vineri, 11 iulie 2014

VivaNatura: crema antiacneica ieftina si foarte buna, cu argila si propolis



Eu si acneea avem o relatie solida, lunga, bine cladita, cu suisuri si coborasuri, cand ne despartim, cand ne impacam, dar chiar si cand suntem separate, avem grija sa ne mai salutam din cand in cand. Eu, pe ea, nu. Ea, pe mine, da. Fix cand mi-e lumea mai draga. Tot caut metode sa scap de ea, am incercat si retele unor prieteni, trucurile alora, dar nu se da plecata definitiv si pace. De aceea, m-am gandit sa urmez si sfaturile lui Leonard Radutz (romanul care a infiintat compania VivaNatura, in 1996) si ma felicit pentru cei 8 lei investiti in crema antiacneica ce are in compozitie argila si propolis, pe care am cumparat-o dintr-un Mega Image. 

Acneea este o afecțiune a epidermei provocată de inflamarea foliculilor pilosebacei, ca urmare a unei hipersecreții a glandelor sebacee și se manifestă prin puncte negre sau albe, coșuri, chisturi sau noduli. În cazul acneei severe, pot apărea cicatrici permanente.

Crema antiacneică cu argilă activă și propolis este un remediu 100% natural în tratarea acneei. 

Podusul este foarte eficient datorită conținutului de substanțe active din plante, lavandă, gălbenele, aloe vera, uleiul de tea tree, argilă și propolis

Aceste ingredientele au un puternic rol antibacterian, antimicotic, antifungic, dezinfectant.
  • Propolisul conține un cocktail de substanțe cu efecte terapeutice deosebite, cum sunt: aminoacizi, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu), substanțe antibiotice, vitamine, acizi aromatici. Este un antibiotic natural foarte puternic, cu proprietăți vindecătoare.
  • Aloe Vera, plantă extrem de apreciată pentru virtuţile sale regeneratoare, previne și vindecă cicatricile şi petele provocate de acnee. 
  • Argila are efecte curative deosebite asupra epidermei, deoarece este un agent puternic de purificare, astringent, care acționează blând asupra pielii. Curăță în profunzime porii, îndepărtând praful, impuritățile și toxinele care se strâng la nivelul epidermei. 
  • Uleiul de tea tree este și el, de asemenea, un antibiotic natural puternic, antibacterian, antifungic, dezinfectant.

Crema antiacneică VivaNatura curăță pielea, previne și tratează erupțiile cutanate, elimină cu rapiditate coșurile, petele, roșeața, puroiul, punctele negre și punctele albe. 

Deoarece Crema antiacneică VivaNatura este foarte activă, posibila apariție a unei uşoare senzaţii de usturime în momentul aplicării cremei este un efect normal. 
Se aplică local, pe zona afectată şi este preferabil să se menţină pe o durată de 1-7 ore.

Se utilizează seara, deoarece nu intră în întregime în piele.
Se îndepărtează cu apă călduţă.

Deocamdata, eu am aplicat-o doar pe cosuri, in strat gros, nu pe tot tenul si am lasat-o peste noapte sa actioneze. Arata precum masca aceea clasica de argila din plic, si la culoare si la textura, numai ca este, evident, mai groasa, dar se usuca pe piele intocmai ca masca de argila pulbere.
In schimb, pe spate, pentru ca mai recidiveaza din cand in cand acneea mea de pe spate cu care ma lupt de vreo 2 ani, am aplicat pe toata suprafata, iar pe cosurile mai mari, am mai dat inca un strat mai gros.
Este extrem de eficienta, in sensul ca pana dimineata, cosul este deja uscat si mai are nevoie de o zi, maxim doua, sa se vindece total!
De vreo doua luni, de cand am descoperit-o, nu-mi lipseste din baie!
Este minunata, va asigur!
V-am spus, eu am cumparat-o dintr-un Mega Image, dar se gaseste si pe la magazinele naturiste!

ps: am mai avut o supriza foarte placuta din partea VivaNatura: crema de par cu petrol care ajuta parul sa se regeneze si sa nu mai cada!


Unknown spunea...

O sa o caut si eu. Pana de curand am folosit Brevoxyl dar a inceput sa mi se obisnuiasca pielea. Mi-am luat Isotrexin dar nu merge :|. O sa incerc si crema asta, macar nu e foarte scumpa sa regret ca dau o multime de bani pe ea daca nu merge ( ca la Isotrexin)

Unknown spunea...

Multumim ca ne-ai spus de ea!Merita luata,pentru urgente!

Anonim spunea...

Asa am făcut și eu. Încearcă crema asta. ..merita

Anonim spunea...

Fetelor, daca ati stii in ce conditii de igiena inimaginabile, oribile, se produc cremele de la Viva Natura, nu v-ati sterge nici pantofii cu ele !
Dati si voi un serach pe forumuri ( exmisa, softpedia, blogul lui Mihai Rapcea ) dupa numele patronului, Leonard Radut si citit marturiile fetelor care au lucrat in firma lui, despre cum se produc cosmeticele alea. Leonard e un tzepar misan ce nu respecta nici cea mai minima norma de igiena ( el insusi e plin de boli venerice, fapt binecunoscut intre misani ). Citit si va ingroziti si decideti apoi in cunostinta de cauza daca mai vreti sa folositi produsele de la Viva Natura.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search