joi, 5 iunie 2014

Divelor, va invit la High Class Brunch!


Peste fix o saptamana, pe 12 iunie, intre orele 11.00 si 14.30, va invit pe toate la High Class Brunch, un eveniment in cadrul caruia nu doar putem ciocni un pahar de sampanie, ci avem ocazia de a afla secretele succesului in afaceri de la personalitati din high class-ul romanesc. 
Carmen Negoita, Dana Savuica, Sebastian Bodu si Nicolae Voiculet ne vor astepta cu zambetul pe buze pentru a ne impartasi o parte dintre secretele reusitelor lor profesionale. 
Organizatorii evenimentului, alaturi de partenerii lor Lush, Ivatherm, Revidox, Keune, Slimart, Hera Medical cosmetice bio si altii ne intampina si cu demonstratii gratuite de make-up, sfaturi stilistice si fiti sigure ca vi se vor lamuri toate dilemele de beauty pentru ca reprezentatii acestor branduri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare legata de frumusete si sanatate.
In plus, fiecare participanta are pregatita o surpriza de la partenerii evenimentului. 
Intregul workshop o sa fie transmis online pe highclassmagazine.ro !

Taxa de participare la High Class Brunch este de 100 de lei, suma in care intra accesul la zona de Food & Drinks, dar si o punga cu daruri din partea sponsorilor evenimentului.

Evenimentul este sustinut de Revidox, Mr Peter Company si Metaphor Ballroom!

Ne vedem joi, da? :)
Unknown spunea...

da ...ne vedem , trebuie sa ne inscriem undeva ?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search