luni, 27 octombrie 2014

Roxanne's Jewellery & Giftware, pentru ca eu iubesc bijuteriile cu suflet


Dintotdeauna am considerat ca valoarea unei bijuterii nu consta in materialul din care este facuta sau din pietrele pretioase care o impodobesc, ci in bucuria cu care ti-a fost oferita, in pasiunea investita in alcatuirea ei, in frumusetea povestii care o insoteste, in mesajul pe care il transmite si in emotia pe care ti-o ofera atunci cand iti mangaie incheietura mainii, lobul urechii sau gatul. Eu nu port multe bijuterii, nu le pastrez in seif, nu costa averi, dar sunt atat de valoroase sentimental ca nu le-as da pe toate rubinele din lume.


Un lantisor din argint cu o impletituta superba pe care l-am primit, cu lacrimi in ochi, intr-o seara de Valentine's Day, o pereche de cercei cu smaralde pe care i-am gasit in cizme, intr-o dimineata de Mos Nicolae, un inel daruit cu drag de o prietena de suflet, un medalion pe care scrie "Smile" si care imi aduce mereu aminte ca viata nu-i alcatuita doar din culori, dar ca atunci cand situatia devine urata, un zambet poate fi solutia. Mai am gablonturi, destul de multe, unele cumparate de mine, altele primite din diverse locuri, de la diversi oameni dragi, toate cu povesti si istorii frumoase. Nu pot renunta la ele chiar daca nu le-am mai purtat de ani de zile. Ma intorc in timp cu ajutorul lor, retraiesc momente, simt ce simteam, revad locuri si oameni. Am si acum o bratara facuta de mine, din samburi de masline, la care stiu ca am muncit mult si cu maxim drag, acum vreo 15 ani. Nu as da-o nimanui, niciodata.


La fel si firele rosii de pe incheietura mainii stangi, cu legatura directa spre inima. Asa se spune. Am cateva ate din matase, cu diferite amulete care, fiecare in parte, inseamna ceva pentru mine. O steluta de mare, un porumbel, un banut chinezesc, o hamsa ( mana Fatimei, simbolul protetiei divine) sau un banut din argint pe care scrie "young spirit", toate ma completeaza si nu le voi da jos nici atunci cand voi imbraca rochia de mireasa. De asta sunt sigura! :)

Nu pastrez niciodata bijuterii fara suflet. Trebuie sa fac loc pentru cele care imi trezesc emotii.
Apreciez atat de mult lucrul realizat de mana, obiectul in care, indiferent de imperfectiunea lui, s-a investit pasiune si timp si dragoste. Ador targurile in care artistii fara o duzina de diplome pe pereche si "n" cursuri de design absolvite reusesc sa creeze, doar pentru ca au talent nativ si depun pasiune in ceea ce fac, bijuterii exceptionale. Unice, superbe, de iubit o viata.
Stiindu-mi pasiunea, o prietena mi-a recomandat magazinul online roxannes.ro, unde am gasit atat de multe bijuterii si accesorii frumoase ca mi-ar trebui salariul pe tot anul sa-mi cumpar tot ce-as vrea. M-am bucurat sa aflu ca minunatiile Roxanne's Jewellery & Giftware sunt, in mare parte, unicat, sunt realizate manual, cu multa migala, de catre artisti din lumea intreaga.
Fiecare o opera de arta in sine, bijuteriile de pe roxannes.ro vin din toate colturile lumii, din Israel (patria recunoscuta a celor mai faimosi bijutieri), Italia (cu familii renumite de artisti din domeniu), SUA (cu designeri celebri la nivel mondial), Rusia (locul de unde opera lui Carl Faberge a ajuns sa fie apreciata in toata lumea), Marea Britanie (unde Regalitatea si-a pus puternic amprenta asupra calitatii si rafinamentului).


