joi, 10 iulie 2014

Cand nu am timp si chef pentru sport, aleg biostimularea Ultratone Futura Pro la Silhouette!


A trecut deja o saptamana de cand mi-am activat abonamentul la sala de infrumusetare corporala LadyFit a lui Cori Gramescu si eu n-am calcat niciodata pana acum pe acolo! Imi stabilisem ca prima zi a acestei saptamani sa fie acea Luni in care ma pun pe treaba, dar nu reusesc sa gasesc timp si chef pentru sport! Si-mi pare atat de rau ca nu pot urni in sensul asta... Stiu ca odata ce ma pornesc, nu mai sunt de oprit, dar ce sa fac.. sunt un Taur extrem de greu de urnit din loc, dar, cum spuneam, partea buna este ca, dupa aceea sunt de neoprit! Din fericire s-au inventat solutii si pentru lenesii ca mine, dar mai ales pentru oamenii ocupati care nu au timp sa petreaca ore bune pe saptamana in sala de sport: Biostimulare Ultratone Futura Pro se cheama si este disponibila in centrele Silhouette!

Sunt o fire activa, dar nu sportiva. Fac sport destul de rar, adica nu transpir la fitness/ aerobic/ kangoo jumps/ jogging ca tot omul, insa merg destul de mult pe jos, cand este cazul inot, mai un pilates pe covor, acasa, cu lectii de pe Youtube, mai o zumba cu exercitii de mine inventate, dupa muzica preferata. 
Chiar si asa, nu de putine ori am fost intrebata, pe plaja, daca practic vreun sport. Nu ma pot mandri cu foarte multa celulita si nici colacei in jurul taliei, dar nici forme perfecte nu ma laud ca am. 
In ultimul timp, am slabit 5 kilograme din cele 53 pe care le aveam, lucru care se observa foarte bine, iar prietenii ma felicita pentru noua mea silueta, nu am tinut nici un fel de dieta dar nici nu mananc pentru doi, am abdomenul tonifiat si nici in privinta picioarelor nu ma pot plange. Nu-mi mai este rusine sa fac poze in costum de baie si atat de lipsita sunt de frustrarile care m-au bantuit o viata intreaga, incat mi-am pus pe Facebook poze de la piscina, situatie pe care nu o concepeam realizabila vreodata! 
Ma uitam cu jing la pozele fetelor care indrazneau sa se afiseze lumii atat de dezbracate, iar acum sunt una dintre ele si nu-mi este rusine deloc!
De aceea, va arat si voua cateva poze! :)



La brate trebuie sa mai lucrez, insa.
Iar unul dintre secretele unei nepracticante de sport ca mine este biostimularea musculara pentru care multumesc si-n culcare, si-n sculare celui care a inventat-o! :)
La carte, adica pe www.silhouette.ro , scrie ca Ultratone Futura Pro este un aparat pentru remodelare corporală şi facială de ultimă generaţie bazat pe biostimulare şi ultrasunete. Procesul de biostimulare reprezintă o stimulare naturală a funcţiilor corpului. Acest tip de terapie diferă total de electroterapie, în special pentru că biostimularea foloseşte 44 de unde care sunt în permanentă schimbare în cursul unei procedure.

Efectele sunt de detoxifiere, de pierdere in centimetri, cu rezultate de diminuare a aspectului de coaja de portocala si cu piele fara denivelari.
Pe intelesul tuturor, aceasta terapie implica montarea unor electrozi in zonele esentiale de pe picioare, coapse, fese si abdomen- specialistii centrelor Silhouette stiu exact muschii care trebuie stimulati!- si prin intermediul carora se produce contractia totala a musculaturii, mult mai puternic decat in cadrul unei sedinte de aerobic sau fitnes.
Biostimularea produce pe langa contractia musculara si alte efecte complexe precum: activarea lipolizei, stimularea microcirculatiei, stimularea circulatiei venoase si limfatice, stimularea productiei de colagen si elastina la nivelul pielii, etc.


