joi, 23 octombrie 2014

Lysine Lip Therape, superbalsamul pentru buze catifelate



Nu intamplator am pozat balsamul de buze Lysine Lip Therape asezat pe o bucata de lemn uscat si crapat pe alocuri. Fix asa aratau buzele mele azi-dimineata, inainte sa plec la intalnirea cu specialistii Secom. In aceste conditii, Lysine Lip Therape Balm a fost produsul potrivit la momentul potrivit! Cu riscul de a suna ca-n reclame, dupa doar cateva aplicari, acest balsam cu aroma de mango mi-a catifelat incredibil de repede buzele. Promit pe cuvant de diva ca buzele mele nu mai sunt absolut deloc uscate si rosii pe contur, asa cum erau de cateva zile. Astazi am putut sa rad in voie, fara sa fiu nevoita sa-mi tin buzele tuguiate pentru ca ma usturau ingrozitor la fiecare zambet!


Pielea buzelor este extrem de subtire, fiind lipsita de melanina si glande sebacee, motiv pentru care este mult mai expusa la deshidratare si la aparitia leziunilor cauzate de radiatiile UV. Lysine Lip Therape Balm calmeaza pielea buzelor afectata sever de deshidratare, factori iritanti si infectiosi (inclusiv Herpes virus), exercitand un efect antiinflamator si stimuland procesele reparatori.
Mentine un grad optim de hidratare si textura catifelata a buzelor, imbunatatiind functia de bariera a epidermei. De asemenea, protejeaza pielea buzelor de actiunea nociva a factorilor de mediu (radiatii UV, ambient ce predispune la deshidratare: vant, temperaturi extreme), a radicalilor liberi prin efect antioxidant si a factorilor infectiosi (bacterieni, fungici, virali).
Lysine Lip Therape Balm mentine arhitectura celulara si reepitelizarea normale.
INGREDIENTE:
  • contine monolaurin din sursa organica, cu exceptionale proprietati antimicrobiene (inclusiv antivirale)
  • formula este  imbogatita cu Lizina, zinc si vitamina E pentru protectie superioara
  • contine un complex de uleiuri organice pretioase (Cocos, Masline, Jojoba, Sofranel si Ricin) si amestec de ceruri (ceara de albine, ceara de Carnauba)
  • aroma naturala de mango, din sursa organica


Balsmul pentru buze Lysine Lip Therape Balm costa 41 de lei si poate fi cumparat din magazinele Secom sau online de AICI!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search