marți, 28 octombrie 2014

Catalin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Savuica si Razvan Ciobanu vor alege "Chipul Bucuresti Mall". Voteaza si tu!


Peste 250 de cliente ale București Mall au intrat în competiția “Chipul Bucuresti Mall”. Pozele lor pot fi votate pe aplicația concursului de pe Facebook  până pe 31 octombrie. Mai departe, pe 5 noiembrie, într-un eveniment care va marca 15 ani de București Mall, Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Săvuica și Răzvan Ciobanu vor alege Chipul București Mall. 


Concurentele s-au putut înscrie până pe 19 octombrie în competiție. Fiecare dintre cele care au venit la Fashion Cornerul amenajat la parterul centrului comercial a avut parte de o sesiune gratuită de machiaj, marca Yves Rocher. Apoi, a participat gratuit la o ședință foto profesională. Una din pozele realizate a fost încărcată pe aplicația Chipul București Mall de pe Facebook, putând fi accesată începând cu 22 octombrie și până pe 31 octombrie.

În cursul acestor 9 zile, participantele pot da “share” fotografiilor pentru a strânge cât mai multe voturi. În plus, votarea se poate realiza nu doar pe Facebook, ci și în incinta București Mall, unde tablete speciale, cu aplicația concursului instalată, se află la dispoziția clientilor centrului comercial.

În urma primei etape a concursului, în functie de numărul de voturi obținute, vor fi selectate și premiate 15 concurente. Ele vor câștiga cinci carduri Fidelicard cu 15.000 puncte, în valoare de 1500 de lei, și 10 carduri Fidelicard cu 5.000 puncte, în valoare de 500 lei. Nu doar ele vor primi premii, ci și cei care votează concurentele. Pentru ei au fost pregătite cadouri surpriză, constând în produse disponibile în magazinele din București Mall. 
Printre partenerii evenimentului se numără Yves Rocher, Gett’s, Sephora, Kenvelo, Cinema Cafe, Time Out, Steilmann, Tom Tailor.

Pe 31 octombrie, juriul din care fac parte Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Săvuica și Răzvan Ciobanu va vota online și va alege cinci finaliste din cele 15 concurente.

Pentru finaliste, Carmen Negoiță, cunoscuta bloggeriță de fashion, va concepe ținute speciale, create din piese vestimentare disponibile în magazinele din București Mall, ținute ce vor putea fi admirate la defilarea care va încheia concursul.

Defilarea va avea loc în cadrul unui eveniment high class pe 5 noiembrie, eveniment la care maeștrii de ceremonii vor fi Dani Oțil și Răzvan Simion. În cadrul acestuia, juriul select va supune la probe finalistele și va alege câștigătoarea concursului Chipul București Mall. Ea va deveni timp de un an imaginea oficială a primului centru comercial modern din România, fiind recompensată cu un contract în valoare de 5000 de euro cu o agenție de modele profesionistă și cu o seară de vis alături de Bogdan Vlădău.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search