luni, 26 mai 2014

Noutati FARMEC: lacurile pentru unghii au trecut la garderoba de vara


Farmec dă startul verii cu noile lacuri de unghii din colecțiile Farmec Ultrarezistent și Farmec Collection, ideale pentru completarea oricărei ținute de sezon. În plus, noul Gel Top Coat 3D (preț 7.35 lei) este menit să protejeze culoarea lacului de unghii și să asigure un luciu intens, având efect de gel fără lampă UV.


Noua gamă de lacuri Farmec Collection cuprinde șapte nuanțe noi, în ton cu tendințele verii. (Pret 4.47 lei)

Explozie de culori, bucurie și poftă de viață – acesta este efectul noii colecții, încă de la prima privire! 
Ojele Feeling Special, Pink Flamingo și Orange Sunset, în nuanțe intense de corai, roz și portocaliu oglindesc razele soarelui și vor atrage cu siguranță toate privirile. 
Culorile fructate ale lacurilor Yummy Peach și Baked Apple dau savoare oricărei ținute, iar My Lavender decorează unghiile cu nuanța inconfundabilă a frumos-mirositoarelor flori de lavandă.  


În după-amiezile petrecute pe plajă, oja Green Laguna se asortează perfect cu valurile mării și transformă orice manichiură în accesoriul ideal. 
Lacurile Farmec Collection sunt disponibile într-un ambalaj avantajos de 5 ml, ceea ce le face ușor de strecurat în geantă sau în trusa de călătorie.


Si gama Farmec Ultrarezistent, care cuprinde deja o paletă coloristică de 50 de nuanțe, se îmbogățește cu cinci culori noi și trei glittere, ideale pentru orice petrecere. (Preț oje 5.98 lei / Preț glitter 8.17 lei)Unghiile frumoase sunt esențiale pentru un look îngrijit, iar zilele călduroase de plajă, călătoriile sau ieșirile cu prietenii sunt ocazii perfecte pentru a afișa o manichiură impecabilă. 

Noile produse Farmec pot fi achiziționate din magazine sau direct de pe site-ul www.farmec.ro.
coco spunea...

delicioase, sigur ca as incerca!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search