marți, 23 septembrie 2014

Bioderma Hydrabio H2O, prima soluție micelară care reînvață pielea să se hidrateze



Chiar si voi, cele cu tenul gras, nu ati simtit niciodata ca va "strange" pielea? Sau ca se descuameaza in zona nasului? Ca este grasa, dar totusi uscata? Mie mi s-a spus lucrul acesta si nu doar o data, in urma unor teste efectuate la nivelul pielii. Am aflat si eu, cu suprindere, ca am tenul gras pe alocuri, in zona T, dar pielea deshidratata. Mi s-a recomandat sa beau mai multa apa si sa folosesc creme hidratante, foarte hidratante, pentru ca tenul meu are probleme in a se hidrata. Mai cu seama dupa vacanta de vara, mi-am simtit pielea atat de deshidratata, ca aplicam de zece ori pe zi cea mai hidratanta crema pe care o am acasa si tot simteam ca ma "tine" pielea. In aceste conditii, cand am aflat ca Bioderma a lansat pe piata o lotiune micelara speciala pentru acest tip de piele mi-am spus ca trebuie sa fie a mea! Si este! Cu adevarat, Bioderma Hydrabio H2O este o solutie micelara care trezeste pielea din visare si ii spune ca este timpul sa se hidrateze, gata cu leneveala!

Sunt un fan declarat al lotiunilor micelare, am observat ca nu ma mai inteleg bine deloc cu produsele demachiante tip crema/ lapte! Simt ca imi incarca pielea, ca nu curata cum trebuie si tot timpul trec la final cu o discheta demachianta imbibata in micelara sau spal tenul cu un gel de curatare. Dar lotiunile micelare... hm... micelarele imi par minune si alta nu! Le ador! Am deja cateva in colectie si le folosesc prin rotire, fiecare cu farmecul ei asupra pielii mele, fiecare isi face treaba cum poate mai bine si le adaptez pielii in functie de nevoile ei din momentul respectiv. Adica, daca s-a ingrasat peste masura, am o micelara pentru asta; daca s-a uscat, am alta; daca s-a umplut de cosuri, apelez la artileria grea si le nimicesc cat ai clipi!
Pe la sfarsitul lui august, mai exact dupa intoarcerea din vacanta, cand soarele si apa sarata mi-au secat tenul de ultimele picaturi de apa, au cam aparut problemele cu pielea mea. 

Pentru corp am gasit solutii, de doua ori pe zi aplic o crema de corp foarte hidratanta si totul e ok. Pentru fata, insa, parea ca nimic nu functioneaza. Cea mai cea crema din artileria mea, destinata pielii foarte uscate, la mine era apa de ploie (ca tot ploua cu galeata in momentul asta!). Era la un pas de descuamare si ma gandeam cu groaza cum as arata cu pielea cojita pe nas, mai ales ca eram bronzata si, cu siguranta, daca s-ar fi exfoliat pe nas, s-ar fi dus cu ton cu bronz si eu as fi fost de rasul curcilor!

Si vine si ziua minune cand gasesc pe birou o punguta de la Bioderma si invitatia de a testa noua lotiune micelara Hydrabio H2O destinata pielii care trece printr-un proces nasol de deshidratare, dintr-un motiv sau altul. Odata m-am luminat la fata! Cum am ajuns seara acasa, m-am oprit fix in baie sa testez lotiunea. Evident ca purtam machiaj, fond de ten, pudra bronzanta, fard de pleoape, tus si mascara. Am avut tendinta sa ma intind dupa demachiantul de ochi, inainte de toate, dar m-am gandit sa pun noua micelara la treaba grea si sa-i vad eficienta chiar si in astfel de conditii.
Si ce si-a mai facut treaba! Ca la carte!
A demachiat perfect tenul, a curatat ochii fara sa mi-i irite nici macar o secunda si mi-a lasat pielea ... moale! Fina, dar nu uscata, catifelata ca si cand as fi aplicat deja crema hidratanta! O experienta foarte placuta, va zic! De atunci o tot folosesc si tare mult imi place!
Se spune despre ea ca, pe langa demachierea tenului si a ochilor, hidrateaza si ajuta pielea sa retina apa, calmeaza si decongestioneaza! 

Cum ziceam, deshidratarea poate fi o caracteristică temporară a oricărui tip de ten: gras, sensibil sau normal și înseamnă un deficit de apă în piele, cauzat de incapacitatea pielii de a acumula și transporta o cantitate optimă de apă și de o barieră cutanată alterată ce permite pierderea apei. Tenul își pierde luminozitatea, suplețea, elasticitatea și apare senzația de piele care “ține”.
Plecând de la filozofia Bioderma: “Atunci când pielea suferă, ar trebui să îi folosim propria biologie și să o învățăm să trăiască corect, în loc să ne mulțumim doar să o tratăm pe moment”, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat Hydrabio H2O 250 ml, prima soluție micelară care reînvață pielea să se hidrateze.
Hydrabio H2O 250 ml, grație brevetului Aquageniumâ, “reînvață” sistemul de hidratare al pielii să funcționeze corect și eficient, stimulează sinteza de aquaporine, proteine canal care susțin circulația apei în piele, și reface bariera cutanată cu rol protector pentru a preveni deshidratarea.

Soluția micelară curăță și înlătură machiajul rezistent, hidratează și calmează pielea. Aceasta își recapătă elasticitatea, luminozitatea și prospețimea.

Hydrabio H2O nu necesită clătire și asigură o toleranță cutanată și oculară de neegalat.

Preț recomandat în farmacii:  Hydrabio H2O 250 ml  - 49 RON

Hydrabio H2O 250 ml completează gama Hydrabio, gamă cu efect hidratant în profunzime, compusă din:

-  Hydrabio Legere 40 ml - cremă hidratantă pentru ten sensibil deshidrat, normal sau mixt (+48% hidratare după 2 ore)
-  Hydrabio Riche 40 ml - crema hidratantă și nutritivă pentru ten sensibil deshidratat și uscat (+88% hidratare după 2 ore)

-  Hydrabio Ser 40 ml – ser hidratant pentru ten sensibil foarte deshidratat (+53% hidratare după doar 15 minute.
Unknown spunea...

Folosesc acest produs de cateva saptamani si pur si simplu il ador!!!
xoxo

www.mychoicebysorana.blogspot.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search