marți, 22 iulie 2014

Concurs GYNECOLAND: castigati un pachet complet de analize ginecologice


Inspirat de sistemul medical al tarilor puternic dezvoltate, spitalul GYNECOLAND este supraspecializat intr-un domeniu singular: chirurgia ginecologica si a sanului patologic, oferind o gama complexa de servicii medicale in sfera genitala si mamara, integrate si directionate in scopul obtinerii sanatatii si a imbunatatirii calitatii vietii femeilor. Si pentru ca si tu, ca si mine, amani nejustificat de mult acel control ginecologic anual pe care fiecare dintre noi ar trebui sa-l bifam, te ajut sa fii ajutata :)! Impreuna cu GYNECOLAND iti ofer cadou un pachet de check-up ginecologic, ce consta intr-o consultatie ginecologica, ecografie transvaginala, examenul citologic Babes-Papanicolau, videocolposcopie si examenul microbiologic al secretiei vaginale. Investigatiile se vor realize la dna. Dr. Irina Lazarescu, medic specialist obstetrica-ginecologie. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un LIKE paginii Pentru Dive si un SHARE acestui concurs si sa numesti, intr-un comentariu, ori pe Facebook, ori aici pe blog, doua dintre cele mai importante femei din viata ta! Pe 30 iulie aleg norocoasa care va merge la GYNECOLAND!




Cand vine acel moment in care ar trebui sa mergem la un consult medical, de multe ori il amanam la nesfarsit, de parca, nebagata in seama, problema ar putea disparea de la sine. Un rol foarte important in atitudinea noastra fata de acest lucru il are spitalul in care mergem, dotarile si tehnologia moderna, medicii care ne consulta, si care, prin pregatirea, profesionalismul si atitudinea lor, ne pot face sa fim mai relaxate, sa avem incredere in ei, stiind ca isi fac datoria cum se cuvine si ca suntem pe maini bune.

Pentru acele femei preocupate de sanatatea lor, care vor sa se trateze intr-un centru medical cu specialisti calificati in rezolvarea afectiunilor ginecologice si mamare, spitalul privat Gynecoland, dedicat sanatatii femeilor, este dotat cu aparatura de ultima generatie, si o echipa medicala care reuseste sa obtina rezultate excelente in diagnosticarea si tratamentul tuturor afectiunilor genito-mamare.


Activitatea spitalului Gynecoland este centrata pe prevenirea bolilor maligne (diagnosticam, prin metode ultramoderne, leziunile precanceroase si impiedicam evolutia lor in cancer, prin tratament), precum si tratamentul bolilor deja instalate (diagnosticam leziunile aflate intr-un stadiu avansat de evolutie si intervenim asupra lor, printr-un tratament adecvat si complet, obtinand vindecarea).

Voi tineti pasul cu organismul vostru?

Pentru a avea grija de sanatatea voastra, este important sa faceti anual un control ginecologic de rutina, incluzand aici si testul Babes-Papanicolau pentru a depista eventualele anomalii ale modificarilor celulare de la nivelul colului uterin. Testul este unul nedureros si, facut la timp, poate ajuta la depistarea in faza incipienta a acestor eventuale modificari sau leziuni, favorizand vindecarea.


In urma acestui test, medicul decide daca este nevoie de investigatii suplimentare, cum ar fi o colposcopie, testarea HPV sau examenul histopatologic al piesei de biopsie. 
Studiile ne spun ca in 80% dintre cazuri virusul HPV nu provoaca imbolnavire, sistemul imunitar distrugand virusul.  
In 20% dintre cazuri insa, virusul este mai puternic decat organismul nostru, provocand afectiuni usoare sau afectiuni severe, precum cancerul de col uterin sau leziuni precanceroase, care pot evolua, in timp, in cancer.


La examenul ginecologic este important sa va informati medicul cu privire la istoricul afectiunilor dumneavoastra si ale familiei, data efectuarii ultimului test Papanicolau si rezultatul, ce medicamente folositi, incluzandu-le aici si pe cele homeopatice, simptomele pe care le aveti, eventualele modificari ale ciclului menstrual, metodele de contraceptie folosite si stilul dumneavoastra de viata. 
Odata cu acest consult ginecologic, este recomandata efectuarea consultului senologic (inspectia si palparea sanilor, a regiunilor axilare si supraclaviculare de catre medic) pentru depistarea din timp a posibilelor formatiuni tumorale localizate la acest nivel.

Invingeti-va temerile si mergeti la consult!

Recunoscut si atestat de catre Ministerul Sanatatii, spitalul privat de ginecologie Gynecoland asigura un act medical la cele mai inalte standarde de calitate, permis de competentele operatorilor chirurgicali si de dotarea moderna a salii de operatii, in care poate fi efectuata o gama complexa de interventii chirurgicale.

Operatiile presupun o durata redusa de spitalizare si conditii excelente, pre- si postoperator, intreaga activitate medicala desfasurandu-se intr-un ambient elegant si prietenos, in care pacientele se simt “ca acasa”, “ca in vacanta”, “ca la pensiune”. Rezervele in regim hotelier ofera intimitate si confort, usurand sederea pe perioada internarii si favorizand vindecarea.

