vineri, 20 iunie 2014

FARMACIA care-mi place!



Nu-mi plac farmaciile, spitalele nici atat! Urasc mirosul de medicamente, halatele albe, clasice, ale farmacistelor si invechita atitudine neprietenoasa a acestora, cozile uriase in care octogenari cu retete kilometrice in mana se calca in picioare pentru sacose de medicamente pe care le platesc din pensii mizere, motiv in plus sa se ia la harta prin farmacie... De regula, cand mergi la farmacie ai o problema de sanatate. OK, poate ii calci pragul pentru un sampon sau o crema de plaja, insa in majoritatea cazurilor cauti salvare pentru problemele de sanatate care te sacaie. Si asta nu-mi place. 





In farmacii e totul alb si miroase a clar, pe alocuri, exact ca in spitale, si sunt munti de medicamente de jur imprejur, si fete triste si ingrijorate. Da, ce sa mai, nu-mi plac farmaciile! Imi transmit o stare proasta, negativa. Dar FARMACIA imi place! Este farmacia-vintage, cu dulapuri din lemn maroniu, cu rafturi pe care se afla si creuzete, si diverse alte obiecte de decor luate direct, si in forma lor originala, din laboratoarele lui Isaac Newton si Marie Curie. Este Help Net-ul in forma concept store. Adorabila si laudabila ideea de a transforma un spatiu neprietenos intr-unul in care ti-e mai mare dragul sa pierzi vremea! Bine, nu-i dezirabil sa ajungi la farmacie decat daca iti cauti un sampon de calitate - si am vazut ca in FARMACIA, cel putin, se gaseste brandul Foltene, pe care eu il iubesc de multi ani-, sau cosmetice de calitate - recomand Skincode, tot pe rafturile FARMACIA le-am vazut, si produsele Roge Cavailles despre care am vorbit si eu AICI, pe blog. Dar, daca tot esti nevoit sa calci pragul unei farmacii, eu cred ca este foarte importanta atmosfera care te imtampina acolo.



Help Net lanseaza pentru prima oara in Romania FARMACIA concept, o abordare unica a modului in care serviciile specializate farmaceutice sunt aduse in fata clientilor: o locatie ce combina spiritul farmaciilor de alta data cu profesionalismul de astazi al farmacistilor Help Net si cu modernitatea unui portofoliu de produse complex si bine structurat.

Pentru ca Help Net doreste sa respecte promisiunea de a onora dorintele exprimate de clienti, prin deschiderea celui de-al doilea concept FARMACIA se doreste readucerea în stradă a spatiului în care pacientii îsi găsesc echilibrul si remediul si care imbina traditia farmaceutica cu elementele de noutate prezente in cultura Help Net. Capturând esenta de farmacie transmisa din generatie in generatie, Farmacia–concept Beller ii invita pe clienti să descopere produse de calitate si sfaturi de încredere, astfel exprimandu-ne grija Help Net pentru starea lor de sanatate.




Noua farmacie-concept păstrează interesul pentru sănătatea, educarea si nevoile clientilor la standarde înalte, propunând, în acelasi timp o locatie unicat în România. 
Astfel, experienta oferită pacientilor de Help Net, centrată pe empatie si atitudine pozitivă, se bucură prin intermediul acestui spatiu concept de o atmosferă pe măsură. 
Anonim spunea...

De acord cu liniile generale ale articolului, dar la farmacie nu gasesti mereu sfaturi de calitate. Legat de celelate, cosmetice si suplimente alternativa de a comanda online este mult mai la indemana si cateodata mult mai ieftin.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search