luni, 19 mai 2014

Bienvenu en Roumanie, Le Petit Marseillais!Johnson and Johnson a adus pe piaţa frumusetii din România faimosul brand franţuzesc Le Petit Marseillais, care exprimă bucuria de a trăi – „joie de vivre”. Născut în regiunea Provence din Franţa şi având peste 25 de ani de tradiţie în crearea produselor de frumuseţe, Le Petit Marseillais propune consumatorilor o varietate de geluri de duş şi produse pentru îngrijirea corpului şi a părului. Inspirate din natura şi ingredientele specifice sudului Franţei, regiunea Provence, gama de produse Le Petit Marseillais abundă în prospeţimea aromelor mediteraneene ce învăluie trupul, pentru un răsfăţ deplin şi o experienţă senzorială inedită.Aromele din fiecare produs Le Petit Marseillais exprimă bucuria de a trăi, dezvăluie acel „joie de vivre” specific regiunii Provence în care armonia şi naturaleţea sunt ingredientele esenţiale.
Toate produsele Le Petit Marseillais au la bază ingrediente de origine vegetală, sunt biodegradabile şi au caracter ecologic. 
Laptele de vanilie, piersicile albe şi nectarinele, laptele de migdale dulci sau de bumbac şi mac, laptele de karité şi mierea sunt câteva dintre ingredientele folosite în reţetele Le Petit Marseillais.
Gama gelurilor de duş conţine 9 sortimente, toate preparate cu ingrediente atent selecţionate, cu pH neutru pentru piele, testate dermatologic şi având o bază pentru curăţare de origine vegetală, biodegradabilă.
Ingredientele ce stau la baza gelurilor de duş Le Petit Marseillais sunt: laptele de vanilie obţinut din batoane recoltate manual, parfumatele flori albe de portocal, laptele vegetal de migdale dulci, piersicile albe şi nectarinele coapte sub soarele mediteranean, mierea de levănţică din Alpii din Haute Provence, mandarinele şi lime-ul, pinul şi feniculul marin din munţii Auvergne, laptele de bumbac şi macul provenit din culturi organice, precum şi laptele vegetal.
Gama dedicată îngrijirii părului conţine produse destinate părului uscat şi deteriorat, celui normal şi celui vopsit.
Ingredientele alese sunt recunoscute pentru eficacitatea şi proprietăţile hrănitoare şi regeneratoare.
Laptele de karité, mierea, uleiul de şofrănel, extractul de afine, mărul şi frunzele de măslin sunt secretele acestor produse care răsfaţă podoaba capilară cu un tratament franţuzesc tradiţional şi eficient.
Gama dedicată îngrijirii pielii are la bază untul de karité, alături de migdalele dulci, uleiul de argan, laptele de smochine şi uleiul de muşeţel. 
Crema şi laptele de corp hidratante sunt special concepute pentru îngrijirea pielii uscate, lăsând în urmă o piele fină, hidratată şi luminoasă. Despre Le Petit Marseillais

Le Petit Marseillais este originar din zona Provence, sudul Franţei, unde tradiţia producţiei de săpun datează din secolul al 19-lea. 
Primul produs din gamă a fost săpunul în formă de cub care a devenit, în scurt timp, emblema brandului, fiind recunoscut pentru calitatea desăvârşită şi conţinutul de 72% de ulei de măsline. Savon de Marseille a devenit rapid o referinţă pentru săpunurile din întreaga ţară, fiind utilizat atât pentru igiena personală, cât şi pentru spălarea rufelor. În scurt timp, gama a fost lărgită cu săpunuri lichide, geluri de duş şi produse dedicate îngrijirii părului şi corpului, faima brandului ducându-se peste hotare.
Produsele Le Petit Marseillais reprezintă o continuitate a tradiţiei calităţii şi a ingredientelor naturale şi autentice regiunii din care provin.
În 1996, Le Petit Marsaillais a fost votat „Brandul Secolului" de către un sondaj BVA, iar din 2001 a devenit liderul produselor de curăţare corporală în Franţa. În prezent, brandul Le Petit Marseillais este disponibil pe pieţele din Europa.


PS:

Evenimentul de lansare s-a petrecut chiar de ziua mea, pe 8 mai, pe Terasa Astrodom a Hotelului Domenii Plaza si a fost unul dintre cele mai frumoase evenimente la care eu am participat vreodata! Si au fost sute, credeti-ma! :) O atmosfera extraordinar de calda, feţe zambitoare, prietene dragi, iar decorul... vai, decorul m-a teleportat in Provence, printre culturile de lavanda... 
Ah, si spuneam ca a fost si ziua mea pe 8 mai, iar coincidenta a fost una minunata pentru mine avand in vedere ca la eveniment m-am intalnit cu multe persoane dragi care stiau acest lucru si felicitarile si imbratisarile fiecareia dintre ele m-a facut sa simt ca petrecerea ocazionata de lansarea Le Petit Marseillais in Romania era, de fapt, petrecerea mea! :))
Va voi povesti detaliat intr-o postare viitoare, cu multe poze atasate! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search