vineri, 26 septembrie 2014

Style you Up! Toamna se cauta hainele frumoase la Plaza Romania!


De regula nu-mi place toamna! Pune capat perioadei in care ne bucuram de mare, de soare, de plaja, de vacanta, de haine lejere, de rochite si sandale. Cu frigul ei cu tot si cu ploi si cer acoperit de nori, toamna ne taie elanul, ne rapeste bunadispozitia si, cel mai rau si mai rau ne obliga sa ne imbracam gros! Nimic nu ma deprima mai tare, la trecerea asta de la vara sandalelor si a rochitelor la toamna paltoanelor si a cizmelor, decat schimbarea totala a garderobei. Urasc sa-mi cobor pe rafturile de jos puloverele si sa-mi urc sus de tot, in dressing, tot ce inseamna haine de vara. Insa, zilele trecute am fost la prezentarea de moda din Plaza Romania, unde principalele branduri din mall si-au prezentat colectiile pentru toamna/iarna 2014/2015 si parca mi-a venit inima la loc! Atat de multe haine frumoase am vazut, incat toamna nu-mi mai pare atat de rea! :-)
                                                               
              
        
Spre bucuria fashionistilor de pretutindeni, modele si combinatii inedite de texturi si tesaturi in ton cu ultimele tendinte au fost prezentate la Plaza Romania in cadrul unui nou concept: Style Up - un show de moda incendiar marca Plaza Romania. 
Branduri renumite precum Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo si ECCO si-au dat intalnire pe catwalk, intr-o prezentare speciala.


Vedetele noilor colectii au fost: Andreea Balan, Adelina Pestritu, Speak, Iuliana Luciu, Anca Serea, Geanina Ilies si Adrian Nartea, care au defilat pe scena alaturi de manechine profesioniste. Efectele video, muzica, dar si momentele speciale au proiectat spectatorii intr-o lume care a dus experienta noului sezon de toamna- iarna la nivelul urmator.

Evenimentul a fost prezentat de Ilinca Vandici, o aparitie mereu spectaculoasa, iar Andreea Balan, a deschis show-ul de moda printr-un spectacol inedit. Artista a aparut pe podium si in calitate de model, reprezentand faimosul brand Lee Cooper.
Colectiile prezentate au transportat spectatorii printr-o paleta variata de modele, culori si lumini, efectele speciale facand trecerea naturala de la toamna la iarna, inclusiv prin zapada artificiala.


Maria Andrei este un alt nume cu rezonanta care a contribuit la succesul Style Up, in calitate de director artistic al evenimentului. 
Machiajul si coafura au fost realizate cu maiestrie de Sephora si Simona Ungureanu (freelancer), oglindind tendintele propuse de marile branduri internationale pentru acest sezon.



Colectia Timeout este descrisa prin functionalitate, element esential in satisfacerea nevoilor unui lifestyle in tendinte. Timeout armonizeaza texturile materialelor cu o paleta cromatica dominata de nuante pastel, rezultand piese ce pot fi integrate oricarei garderobe, toate in stilul “preppy” caracteristic brandului.

Stilul punk si legendara clasa Eastenders care in anii '30 a schimbat perceptia asupra artistilor vremii definesc colectia Lee Cooper, ce transmite prin intermediul pieselor sale spiritul britanic nonconformist si curajos. Colectia contine piese din materiale inovatoare, care ofera mobilitate si confort, dar si articole confectionate din tesaturi clasice.



Colectia Tommy Hilfiger toamna - iarna Women’s Sportswear, The New England, ne poarta intr-o calatorie din Statele Unite pana in Marea Britanie. Stilul clasic britanic - reprezentat de imprimeurile traditionale, sofisticarea sartoriala si de croiul tipic Savile Row - este combinat cu puternicul spirit american.

Lashez combina eleganta cu atitudinea urbana, intr-o maniera rafinata si puternic amprentata de feminitate, dar pastrandu-se in tendinte. Tinutele propuse pentru acest sezon combina broderii seducatoare cu franjuri, imprimeuri florale sau grafice, detalii metalice si aplicatii cu pietre, oferind piese vestimentare care confera stralucire si o atitudine fermecatoare.

Toamna - iarna 2014 - 2015 inseamna pentru brandul Bigotti inspiratia din anii '30. Atractia sezonului o reprezinta infuzia de energie in zona casual. Pantofii de inspiratie sport (sneakers), jeansii, pantalonii chino si camasile cu imprimeuri evidente vin in completarea dimensiunii moderne a barbatilor cu un stil bine conturat.



Pentru acest sezon D'S Damat propune piese vestimentare in carouri, stil tipic britanicilor, combinatii indraznte de culori si o interpretare contemporana a stilului clasic. Selectia de accesorii este si ea una variata, curelele, cravatele, batistele si pantofii fiind disponibili im diferite nuante de violet, albastru si maro.

Il Passo propune o colectie sofisticata cu o calitate exceptionala a produselor. Totodata, aduce in prim plan cele mai hot piese ale momentului, modele feminine si elegante cu accesorii dinamice si cu detalii glam, de pilda ghete tip stiletto finishes si cizme inalte cu accesorii metalice.

In toamna 2014 ECCO rezoneaza cu un stil de viata modern si activ, combinand impecabil stiluri eclectice cu un design hibrid, efecte digitale, detalii si accente sintetice pentru a crea incaltaminte calduroasa, dar totodata confortabila.


Definind confortul si stilul ca teme principale, Colin’s iti va deveni prieten apropiat cu noua colectie de toamna - iarna. Brandul iti va permite sa traiesti propriul stil in fiecare ora a zilei. 

Otter a pregatit pentru acest sezon modele indraznete de incaltari intr-un stil nou, modernist si cool. Acesta se reflecta in botinele decorate cu siret din piele, care impresioneaza prin finetea detaliilor, in noile posete cu insertii florale discrete si in pantofii aparent clasici, cu insertii de lac.



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search