miercuri, 14 mai 2014

Noile șampoane Farmec Natural iti aduc in dar o masina!



Ce au în comun un păr stălucitor și o mașină cochetă? Răspunsul este unul simplu: șampoanele Farmec Natural, care au la bază ingrediente naturale, cu beneficii bine cunoscute în tradiția românească pentru îngrijirea părului. Farmec Natural primește în rândurile sale 5 noi sortimente de șampoane pe bază de germeni de grâu, miere, cătină, ghimbir, mesteacăn, rozmarin, ceai verde, lămâie și lăptișor de matcă completând astfel cele 3 șampoane cu urzică și aloe vera, cu gălbenele și cu argan deja existente.

Odată cu noile produse, Farmec lansează competiția ”Păr strălucitor și câștigător”, desfășurată pe platforma www.farmecnatural.ro până pe 28 septembrie . Astfel, oricine achiziționează un șampon din gama Farmec Natural și trimite codul de pe spatele etichetei fie online, direct pe platformă, fie prin prin SMS la 1718, poate câștiga săptămânal: 1x Ipad; 1x Iphone; 10x Ondulator păr; 10x Perie rotativă; 10x Placă de îndreptat părul; 10x Trusă bigudiuri electrice; 10x Uscător păr. 

La finalul campaniei, în urma extragerii la care participă toate codurile înscrise corect în perioada 28 aprilie – 28 septembrie, va fi ales marele câștigător al unei mașini Volkswagen High Up. 
Noile șampoane Farmec Natural, disponibile în magazine în două variante de prezentare, de 400ml și de 200ml, au fost create pentru a răspunde diferitelor nevoi ale părului.
  • Șamponul Nutritiv - germeni de grâu și miere: este special conceput pentru hrănirea părului, fiind îmbogățit cu acizi grași și vitamina E, un antioxidant natural. La rândul său, extractul de miere hrănește și curăță cu delicatețe părul și scalpul, oferind hidratare și strălucire.
  • Șamponul Multivitaminizant - cătină și ghimbir: revitalizează, tonifică şi regenerează părul. Ghimbirul este responsabil cu tonificarea părului prin conținutul de vitamine, minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu şi zinc) şi uleiuri esenţiale. Zaharurile, acizii organici, proteinele, β-carotenul, mineralele, vitaminele (A, E, F, D, C şi B), aminoacizii şi acizii graşi din cătină fac minuni în ceea ce privește regenerarea părului.
  • Șamponul Regenerant - mesteacăn și rozmarin: este ideal pentru părul uscat, tern și devitalizat. Complexul de extracte naturale - mesteacăn, rozmarin, brusture, salvie și coada calului – regenerează părul de la rădăcină până la vârf.
  • Șampon Cremă - lăptișor de matcă: reface structura internă a firului de păr, având totdată un efect regenerant și revitalizant asupra lui. Noul șampon reface keratina distrusă și îi redă părului fermitatea și rezistența.
  • Șamponul Revitalizant - ceai verde și lamâie: asigură vitalitatea părului și a pielii scalpului și curăță firul de păr în profunzime.
Șampoanele deja bine cunoscute Antimătreață - gălbenele, cimbru și busuioc, Hidratant - urzică & aloe vera și 2 in 1 - Argan – vor fi acum disponibile și la gramaj de 200ml.

Eu am intrat deja in cursa si deja ma vad la volanul Volkswagenului High Up :)


NADIA CANDREA spunea...

super!!! O sa imi caut si eu ceva potrivit parului meu!
Multumim!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search