luni, 15 septembrie 2014

Si gutui amarui, Cu puf galben ca de pui. Si C-THRU Golden Touch



Toti acei ce-ntreaga vara
Au lucrat din zori in seara,
Toamna, cu roade bogate,
Au si fructe, si bucate.

Mere, pere in panere,
Prune bune si alune,

Si gutui amarui,
Cu puf galben ca de pui.
Si tot felul de legume,
De nu le mai stii pe nume.


Sigur va amintiti poezia lui Demostene Botez! 

Nu-i toamna in care sa vad o gutuie coapta, o frunza aurie sau muntii de legume care asteapta, cuminti, in piata, sa ne devina delicioasa zacusca de peste iarna si sa nu-mi amintesc versurile poeziei "Toamna", atat de draga-mi in copilarie! Catre gutuile amarui, cu puf galben ca de pui mi-a zburat gandul si cand am vazut C-THRU-ul Golden Touch, datorita sclipirilor aurii care decoreaza ambalajul negru al apei de toaleta cu note dulci, de data aceasta, de toamna tarzie, calduta, care invita la nostalgie si visare.


C-THRU Golden Touch este parfumul femeii elegante şi sofisticate îmbină note de mosc şi de paciuli. Atingerile de iasomie, bergamotă şi portocală emană senzualitate, putere de seducţie şi un strop de magie.

Il vad ca parfumul care te indeamna sa lasi cana cu cacao fierbinte, sa iesi de sub paturica, pentru o plimbare printre frunzele aurii, intr-o dupa amiaza luminoasa de toamna, sa te bucuri de seninul cerului si sa lasi razele calduroase sa-ti mangaie obrazul. Sa lasi misterul naturii sa te invaluie, sa-ti fie o "atingere de aur", sa-i dai la randu-ti un strop din misterul tau, sa nu spui nimic si doar sa simti! Atat! Sa-ti fie bine, si cald, si dor, si drag. Si sa zambesti. Tu, tie! 

Cam asa! :)




Manases Andrea spunea...

Suna foarte bine descrierea ta. Sunt foarte curioasa cum este acest parfum!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search