"Intr-o lume in care goana dupa chilipiruri pare sa fie alegerea comerciantilor de astazi, Roxanne’s indrazneste sa fie boutique-ul diferit, unic in felul sau, care reuneste produse de cea mai inalta calitate si originalitate, certificate de brand-urile ale caror nume le poarta.
Semnaturile designerilor, artizanilor si reprezentantilor “Alfaberge”, “Mariana Spirit of Design”, “Milano Bijoux Love”, “Lily Nily”, “Arora Design”, “Brisa Music” sunt o certitudine a faptului ca aici se vor reuni acele produse irepetabile, a caror valoare este asumata de insisi creatorii lor."
- roxannes.ro


Nu aveam cum sa plec din magazin cu mana goala, evident. Mi-am cumparat, pentru inceput, doua perechi de cercei absolut superbi, genul de bijuterii pe care le pastrezi pentru ocazii speciale si pe care le scoti din cutiuta rosie de catifea doar ca sa le admiri si esti fericita ca sunt ale tale, asteptand cu nerabdare momentul in care sa-ti completeze perfect tinuta.

Cerceii mei fac parte din colectia Mariana Spirit of Design, bijuterii asupra carora si-a pus amprenta designerul israelian de bijuterii, Mariana. 

Colectiile Mariana Spirit of Design, influentate de elemente din natura, isi revarsa energia buna, pozitiva asupra celor care le poarta. Iata doar cateva dintre mineralele naturale folosite si semnificatia lor: quartzul roz (piatra iubirii), aquamarinul (curaj si protectie), ametistul (piatra pacii si rezistentei), quartzul clar, incolor (piatra puterii), carnelianul (pasiune si sexualitate), perla (reduce stresul), citrina (piatra norocoasa a comerciantului), etc.
Fiecare piesa in parte este lucrata manual, la cele mai inalte standarde, in fabrica sa din Israel, patria celor mai exclusiviste creatii din domeniu. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24 carate, argint 925 sau cupru. Pentru a da bijuteriilor sale aspectul de mici opere de arta, Mariana foloseste cristale si pietre semipretioase taiate manual, precum si bine-cunoscutele cristale si perle Swarovski, intr-o gama inepuizabila de culori si nuante.
Datorita calitatii lor exceptionale, bijuteriile Mariana Spirit of Design beneficiaza de garantie pe viata. Prin urmare, producatorul se obliga sa acorde asistenta nelimitata pentru toate produsele sale.




Acestia sunt cerceii Marilyn, cu perle si cristale Swarovsky de care m-am indragostit la prima vedere! Imbina modernul cu elemente din trecut, au un aer vintage, sunt rafinati si eleganti si stiu sigur ca se vor potrivi perfect atat unei rochii de seara, cat si unei tinute casual. I-am purtat o singura data pana acum si m-au facut sa ma simt foarte speciala, desi eram imbracata in jeansi si balerini :)


Ceilalti cercei care m-au fermecat se numesc Black Diamond si marturisesc ca i-am tinut o zi intreaga pe birou, privindu-i din cand in cand, de aproape si de foarte aproape, atat de impresionata am fost de lucratura lor. Atat de frumos si perfect sunt dispuse toate cristalele, intr-un design superb, fara cusur. Lucrata manual si placata cu aur de 24 de carate, decorata cu motiv floral, intr-o combinatie de cristale Swarovski in nuante elegante, aceasta rafinata pereche de cercei radiaza feminitate si rafinament, fiind o alegere potrivita, atat la o vestimentatie moderna, cat si la una clasica. 

Ambele perechi sunt lucrate de mana, in Israel, de catre Mariana cea talentata!
In magazinul online roxannes.ro veti gasi si alte bijuterii la fel de frumoase, pentru toate gusturile si varstele, dar si accesorii si cadouri inedite.
Am apreciat promtitudinea cu care mi-a fost livrata comanda, chiar a doua zi de cand am plasat-o, iar pachetelul a fost extrem de bine si frumos ambalat. Cerceii vin in cutiute din catifea, puse in saculete rosii si apoi in sacosele elegante, impreuna cu certificatele de garantie si toate documentele care atesta originalitatea produselor. Mai mult, am primit si o oja rosie OPI, drept cadou!
Va invit sa vizitati si voi magazinul, mai ales ca se apropie cu pasi repezi luna cadourilor!
Cu siguranta veti gasi aici cadouri pentru mamici, tatici si bunici, dar si pentru cei mai greu de multimit prieteni! :)
Mirela Micu spunea...

Superbi cerceii!!!! Am gasit si eu unii care imi plac mult, la salariu mi-i comand :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search