luni, 29 septembrie 2014

Fondul de ten SEPHORA 10 HR Wear Perfection, revelatia anului


Intrand in contact cu atat de multe produse cosmetice, reusesc sa ma dumiresc din prima daca mi se potrivesc sau nu. In plus, nu (mai) accept compromisuri, nu-mi pun pielea in contact cu orice si nici nu cumpar fara sa testez, in prealabil. Fondurile de ten reprezinta un capitol special in rutina mea de ingrijire/infrumusetare/machiaj. Poate si pentru ca, folosindu-l cu regularitate inca de pe la vreo 14-15 ani, a devenit "haina" fara de care tenul meu nu iese in lume! Nu ma simt confortabil stiindu-l dezgolit in fata impuritatilor din mediu, poluarii, prafului, mainilor murdare care il ating, etc. Fara nici o exagerare, la final de septembrie, pot spune cu sinceritate ca haina perfecta pentru el, pana in aceasta a noua luna din an, este Sephora 10 HR Wear Perfection.




Cred ca este primul fond de ten Sephora pe care il folosesc si as vrea sa renuntati la prejudecata legata de produsele marca proprie a Sephora, cum ca nu s-ar putea ridica la nivelul pretentiilor voastre de beauty. Si spun asta pentru ca am intalnit persoane care stramba din nas atunci cand le recomand un produs sau altul marca Sephora, pe motiv ca nu-l considera - fara  a-l incerca, insa!- cel mai bun din parfumerie! Ok, acum, este clar, nu poti compara mere cu pere, insa judecand dupa raportul pret/calitate, cred ca ar trebui sa renuntati la aceste preconceptii.
Poate ca nu-i tocmai in regula sa compari un produs care costa 50 lei cu unul de 400 lei, insa eu imi permit sa o fac!
Am testat anul acesta multe fonduri de ten - Dior, Clinique, Estee Lauder, Sisley (unul dintre cele mai bune din lume, fara doar si poate!), produse dermatocosmetice, etc. Unele m-au impresionat foarte placut, in privinta calitatii si usor neplacut in privinta pretului. Sa fim serioase, cate dintre noi pot scoate cu usurinta din portofel aproape 500 de lei pentru un fond de ten. Eu sunt sincera, poate ca mi-as permite sa cumpar unul pe an, dar nu mi se pare corect sa o fac! Ah, daca mama ar fi Camelia Sucu, nici nu as sta pe ganduri, dar atata timp cat aceasta suma reprezinta jumatate din chirie, no way! :)
Astfel, am ajuns sa iubesc maxim fondul de ten Sephora 10 HR Wear Perfection!
"10 HR", v-ati prins, inseamna "10 ore", atat cat se recomanda a arata perfect pe piele. Si o face!
Am fost sceptica initial. N-are cum sa arate bine, intr-o zi caniculara de vara, nici mama fondului de ten. Transpiram, pielea produse si mai mult sebum, nici vorba sa mai ramana urma de machiaj, spre seara!
Ei bine, fals!
M-a impresionat acest produs pe care l-am folosit toata vara. De fapt, l-am cam trecut prin toate anotimpurile si a fost perfect in iarna, asta primavara, toata vara si acum, toamna. Din pacate, zilele astea a decis sa ma paraseasca si isi da ultimele picaturi pentru a ma face pe mine fericita! :)
Are pompita si sticluta tranparenta, ceea ce ma bucura. Poti doza cantitatea perfecta de care ai nevoie pentru machiere si poti vedea cat produs mai ai la dispozitie.

Nu contine ulei, ceea ce-l recomanda si tenurilor grase si nici parabeni!

Nuanta mea este 33, medium. Mi-a fost potrivita si in vara, cand eram bronzata si acum, cand incep sa revin la nuanta normala a pielii. Il mai inchideam cu pudra bronzanta, insa am observat ca se adapteaza destul de bine nuantei pielii. 

Acum insa, este absolut perfect! 

(am folosit de un milion de ori "perfect" in textul asta, dar nu ma pot abtine - ca in reclama Oreo, btw :)))- chiar este perfect, asa cum ii zice si numele)

Are o textura cremoasa, fina, se intinde foarte bine cu degetele - nu reusesc sa ma imprietenesc deloc cu pensula!- si nu raman deloc urme inestetice. In schimb, uniformizeaza nunta tenului, acopera roseata - fie ea de la soare, de la intalnirea cu un barbat misto :) sau acele urme care raman o zi, doua, dupa un tratament cosmetic de extractie a comedoanelor- si camufleaza si cosurile!

Fondul de ten SEPHORA 10 HR Wear Perfection contine acid hialuronic. Astfel, nu doar umple liniile fine de expresie, ci si catifeleaza pielea. Daca nu ma credeti, mergeti la Sephora si testati-l, macar pe mana. Va recomand, insa, sa cereti unei asistente Sephora sa va puna pentru acasa, intr-o cutiuta pentru testare, fond de ten, asa incat sa-l aplicati direct pe ten. O sa-l cumparati, va asigur!

Mai contine vitamina E antioxidanta care blocheaza actiunea radicalilor liberi din atmosfera, iar particulele colorate sunt atat de fine, incat, va spun, fondul de ten nu se vede pe ten nici cu lupa! Pare ca asa aveti voi, un ten perfect, de la natura! :)

Fuguta la Sephora, girls!

xoxo
Ana-Maria spunea...

Foarte interesant.Ce pret are? Merci, te pup.

Paula Maria spunea...

Deci fondu de ten Sephra e cam pe la 50 de lei ?

Zuzele spunea...

Dragutele mele, e in jur de 70 lei! Si sunt multe nuante printre care o gasiti sigur pe cea potrivita tonului pielii voastre! Dar, repet, mergeti si cereti sa testati pentru acasa! Mie imi place mult de tot, dar poate voua nu vi se potriveste, desi ma indoiesc! :) dar, ca sa nu ma injurati dupa, testati inainte de cumparare :) pupici

Lory's Blog spunea...

Sa stii ca am citit articolul tau cap-coada si recunosc ca m-ai facut curioasa in privinta lui. Nu sunt dependenta de fond de ten, insa l-as incerca.
Ca si tine...nu inteleg de ce fetele spun despre un produs neincercat ca nu ar fi bun...mai bine nu zic nimic, nu? :))))
Astept si un machiaj cu acest produs!
Pupici

Anonim spunea...

De unde il pot cumpara online?

Miruuu spunea...

Este recomandat și pentru fetele de 16 ani ? Adică pentru tenul gras și acneic?

Miruuu spunea...

Pentru tenul tânăr și acneic se recomanda?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search