vineri, 23 mai 2014

KLORANE: cura de tratament pentru regenerarea, stoparea cadererii si stimularea cresterii parului


Am facut o reala obsesie pentru produsele cosmetice destinate regenerarii, stoparii caderii si, mai ales, stimularii cresterii parului si v-am spus in multe randuri ca am traversat o perioada foarte urata si deprimanta in care parul mi-a cazut in cantitati uriase, indiferent de ce leacuri, lotiuni si pastile luam atunci. Din fericire, parul meu este fericit acum, nu mai cade in mod alarmant, insa nu vreau sa renunt in a-i acorda cea mai mare grija. Ma gandesc ca si voi sunteti in cautarea unor produse care sa opreasca pierderea parului, sa-i intareasca radacina si chiar sa-i stimuleze cresterea, asa ca va prezint recomandarile Klorane pentru rezolvarea acestor probleme.  

Gama Klorane cu Chinina ofera rezultate vizibile de combatere a alopeciei (caderii parului) si de fortifiere, de la radacina pana la varfuri, folosind  doua ingrediente active natural cu proprietati demonstrate - chinina si cofeina. Actiunea chininei asupra microcirculatiei de la nivelul scalpului, pentru stimularea cresterii parului, este brevetata stiintific ca inovatie de Laboratoarele Klorane.
Nu am folosit nici unul dintre aceste produse, de altfel nici nu am folosit vreodata un produs Klorane, insa multe dintre voi mi le-ati recomandat ca fiind excelente, asa ca ma simt datoare sa va intorc ponturile :)

Gama cuprinde:

  • Sampon cu chinina si vitamina B Klorane Chinina, 400 ml. Pret: 50 RON

Dedicat parului obosit si lipsit de stralucire, contribuie la stimularea cresterii si revigorarea sa. Regleaza seboreea, iar vitamina B8 ofera parului energia de crestere necesara.

  • Balsam pe baza de chinina si vitamina B Klorane Chinina, 150 ml, Pret: 39 RON

Dedicat parului obosit sau aplicarii dupa tratamentele pentru prevenirea alopeciei, acest balsam combina extractul de chinchina cu complexul de vitamine B (B5, B6, B8) pentru revigorarea structurii parului si stimularea cresterii. Revigoreaza parul, il descurca si ii reda rezistenta.

  • Spray cu tratament de atac impotriva caderii parului Klorane Chinina – compus activ din cofeina - Klorane Cure de Force, 125 ml. Pret: 150 ron


Imbunatateste microcirculatia si stimuleaza cresterea parului. Se pulverizeaza pe scalp, dar si pe lungimea parului pentru fortifiere. Eficienta crescuta a tratamentului se vede inca de la primele utilizari. Se aplica de 2-3 ori/saptamana timp de 6 saptamani, pe parul uscat sau umed. Un singur flacon asigura un tratament complet. Nu lasa parul gras sau aderent, asigura o coafare usoara si are un parfum placut de lemn.
Bianca Roxana spunea...

Am folosit la un moment dat Klorane, cand am avut astfel de probleme si am fost multumita!
http://zambetdeinger.blogspot.ro/

....XoXo spunea...

Ai folosit toate cele 3 produse? In prezent cum ți-e parul? Dacă ar fi sa iti cumperi iarăși un produs anticadere ar fi tot Klorane?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search