luni, 18 august 2014

5 ani de Syoss in Romania




De 5 ani, brandul revoluționează piața produselor de îngrijire a părului, ultima inovație absolută pe piața de retail în România fiind Syoss Keratin Primer, lansată în martie 2014, care aduce în premieră conceptul de Hair Primer în îngrijirea acasă. La aniversarea a 5 ani, Syoss sărbătorește împreună cu iubitorii brandului, oferindu-le posibilitatea de a câștiga o petrecere all-inclusive cu prietenii la Hotelul Mariott din București.


Brandul Syoss aniversează anul acesta cinci ani de inovație și performanță profesională în România, în toate cele trei mari categorii de îngrijire a părului: hair care, styling și vopsirea părului. În 2009, brandul a deschis segmentul produselor de calitate profesională pentru consumatorul final, fiind în acel moment singura marcă de produse pentru păr dezvoltate împreună cu hairstilişti şi hairdresseri profesionişti şi testate de către aceştia, disponibile în magazinele de retail.
Marca Syoss a însemnat de-a lungul celor 5 ani inovaţie în adevăratul sens al cuvântului, cea mai bună calitate pentru consumatorii cu așteptări ridicate, precum şi un aspect elegant, unic al produselor pentru segmentul „retail” din România.
„De la primele game complete de hair care (șampon, balsam și tratament) lansate în 2009, Syoss a oferit mai întâi femeilor din România, apoi și bărbaților, soluții complete de îngrijire a părului cu rezultate ca la salon, dar pe care le pot fi folosi cu ușurință acasă. Lucrul acesta a fost imediat apreciat de către consumatori, ceea ce s-a văzut în succesul pe care brandul l-a înregistrat în doar câteva luni de la lansare. Continuăm să îi încurajăm pe consumatorii noștri să îndrăznească să fie proprii lor stiliști, cu ajutorul inovațiilor și formulelor de calitate profesională pe care Syoss le face accesibile tuturor”, declară Anca Călugărițoiu, Brand Management Syoss.


Campanie aniversară

Cu ocazia aniversării, Syoss le mulțumește iubitorilor brandului printr-o amplă campanie la nivel național. 
Cumpărând produse Syoss în perioada august – septembrie, aceștia pot câștiga o petrecere all-inclusive cu prietenii la Hotelul Marriot, ținute de gală pentru femei și bărbați, precum și seturi de produse Syoss. 
Campania aniversară poate fi urmărită pe platformele online Syoss: www.syoss.ro și facebook.com/Syoss.Romania


5 ani de inovație

În cei cinci ani pe piața românească, Syoss a revoluționat toate cele trei categorii în care activează, ajungând de la 4 game de hair care în 2009, la 12 game de îngrijire în 2014, 18 produse de styling și 2 game de vopsea permanentă.

În fiecare an, brandul a continuat să seteze noi standarde în îngrijirea părului, cu inovații unice:

-  SYOSS SHINE BOOST, REPAIR THERAPY, COLOR GUARD și VOLUME LIFT – primele game de produse de îngrijire a părului cu formule profesionale, accesibile tuturor (2009);
- SYOSS Color - prima vopsea permanentă cu ingrediente profesionale, dar care poate fi cu uşurinţă utilizată acasă şi achiziţionată la un preţ accesibil (2010);
-  prima gamă de îngrijire a părului fără silicon: SYOSS Silicon Free ( 2012)
-  SYOSS Oleo Intense – prima vopsea permanentă intensă cu 100% uleiuri naturale și acoperire profesională a firelor albe fără amoniac (2013)
-  și mai recent, introducerea pe piață a conceptului de „hair primer” în categoria de produse pentru îngrijirea părului acasă; SYOSS KERATIN PRIMER reprezintă cea mai nouă tendință în produsele cosmetice, fiind deosebit de popular mai ales pentru produsele profesionale. Primer-ul creează o bază pentru următorul pas în tratamentul părului și acțiunea sa contribuie la îmbunătățirea rezultatelor finale.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search