luni, 21 iulie 2014

Love at 1st try cu La Roche-Posay: crema Hydraphase Intense vine la pachet cu un cadouAnunt important pentru voi toti si toate care aveti pielea sensibila si nu numai, pentru cei/cele care va doriti o extrahidratare a tenului, catifelare, luminozitate si fermitate a pielii si nu in ultimul rand, pentru cei/cele care vreti sa va rasfatati pielea cu produse careia ea le-ar spune, cu siguranta, "i love you"! Da, vorbesc despre La Roche-Posay, vorbesc despre crema Hydraphase Intense, o iubire far' de sfarsit a pielii mele! Daca va doriti si voi un partener pe piata pentru fericirea pielii voastre, testati Hydraphase Intense! Vine la pachet si cu o apa termala si o lotiune micelara, in aceasta perioada!

Asadar, aflati ca laboratoarele dermatologice La Roche-Posay au realizat un studiu pe 900 de dermoconsultante, din 15 tari din Europa, printre care si Romania, pe unul dintre produsele star ale brandului: Hydraphase Intense. In urma acestui studiu Hydrpahse Intense si-a dovedit inca o data eficacitatea si senzorialitatea exceptionale pentru pielea sensibila, devenind un produs emblematic pentru La Roche-Posay.  

In ceea ce priveste dermoconsultantele din Romania, testele au aratat ca 99% dintre ele ar recomanda clientilor lor crema Hydraphase si ca 85% dintre ele ar schimba crema hidratanta pe care o folosesc cu Hydraphase. 
In plus, pentru 93% dintrele ele, pielea este hidratata pe tot parcursul zilei, iar pentru  90% dintre acestea pielea isi regaseste luminozitatea.
Hydraphase Intense se adreseaza tenului deshidratat si tern, care are nevoie de o rehidratare in profunzime si actiune pro-luminozitate. Datorita asocierii inovatoare de ingrediente active Acid Hialuronic fragmentat (hidratare imediata de lunga durata) si apa termala La Roche-Posay calmanta, antiitiranta si antioxidanta, Hydraphase intense asigura o infuzie de apa in interiorul celulelor, pielea recapatandu-si volumul si luminozitatea. 

Pentru o ingrijire completa a tenului sensibil, descoperiti in farmacii trusele Hydraphase Love at 1st try, unde la achizitionarea unui produs Hydraphase, se ofera CADOU rutina de demachiere pentru pielea sensibila: apa Termala La Roche-Posay  50 ml + solutie Micelara Phisiologique 30 ml).

Exclusiv in farmacii.Olivia Boros spunea...

Am folosit crema Hydraphase Intense Legere, este crema mea favorita pana in momentul de fata. Am descoperit-o datorita medicului dermatolog. In ultimul timp am pielea sensibila, asa ca in toamna ma voi reintoarce la ea. Mi-as dori, totusi, sa aiba si factor de protectie, dar din pacate capacitatea de hidratare ar mai scadea daca ar avea SPF. Daca o pot lua a pachet cu celelalte doua produse, cu atat mai bine :). Multumesc de info :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search