joi, 23 octombrie 2014

Doar o vorba sa-ti (mai) spun despre Taft Perfect Flex cu elastină lichidă


Secretul unei coafuri reușite este să nu-și schimbe forma pe parcursul unei zile pline, păstrând în același timp un look natural și flexibil. Inspirat de viața femeilor active, cu preocupări dinamice și care au nevoie să arate perfect întreaga zi, fără să fie nevoie de re-aranjarea coafurii, TAFT lansează o nouă gamă de styling: Taft Perfect Flex cu elastină lichidă, formulă special creată să asigure flexibilitate și elasticitate perfectă coafurii, cu fixare absolută, timp de 24 de ore.



Cu noua gamă Taft Perfect Flex, elastina este utilizată într-un mod inovator și în produsele de hair-styling, aceasta fiind deja recunoscută în industria produselor de îngrijire a pielii, datorită proprietăților ei de a conferi elasticitate și rezistență.
În formula noii game de styling Taft Perfect Flex Elastina lichidă conferă flexibilitate părului și menține un look natural coafurii, păstrându-i în același timp forma, indiferent de intensitatea activității sau factorii de mediu.

Noua gamă Taft Perfect Flex este formată din:

  • Spumă modelatoare Perfect Flex, 200 ml, Preț 13,19 RON 
Este ideală pentru coafurile flexibile. Formula sa cu Elastină lichidă protejează părul împotriva uscării şi nu îl încarcă. În plus, agenții hidratanți activi conţinuţi asigură protecția termică a părului împotriva căldurii degajate de foehn. Are o textură ultra-catifelată, ușoară și care nu întărește părul. Nivel de fixare 4.
  • Spray fixativ Taft Perfect Flex, 250ml - Preț 13,19 RON
Este finisajul perfect pentru coafurile flexibile. Formula specială Taft protejează părul împotriva vântului și a umidității și acționează ca un scut împotriva razelor UV. Conferă flexibilitate şi nu întărește părul, asigurând o fixare ultra-puternică, care rezistă până la 24h. Este ușor de îndepărtat prin periere.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search