miercuri, 24 septembrie 2014

Apa minerală elmiplant pure moisture, hidratare şi îngrijire dintr-o pulverizare




"Fata draga, nu fi trista, 
Mail-ul a scapat,
Fara apa minerala elmiplant nu exista,
Comunicare cu adevarat"

Asta mi-a scris papushOlivia, mesagerul Elmiplant, cand m-am aratat suprinsa ca brandul cu pricina a trimis in lume o apa minerala pentru ten si eu nu stiam de ea! :)

Asadar, iata ce am aflat eu despre aceasta preaminunata (presimt!) apa minerala pentru ten:

Pentru a ne menţine sănătoşi şi frumoşi, hidratarea trebuie să vină atât din interior, cât şi de la exterior. Suntem 70% apă, iar atunci când deshidratarea intervine, întregul organism suferă, inclusiv pielea care capătă un aspect obosit, rigid, tern. În ajutor, pentru o hidratare optimă, apa minerală pure moisture de la elmiplant îşi propune să hrănească epiderma, lasând-o suplă şi revigorată printr-o simplă pulverizare.
Compoziţie – prietenie cu natura

Cu o compoziţie unică de săruri minerale şi oligo-elemente precum magneziu şi calciu, pure moisture ajută la creşterea nivelului de hidratare a pielii, în timp ce conferă prospeţime şi tonifiere. Atât magneziul, cât şi calciul, sunt buni absorbanţi, primul element având un uşor efect dezinfectant, în timp ce calciul prezintă un uşor efect antiinflamator. Produsul conține gaz propulsor natural, inert și non-inflamabil, ce nu afectează stratul de ozon. Revigorarea tenului este la o pulverizare distanţă.

Întrebuinţare

Apa minerală elmiplant este binevenită indiferent de anotimp sau activitate: vara la plajă, pentru un efect răcoritor, la birou, pentru a împrospăta tenul şi o deconectare meritată, în călătorii, iarna pentru extra-hidratare, aplicată singură ori înainte de cremă sau oricând i se face sete pielii. Pe lângă efectul de hidratare a straturilor superioare ale epidermei şi revigorare a tenului, pure moisture ajută la fixarea machiajului sau la îndepărtarea impurităţilor. Produsul poate fi utilizat atât pe ten, cât şi pe corp, are pH neutru şi nu are contraindicaţii, fiind recomandat pentru orice tip de piele, în special pentru cea sensibilă.

Pentru a-şi păstra elaticitatea şi supleţea, pielea trebuie să aibă nivelul optim de apă în epidermă, iar elmiplant pure moisture potoleşte setea de prospeţime, revigorare şi hidratare a pielii, cu fiecare utilizare.

Testat dermatologic, fără parabeni, fără parafine, fără coloranţi.


Preţ recomandat: 16 lei, 150ml
Lory's Blog spunea...

Urmeaza a fi achizitionata...mai am inca din apa termala LRP :)

Rokolla spunea...

Sincer vorbind nici eu nu am auzit de ea dar as fi curioasa sa o încerc. Prețul este unul accesibil tuturor așa ca .... Mai trebuie sa o si gasesc in magazine!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search