luni, 19 mai 2014

Sejururi low-cost în Grecia la prețuri foarte mici cu Europa Travel



În ultimii ani românii au simțit nevoia să-și gestioneze mult mai bine bugetele pentru vacanța de vară și să caute cel mai bun raport calitate preț. Plecând de la acest concept Teodor Călimănescu a construit și dezvoltat singura agenție de turism low-cost din România: Europa Travel. Mergând pe acest concept, Europa Travel a ajuns astăzi să vândă sejururi estivale low-cost, în peste 20 de destinații din Grecia, în care turiștii merg în special cu cursele charter realizate cu avionul sau autocarul. 


”Spre deosebire de ceilalți turoperaturi, care azi se întrec în oferte speciale și mâine cresc prețurile asteaptănd să vândă la un cost ridicat, ne spune Teodor Călimănescu, noi ne-am construit în așa fel produsul încât să avem prețuri mici tot timpul. Ce rost are să dai azi o ofertă specială și mâine să încerci să vinzi de două ori mai scump aceeași vacanță, când  îi poți oferi din prima turistului cel mai mic preț?!”, spune Teodor Călimănescu.

Cele mai căutate produse ale acestui sezon estival sunt charterele cu avionul către Zakynthos, Creta, Corfu sau Rodos, unde prețul unui sejur pornește de la 258 de euro. Pachetul include transportul cu avionul, 7 nopți de cazare la un hotel de 3* cu mic dejun, transferurile de la aeroport la hotel și retur, asistența turistică.

”De-a lungul timpului am lansat mai multe pachete turistice foarte căutate de către români. Dintre acestea, declară Teodor Călimănescu, îmi vin acum în minte sejururile cu autocarul sub 100 de euro. 
Un astfel de pachet  incude transportul și 6 nopți de cazare în destinații precum Kefalonia, Asprovalta, Lefkada, Paralia Katerini, Halkidiki etc. De asemenea pe europatravel.ro, oferim circuite low-cost în Europa care pornesc de la 200 de euro de persoană ori sejururi estivale low-cost în destinații precum Bulgaria, Turcia, Creta, Muntenegru etc.”

Menționăm că Grecia se află pe primul loc în ceea ce privește preferințele românilor pentru vacanța de vara. Multitudinea de destinații oferite de bătrâna Eladă, atât în spațiul continental cât și pe zona insulelor, oferă turiștilor o gamă completă de posibilități de petrecere a vacanței. 
De la vacanțele de relaxare  în ”resorturi„ de 4 și 5* all inclusive și până la sejururile active, cu cazări nepretențioase, care presupun o gamă largă de excursii opționale și activități specifice zonelor turistice.


Chic Lifestyle spunea...

Au preturi mici, insa serviciile sunt pe masura preturilor. Eu am fost foarte dezamagita de ei, anul trecut mi-am ratat concediul in Zakynthos din cauza angajatilor incompetenti ai acestei agentii.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search