Datorita tehnologiilor de ultima ora, folosite in cadrul spitalului privat de ginecologie Gynecoland, operatiile au o rata maxima de succes si o durata minima de refacere postoperatorie: chrirurgie histeroscopica, chirurgie laparoscopica, termoliza prin radiofrecventa, s.a.


***

Spitalul privat Gynecoland este specializat in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic, detine cabinete de consultatii gineoclogice, mamare si obstetricale, departament de imagistica si radiologie medicala, laborator propriu pentru efectuarea de analize clinice si histopatologice, bloc operator modern si este situat in centru Bucurestiului, langa Palatul parlamentului.

Mai multe informatii despre clinica gasiti pe site-ul lor: www.gynecoland.ro



UPDATE

Cris Dragomir a castigat pachetul de check-up ginecologic, ce consta intr-o consultatie ginecologica, ecografie transvaginala, examenul citologic Babes-Papanicolau, videocolposcopie si examenul microbiologic al secretiei vaginale.
Va multumesc tuturor pentru participare!
Foarte important: pentru ca nu ati castigat aici, nu inseamna ca trebuie sa va neglijati sanatatea! Mergeti la medic, oricum. Este o investitie in viata voastra! Nicidecum inutila! Aveti grija de voi!
xoxo
Niculescu Ionica spunea...

Doua DOAMNE deosebite admir foarte mult si anume,doua doctorite.Prima se numeste Cioranu si este medic specialist cardiolog la spitalul Fundeni,iar cealalta, Andone este medic specialist nefrolog la Spitalul Judetean din Buzau.Aceste doua doamne au un lucru in comun:MI-AU SALVAT MAMA DE LA MOARTE!!!!!!Datorita dumnealor,mama traieste,dupa ce a avut grave probleme de sanatate.Le multumesc din suflet si ma rog la bunul D-zeu pentru sanatatea dumnealor si a familiilor lor.

Corina Podocea spunea...

Mama mea este cea mai buna femeie din lume! Pe locul al doilea as alege o alta femeie, la fel de importanta pentru mine- pe soacra mea, cele doua fiind alaturi de mine in toate momentele vietii si pentru asta le multumesc de fiecare data! Felicitari pentru concurs! Sper sa castig!

Anonim spunea...

doua dintre cele mai importante femei din viata mea : mama cine alta si daca fetita mea nu se pune pt ca e copil, o numesc pe soacra mea care este deosebita ! Le iubesc si le doresc multa sanatate !

Gheorghe Maria Corina spunea...

Nasa mea buna si iubita si sora mea,sunt doar doua dintre femeile importante din viata mea

Vlad Nicoleta spunea...

Cea mai importanta femeie din lume este pentru mine bunica mea.Si cea de a doua, chiar daca nu este inca o femeie este fiica mea.

Camelia M. spunea...

Prima o voi numi pe mama mea care mi-a fost alaturi toata viata si m-a sprijinit neconditionat si cea de-a doua este minunata mea sora :) - sunteti minunate si va iubesc! Multumim Pentrudive pentru acest minunat concurs!

Marilena spunea...

Cele doua femei importante din viata mea sunt mama si fiica.

Surugiu Cristina spunea...

mama mea este cea mai importanta femeie din viata mea,acum e un inger care ma pazeste; si cea de-a doua femeie este bunica mea care ma invata si ma mai cicaleste cand nu este totul cum trebuie...

Elena spunea...

Sunt doua femei care mi-au marcat natural existenta si pe care le port in bagajul meu de suflet:
Bunica - o femeie simpla, inzestrata cu un desavarsit simt al muncii si al onoarei - valori pe care le-a transmis copiilor si nepotilor; din fericire, fac parte din generatia crescuta de bunici, si nu de bone, si pot spune că bunica a fost cea care, cu dragoste şi căldură, m-a învăţat multe dintre lucrurile esenţiale care mi-au devenit principii de viata.

Mama - "persoana pe care o cauti, cand toti te-au parasit" (Pam Brown)... nimeni nu te mai iubeste neconditionat ca mama, numai cuvintele ei pot sa iti usureze intr-adevar sufletul, numai sustinerea ei conteza si numai ea este sincera atunci cand compatimeste ...

Unknown spunea...

Prima doamna speciala din viata mea este mama, pentru ca ea mi-a dat viata, m-a crescut, educat, format si sprijinit atunci cand am avut nevoie. Datorita ei sunt ceea ce sunt acum
A doua doamna speciala din viata mea este mama 2 (soacra), pentru ca a dat nastere unui baiat pe nume Dan, care la 25 de ani a devenit iubirea mea, sotul meu. Este persoana cu care am trait cele mai frumoase moemente din viata mea, si cu care am un baietel frumos, destept si cuminte. Pentru asta ii sunt recunoscatoare soacrei mele: ca mi-a daruit un sot minunat

Unknown spunea...

Cele doua femei importante din viata mea sunt mama si sora mea.

Unknown spunea...

Cea mai importanta femeie este mama, urmata de o matusa :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search