joi, 7 august 2014

Recomandare de vara: crema Sensitelial Golden Tint cu SPF 50+ cu pigment nuantator auriu si pudra de perle



Bronzarea pielii este principalul subiect care ne preocupă vara, atât ca femei pasionate de beauty, cât si ca specialisti în skin-care. Sănătatea are unul dintre cele mai importante roluri în ABC-ul bronzului frumos si uniform. Special pentru cea mai călduroasă lună din an, în care radiatiile UV ating cel mai înalt nivel, specialiștii în dermato-cosmetică MagnifiqueSkin, colecția care aduce în România inovațiile produse de Laboratoarele ACM și LysaSkin, recomandă un produs recent lansat: crema Sensitelial Golden Tint cu SPF 50+ cu pigment nuanțator auriu.

Crema are o formulă 2 în 1, dezvoltată special pentru îngrijirea și protejarea tenului sensibil cu factor maxim de protecție solară, oferind în același timp beneficiile unui fond de ten ușor, de vară, cu o textură fluidă, lejeră și ușor de aplicat. Formula conține pigmenți nuanțatori care acoperă imperfecțiunile tenului, îi redau aspectul uniform, conferindu-i un efect de strălucire și luminozitate, specifice unui bronz sănătos.

Pudră de perle, efect de intensificare a factorului de protecţie solară
Formula conține particule din pudră de perle cu triplu rol: hidratare, protecție și prevenire a îmbătrânirii pielii. Pudra bogată în minerale marine protejează pielea împotriva radiaţiilor UVA și UVB datorită magneziului, maximizând factorul de protecţie solară, iar sodiul asigură un nivel optim de hidratare a pielii şi previne îmbătrânirea.
Mulțumită tehnologiei franceze, formulele colecției MagnifiqueSkin sunt adaptate nevoilor moderne de frumusețe, la standardele înalte ale industriei dermato-cosmetice, pentru sănătatea tenului sensibil.

Crema Sensitelial Golden Tint SPF 50+ este disponibilă în varianta de 40 de ml, ușor de luat în bagajul de vacanță.
Se găsește doar în farmacii la prețul de 53 de lei.


Pentru sfaturi, informații de la specialiști, cadouri și portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, vă așteptăm pe pagina de Facebook: 

Loredana spunea...

Si...ai folosit produsul???

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search