joi, 15 mai 2014

NOU de la Skincode: crema lifting pentru zona gatului si a decolteului


Niciodata, dar niciodata, nici macar o data nu subestimati importanta ingrijirii pielii gatului si a decolteului pentru ca ridurile din aceasta zona tradeaza intotdeauna adevarata varsta! Daca putem pacali ridurile din jurul ochilor sau de pe frunte cu creme antiage si antirid sau chiar botox, in situatii extreme, cutele care apar in zona gatului sunt dificil de ascuns. Si, cum stim ca este de preferat sa previi, decat sa tratezi, va prezint crema lifting pentru zona gatului si a decoltetului pe care Skincode a lansat-o recent, exclusiv in Farmaciile Help Net.

Nu e niciodata prea devreme sau prea tarziu pentru a actiona! Si daca ne ingrijim pielea fetei impotriva efectelor negative ale gravitatiei si imbatranirii, de ce nu am face acelasi lucru cu zona gatului si a decolteului? Sensibilitatea ridicata face ca aceasta zona sa necesite o ingrijire speciala, mai ales impotriva ridurilor si a scaderii elasticitatii pielii.
Laboratoarele Skincode au lansat in luna mai inovatia pentru mentinerea fermitatii si tineretii pielii din zona gatului si a decolteului. 
In atmosfera rafinata a noii farmacii Help Net Concept Store din Promenada Mall, Printul Niclas Massalsky, fondatorul Skincode Elvetia, ne-a impartasit secretele pielii mereu frumoase si tinere.
Crema lifting cu efect de fermizare a zonei gatului si decolteului de la Skincode Exclusive contine o combinatie puternica de Complex ACR-G2, acid hialuronic si peptide biomimetice patentate care pastreaza integritatea pielii si o protejeaza impotriva semnelor degradarii cutanate. 
Crema este perfecta pentru liftingul si fermizarea pielii din zona gatului si a decolteului si pentru un aspect vizibil intinerit, fara riduri sau linii fine.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search