luni, 18 august 2014

Descopera aromele cu vanilie la myFragrance.ro, the exquisite boutique!


Iubesc aroma de vanilie, in orice, de la parfumuri si pana la cosmetice, inghetata. Nu exista miros mai placut pe lume. Pur si simplu nu exista! Vanilia este cea mai dulce si cea mai rafinata mirodenie...  Din Mexic in Madagascar, din Antile pana in Tahiti, pe plajele stralucitoare ale marilor tropicale, totul este invaluit in parfumul senzual si cald de vanilie. In acorduri subtile de mosc, santal, si cacao, notele voluptoase si bogate ale vaniliei, impreuna cu aromele pretioase ale parfumurilor ce se regasesc in boutique-ul online myFragrance.ro nu vor inceta niciodata sa farmece si sa seduca. 


  • Vanille sauvage des Madagascar

Este un parfum cu accent lemnos, inspirat de luminoasa, salbatica si colorata insula Madagascar, acest parfum evoca prospetimea unei paduri exotice dupa furtuna.

Note de varf: Lavanda, Bergamota
Note de mijloc: Coriandru, Muscata, Opium
Note de baza: Vanilie, Lemn de santal, Tamaie, Vetiver

Cantitate 75 ml / 569 Lei 



  • La Danza delle Libellule Fragranza Suprema


Parfumul reprezinta emotiile transmise de opereta "Dansul Libelulelor" de Franz Lehar.

La Danza DELLE Libellule este un parfum pentru femeia dedicata siesi, atunci cand feminitatea striga, pretinzand ceva timp alocat frivolitatii, imbratisarilor si blandei nonsalante. In acest spirit, parfumul aduce toata luminozitatea necesara pentru a calma chiar si inimile ranite.

Note de varf: Bergamota, Mar
Note de mijloc: Scortisoara, Cedru
Note de baza: Vanilie, Mosc, Cacao

Cantitate 75 ml / 569 Lei 



Despre myFragrance.ro

myFragrance.ro este un boutique online cu parfumuri si cosmetice de lux pentru barbati si femei, cu provenienta certificata. 
Boutique-ul inglobeaza atat produsele celor mai importante case de parfumuri frantuzesti: Galimard, Nobile 1942, ROMEA D'AMEOR, ASGHAR ALI, CNR Create, La Maison de la Vanille Perfume, precum si celebre branduri de produse cosmetice: BellaPierre Cosmetics - castigatoare a premiului 2014 Beauty Award oferit de Natural Health Magazine si unica in lume, deoarece compania isi produce singura toate componentele si Bakel Cosmetics - recunoscuta pentru inovatia tehnologica si substantele 100% active din compozitia sa. 
Toate produsele sunt in permanenta pe stoc, iar livrarea in mai putin de 48 de ore. Toate brand-urile de cosmetice disponibile in boutique-ul online MyFragrance sunt originale, cu provenienta certificata, astfel clientii beneficiaza de propunerile celebrelor brand-uri de cosmetice si in maxima siguranta.


Pentru mai multe detalii despre myFragrance.ro, accesati www.myfragrance.ro si pagina de Facebook.
pop aurelia spunea...

si eu ador vanilia

Loredana spunea...

Imi place vanilia, dar daca este prea mult intr-un parfum, mi se face rau :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search