































Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search