Se pierd in jur de 3-400 de calorii in urma unei sedinte de 30 de minute, insa nu asta este cel mai important rezultat, ci punerea in functiune a musculaturii si, in timp, definirea si fermitatea ei, exact asa cum ni se intampla dupa cateva luni bune de sport intens!
Intensitatea contractiei musculare se selecteaza de fiecare client in parte, insa eu am bravat la ultima sedinta si am ales intensitate atat de mare ca dupa aceea am avut febra musculara doua zile! Dupa cele 30 de minute in care muschii de pe abdomen, fese, coapse si picioare mi-au fost stimulati bine de tot, cand m-am dat jos de pe patul din salon, mi s-au inmuiat picioarele! :)
M-am simtit de parca tocmai executasem ca la carte 200 de abdomene si vreo 300 de genuflexiuni plus exercitii pentru muschii fesieri! Chiar glumeam cu prietenele mele care merg regulat la sala ca eu mi-am luat portia de sport pentru o luna intreaga!
Dupa sedinta de biostimulare am bifat si una de drenaj limfatic pentru ca organismul meu retine apa, iar cand am plecat de la Silhouette din Dorobanti parca pluteam! Atat de usoara si de relaxata ma simteam! Minunata senzatia!
O sa va povestesc pe larg despre importanta drenajului limfatic intr-un articol urmator!


Cum functioneaza biostimularea musculara cu Ultratone Futura Pro


Semnalul unic Ultrawave transmite un impuls intregului corp, perfect confortabil pentru client, prin care se stimuleaza 100% fibra musculara si tesutul conjunctiv.
Biostimularea cu Ultratone Futura Pro este un fitness intensiv (45 minute de biostimulare sunt echivalente cu 6-8 ore de gimnastica), iar in plus, la biostimulare raspund toti muschii din corp si impreuna cu ei si tesutul conjunctiv, de sustinere.
Cei 24 de electrozi ai aparatului permit acoperire multor zone simultan.
Efectele se vad chiar dupa prima sedinta, dar hainele incep sa stea mai lejer dupa a treia sedinta.
Este recomandabila o dieta adecvata, 2 litri de apa plata pe zi si putina miscare ( cam 30 minute zilnic).
Se vor recomanda creme de corp pentru acasa si suplimente nutritive pentru echilibrarea corpului si un efect pe termen lung.

Printre beneficiile biostimularii musculare se numara:

- reda fermitatea muschilor, chiar si a celor care nu raspund la exercitii fizice sau care nu au fost lucrati niciodata;
- elimina rapid celulita superficiala si profunda;
- stratul adipos se micsoreaza in favoarea masei musculare;
- circulatia sangelui se imbunatateste si intregul corp va fi oxigenat, detoxifiat si regenerat;
- previne osteoporoza;
- pielea va deveni mult mai elastica si mai ferma;
-dispare pofta de dulce;
-creste optimismul si pofta de viata datorita efectului revitalizant asupra intregului corp;
-creste vitalitatea si energia corpului;

Ultratone Futura Pro, aparat de ultima generatie pe care il gasiti in centrele Silhouette, combină biostimularea cu cromoterapia, microcurentul, ultrasunetele, biofrecvenţele, electroporarea şi lipoliza pentru a oferi tratamente faciale şi corporale de înaltă calitate.

Tratamentele corporale sunt axate pe:

  • Biostimulare corporală care include: slăbire şi remodelare, reducerea grăsimii pe musculaturaă;
  • Tonifiere (modelare): tonifiere musculară profundă, lifting al pielii şi tonifiere, liftingul bustului, tonifierea pectoralilor, tonifiere post-natală, tonifiere a bazinului;
  • Detoxifiere: drenaj limfatic, detoxifiere şi circulaţie, regenerare dermică, masaj antistres;
  • Antrenament fizic: viteză, putere, forţă, vigoare, rezistenţă, întindere, reabilitare;
  • Programe terapeutice: încordare, reabilitare, capilarizare, acupunctură, reflexoterapie, antispasm.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search