miercuri, 15 octombrie 2014

De ce trebuie sa incerci pasta de dinti Blend-a-med Pro-Expert All-In-One



Anul acesta, blend-a-med a activat rețeaua experților Pro-Expert, oameni comuni a căror igienă orală a fost transformată de noua pasta de dinţi blend-a-med Pro Expert All-In-One. Blend-a-med încurajează consumatorii să ia parte la Pro-Expert Booth, pentru a descoperi o curăţare orală pe care chiar şi medicii stomatologi o vor observa.

"A vedea și a auzi despre transformările îngrijirii orale pe care experţii blend-a-med le-au parcurs, constituie o sursă de inspiraţie pentru cei care caută cel mai bun rezultat al sănătăţii orale", a declarat Dr. Florin Lăzărescu, vicepreședinte al Societății Europene de Estetică Dentară

 “Pasta de dinți Pro-Expert All in One foloseşte o combinaţie unică de ingrediente pentru a proteja împotriva celor mai întâlnite probleme stomatologice precum cariile, placa bacteriană, tartrul, sensibilitatea gingivală, petele şi respiraţia neplăcută.”, adaugă dr. Lăzărescu.

Blend-a-med Pro-Expert All-In-One foloseşte un amestec de trei ingrediente cheie - Fluor (F),  florură de staniu (Sn2 +) și polifosfat (PO4-) - pentru a oferi îmbunătăţiri vizibile îngrijirii cavităţii orale. Fluorul previne cariile, Florura de staniu reduce sensibilitatea, combate placa bacteriană și împrospătează respiraţia, în timp ce Polifosfatul previne acumularea tartrului și apariţia petelor.

ZONE PE CARE STOMATOLOGUL LE VERIFICĂ FRECVENT

Potrivit Colegiului Medicilor Dentişti din România, 44% dintre români suferă in prezent de gingivită în diverse stadii. Este o formă timpurie a bolii parodontale şi are, în general, drept principal simptom sângerarea gingiilor, boală care poate duce la pierderea de masă osoasă si chiar la căderea  dinţilor. Pasta de dinţi blend-a-med Pro-Expert oferă protecție împotriva gingivitei, precum și împotriva altor probleme pe care stomatologii le verifică în mod constant:
  • GINGIVITA: Este dovedit clinic faptul că blend-a-med Pro-Expert All-In-One ajută la menţinerea controlului asupra gingivitei, prin reducerea inflamaţiei şi sângerării gingiilor. Testat clinic timp de 6 luni, sistemul de ingredient polyfluorite Pro-Expert a redus gingivita cu până la 21% și a redus sângerarea cu până  la 57%.
  • TARTRU: Realizat pentru a lupta împotriva tartrului și pentru a proteja împotriva acumulării acestuia. Sistemul Poyfluorite Pro-Expert reduce tartrul cu până la 56% mai eficient decât o pastă de dinți antitartru.
  • PLACĂ BACTERIANĂ: Este dovedit clinic că oferă o protecție de lungă durată împotriva plăcii bacteriene. Este demonstrat că sistemul Polyfluorite al blend-a-med Pro-Expert reduce placa bacteriană cu până la 23% faţă de valoarea inţială şi cu până la 8%, comparativ cu o pastă de dinți obișnuită.
  • SENSIBILITATE: Protecție de lungă durată împotriva sensibilităţii dinţilor la rece, căldură, acizi, dulciuri sau de contact. Este dovedit clinic faptul că sistemul Hypofluorite Pro-Expert reduce și protejează împotriva hipersensibilității danturii.
  • PETE:  Blend-a-med Pro-Expert All-In-One conţine două ingrediente cu efect de albire ce elimină si previn apariţia petelor, astfel că dinţii rămân albi o perioadă îndelungata.
  • CARII: Oferă protecţie de lungă durată împotriva cariilor.
  • RESPIRAŢIE PROASPĂTĂ
Lory's Blog spunea...

Sa stii ca in general folosesc Blend-a-Med...o sa incerc si noua varianta All in One :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search