vineri, 20 iunie 2014

Adio cearcane cu creioanele corectoare Colour Corrector Stick MAX FACTOR!



De obicei, ma rezum doar la fond de ten, in rutina zilnica de make-up. Nu aplic primere, nici corectoare, nici cine stie ce alte produse care sa-mi camufleze anumite imperfectiuni ale pielii, desi as avea nevoie de astfel de artificii. Poate pentru ca tot timpul sunt in intarziere, niciodata nu am timp pentru nimic si cu atat mai putin pentru un machiaj elaborat. Mai nou, aplic doar BB cream, nici macar fondul de ten nu-mi mai este unic prieten in machierea zilnica. Uneori putin blush bronzant si cam atat! Insa, am observat ca mi s-au accentuat cearcanele, din cauza problemelor cu somnul pe care le am de ceva timp, iar zona de sub ochi s-a inchis la culoare. Cum Ene nu da semne ca ar vrea sa vina pe la gene, nu prea pot scapa de cearcane tratandu-le, ci camuflandu-le. De aceea, creionul corector de la Max Factor, cel galben, a intrat in viata mea fix atunci cand aveam mai mare nevoie de el!

Corectoarele CC Sticks de la MAX FACTOR sunt special concepute pentru a remedia fiecare tip de imperfectiune in parte – roseata, pete inchise la culoare, cearcane. 
Succesul produselor CC Stick se datoreaza Teoriei Culorilor pe care Dl Max Factor a aplicat-o in 1918 – culorile opuse folosite impreuna neutralizeaza. Aceasta tehnica este mai eficienta si rapida decat potrivirea nuantelor. 

Iata cum functioneaza:
  • VERDE – Neutralizeaza roseata: perfect pentru persoanele care doresc sa estompeze nuanta rosiatica a tenului.
  • GALBENNeutralizeaza nuantele de violet cum ar fi cearcanele: contracareaza nuantele de violet sau lila rezultand nuante pale de albastru.
  • ROZ – aduce la acelasi nivel petele inchise la culoare cu nuantele de ten mai deschise: contracareaza nuantele de albastru si ilumineaza

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search