duminică, 26 octombrie 2014

Ingrijirea mâinilor: atingeri fine şi mătăsoase pentru sezonul rece de la elmiplant




Mâinile transmit emoţii si „vorbesc” sentimente! Din pacate, mainile ne tradeaza intotdeauna adevarata varsta, iar exemplele vedetelor care au un ten perfect intins, gratie procedurilor estetice exagerate, dar o piele a mainilor foarte ridata, nu sunt putine. Mainile au puterea magică de a spune o întreagă poveste, doar printr-o atingere. Pentru ca basmele să fie şoptite mereu cu drag, elmiplant a creat gama de creme dedicate îngrijirii pielii mâinilor, potrivite oricarui sezon, dar mai cu seama celui actual ale carui temperaturi extrem, dar extrem de scazute ne usuca ingrozitor mainile. Da, stiu, mainile bunicii sunt oricum cele mai dragi si mai frumoase din lume, asa aspre si zbarcite de timp cum sunt, dar noi avem sansa de a preintampina asta si, cu grija pe termen lung, ne putem mangaia copiii si nepotii cu atingeri catifelate! :)




Odată cu venirea sezonului rece, pielea are nevoie de mai multă atenţie, îngrijire şi, implicit, hidratare. Factorii externi nefavorabili lasă urme pe mâinile care sunt aproape întotdeauna expuse și neprotejate. Fără extra-protecţie, pielea sensibilă a mâinilor capătă un aspect îmbătrânit, tern, lipsit de catifelarea și strălucirea sănătăţii naturale.
Pentru a păstra atingerea fină şi pentru a ajuta la menţinerea nivelului optim de hidratare, elmiplant vine în ajutor cu patru creme de mâini care conțin extracte 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăţilor active ale ingredientelor. Acestea combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinţe în cosmetologie.

  • Crema hidratantă pentru mâini elmiplant, cu iaurt şi migdale – 9 lei


Iaurtul, supranumit în folclorul indian „mâncarea zeilor”, este un ingredient bogat în proteine, minerale şi vitamine ce hidratează imediat pielea, redându-i starea de confort. Uleiul de migdale, un excelent ingredient emolient, ajută la redarea strălucirii mâinilor, oferindu-i pielii senzaţia imediată de catifelare și prospețime. Senzaţia post-aplicare este mătăsoasă şi non-grasă. În plus, produsul este îmbogăţit cu NUTRI MOIST 48H, un complex hidratant avansat care asigură pielii hidratare imediată ce durează până la 48 de ore.

  • Crema nutritivă pentru mâini elmiplant, cu avocado şi unt de shea – 9 lei


Cele două ingrediente active sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc pielii. Untul de avocado este o sursă importantă de agenți nutritivi ce hrănesc intens și îmbunătățesc elasticitatea pielii. Untul de shea catifelează și protejează pielea de efectele nocive ale factorilor de mediu. Crema nutritivă pentru mâini hrănește intens pielea, lasând-o fină şi catifelată. Formula este îmbogăţită cu NUTRI MOIST 48H, un complex hidratant avansat care asigură hidratare imediată ce durează până la 48 de ore.

  • Crema reparatoare pentru mâini elmiplant, cu miere şi ulei de macadamia – 9 lei


Mierea, un ingredient nutritiv natural, bogat în vitamine şi minerale, contribuie la restabilirea echilibrului optim de hidratare şi la întărirea protecţiei naturale a pielii. În același timp, uleiul de macadamia, bogat în acizi graşi, protejează şi hrănește, ajutând la redobândirea aspectului sănătos. Se absoarbe rapid şi catifelează imediat pielea foarte uscată, redându-i elasticitatea şi confortul. Formula este îmbogăţită cu NUTRI MOIST 48H, un complex hidratant avansat care asigură hidratare imediată ce durează până la 48 de ore.

  • Crema antiîmbătrânire pentru mâini elmiplant, cu extract de smochine, Pro-Elaskin și filtre UV – 9,6 lei


Pe lângă extractul de smochine ce hrănește și asigură refacerea pielii, Crema antiîmbătrânire pentru mâini conţine PRO-ELASKIN, un complex de aminoacizi esențiali, elastină și acid hialuronic de origine marină, care îmbunătățeste elasticitatea. Filtrele UV conținute, care protejează pielea împotriva razelor nocive ale soarelui, ajută la reducerea și prevenirea apariției petelor pigmentare. Pielea mâinilor devine suplă, elastică şi radiantă!

Toate cele patru produse elmiplant sunt fără parabeni, parafine sau coloranţi!
pop aurelia spunea...

buna este un articol foarte interesanta pentru minesi util

Manases Andrea spunea...

Recent am cumparat crema de mana cu avocado şi unt de shea. Sunt destul de multumita de ea!

Lory's Blog spunea...

Eu folosesc o crema de maini de la Bulgarian Rose care imi place asa de mult...este prima crema de maini care merita sa fie testata!
Si mai am una de la fratele meu de la Bioderma, insa aceasta este mai grasa putin, insa este buna! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search